Herkese merhaba. İlk günden birliktelik yaşayan bir kadın erkeğin gözümde değersiz midir sizce? Bakireliğe bu kadar önem verilmesinin sebebi nedir? Dışarda milyonlarca kadın var ve kimi evli kimi bekar yine de bakire değiller sonuç olarak düşününce yaşlı insanlar bile evleniyor ama neden bize karşı böyle bir algı var? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu durumdan insan nasıl kurtulabilir acaba. Ben bakire değilim ama kadın olduğum için elbette erkekle birlikte olmak istiyorum. Birlikte olunca neden kötü gözle bakılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşınızdaki ilk günden ne kadar tanıyabilirsiniz , ne kadar güvenebilirsiniz ona. Bu yüzden bunu insanlar yanlış buluyor. Bielikte olduğunuz erkekde bu şekilde düşünüyordur zaten, beni tanımadığı halde nasıl cinsellik yaşıyor benimle diye de düşünüyordur belki de emin olun. Yoksa tabii ki herkes gibi sizin de özel yaşamınız olması gayet doğal bir şey..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılSenin vücudun senin kararın başkalarının ne dediğini bu kadar umursama. Erkekler herkesle yatar bununla övünür gurur kaynağı olur ama kadın yatarsa kötü konuşulur. Erkek yatar bekaretin bir önemi yoktur kadın illa zara sahip olmak zorundaymış gibi konuşulur. Hepsini boş ver senin hayatın senin kararın sevismek güzel şey özel şey umrunda olmasın hiç kimse.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes bu şekilde bakıyor ve gerçekten kötü bir durum
- +1 yıl
Siz herkesi ilgilendirmediginiz gibi herkeste sizi ilgilendirmesin. Bu sizin kararınız olan bir şey zorlama olmadığı sürece çiftler keyif aldıkları zevk aldıkları bir eylemi gerçekleştiriyor sonuçta. Umursamayın sizin hayatınız bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan erkekler bakıyorsa bu tuhaf ve saçma sonuçta hayatta her şey yaşanmış olabilir ve cinsel istek devamlı olacak bir durum bu da yaşanabilir yani anormal gözle bakılması normal değil
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ve birlikte olduğum eski erkek arkadaşım seni böyle kabul edemem bakire değilsin dedi. Bunu birlikte olduktan sonra söyledi gerçekten çok üzücü bir durumdu
- +1 yıl
Birlikte olduktan sonra bakire olmanı beklemek mi... Beynim kanadı bekle neee bu kaçıncı beyinsizlik seviyesi
Soran+1 yılEvet sanırım beni bakire sanıyordu ve öyle bir şey oldu. Pek emin değilim ben de. Bakire olsaydım bakireliğini aldım diyebilirdi sanırım. Bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak çok hastayım
- +1 yıl
Yani bana çok saçma geldi bakire olsan da bu sefer bana andanıp verdiysen başkalarına aldanıp elletmişsindir bakirelik sadece altıma yatmak değil gibi saçmalıklara diyebilir asıl psikolojik sorun onda varmış
Soran+1 yılHaklısınız sanırım. Hayırlısı olsun napayım
- +1 yıl
Canını sıkma daha iyisi gelir elbelt
Soran+1 yılGelmiyor :( sürekli böyle oluyor. Çok yoruldum.
- +1 yıl
Hep kendi istediğin kişilerin peşinden gittiğin için olabilir seni isteyen kişilerden de hep senin istediğin erkeklerle kkyaslkayıp onlara uygun kişileri istiyor olabilir bu da psikolojik olarak çocuğunla alakalı olabilir orada yaşadığın olaylardan dolayı sana normal gelen durumu yaşama durumu olabilir
İlk günden de beraber olmazsın sende , araniyormus gibi. Kötü Bi izlenim bırakırsın , ki bunu erkekte bırakır aynı şekilde. Yani gerçi ne için ilişkiniz olduğuna bağlı.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden olunmasın. İki insan birbirini istiyorsa yani neden olmasın
Soran+1 yılGörüntülü seks yapıyoruz ve birlikte olmak istiyoruz. İlk buluşmada da birlikte olacağız ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yani değersiz görülmek istemiyorum. Daha önce yaptım diye
Soran+1 yılBenimle cinsellik için konuşuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılBazıları kullanır bazıları gerçekten sevmek isteyince tuhaf hisseder benimle ilk günden böyleyse benden öncekilerinde kim bilir neler yaşanmıştır düşüncesi vardır aklında
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olabilir ama bir kadının bir erkekle birlikte olması kadar normal ne olabilir?
- +1 yıl
Normal bir şey tabikide birlikte olması ama bazı erkek düşünceleri böyledir seni hakeden biriyse iliskine devam et (seks ihtiyaçtir kadın içinde erkek içinde
Kötü gözle bakan ilişkiye girdiğin kişi ise yaparken bişey yok yaptıktan sonra mı kötü oluyorsun insanların bakış acısı yapmışsın hata bunu anlayışla karşılamak gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet birlikte olduk ve seni böyle kabul edemem bakire değilsin dedi.
+1 yılErkekler bakire olmayan kadını obje olarak görür evlenceği kişiyi genelde bakire seçerler ben bunun dinle alakalı ordan geldiğin düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBu durum gerçekten de kötü. Ben evlenmek istiyorum ve adamla gün içinde sürekli telefonla görüntülü seks yapıyoruz. Onu istiyorum o da beni istiyor ama iş evliliğe gelince olmuyor çünkü açık açık beni * istediğini söylüyor. Yanıma gel diyor. Gidersem biliyorum birliktelik yaşayacağız. Ama böyle olsun istemiyorum. Gerçekten üzülüyorum
- +1 yıl
Evlenmeden seks yapmam diyen erkeklerle olman kazımdı
Soran+1 yılKaldı mı öyle erkek
- +1 yıl
Benim gibi birsürü erkek var ama sorun şu ki siz onları görmüyorsunuz nedense cinsellik yapan erkek size daha ilgi çekici geliyor ve onları seviyorsunuz
+1 yılBakir olmayan birinin bakire isteme hakkı yok. Bence öyle biriyle olmamasına üzülmek yerine öyle bir karaktersizden kurtulduğuna sevinmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sonuçta evlenmeyecek erkek bu kadınla o yüzden değerli değersiz diye bir şey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmesin.
Soran+1 yılVermesem kıymetli mi oluyorum. Peki verenler neden evleniyor. Eskortlar evleniyor. Hayat kadınları evleniyor.
evlilik düşüncem y0k bakireymiş deilmiş önemsiz seksi seviy0rum beni mutlu ediy0r ve bana bu mutluluğu yaşatan kadın değerlidir😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbazı şeylerin yeri ve zamanı vardır. bu gibi şeyler ilk anda yaşanmamalı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birlikte ol ama kşmse görmesin mesela hani gizli olsun derken o yaşadığınız civarda
00 Yorumla
+1 yılHerkes bakmaz. genelleme. Büyük çoğunluk baksada herkes öyle düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi insanlar icin evet. Eskiden olmus dusuncesi yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kolay kadını hiç sevmem kadın dediğin zor olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde eşya gibi görülür :(
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma ama neden öyledir
Cevap sahibi+1 yılÇünkü değersizdir! Benim birkaç kez başıma geldi ve ne olduğunu bilmedim biriyle birlikte olmadım! Saçma değil, bunlar doğrular!
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu toplumda böyle bakmam diyenlere ben inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet değersizdir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki.
- +1 yıl
Kolay elde edilen şeylerin değeri olmaz :)
Öyle mi oldu
00 Yorumladenk gelmedi hiç :(
00 Yorumla
+1 yılYohh
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026