Dün gece gerdeğe girdik ve görünce şok oldum. Hani p*orno yıldızlarınınki gibi bir organ hayal etmedim, o kadar büyüğü de canımı yakar zaten ama 26 yaşındaki eşimin penisi 5 yaşındaki yeğeniminkiyle aynı boyda neredeyse. İçimden ağlamak geliyor, bir ömür böyle geçer mi? Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten o kadar küçük mü yani benim bildiğim kadarıyla 11 santime kadar iş görüyor aten senin ihtiyacın olan 7 cm eğer işinde de ilgiliyse bilgili ise seninle güzel ilgilenirse gayet güzel yapabilir.
Modunu düşürmeye gerek yok önce çözüm bul dene
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte ben de bundan korkuyorum. Kızlar yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, esmer/kumral, vb. özelliklere sahip erkek istiyor; böyle olmayan erkeği erkek yerine hatta insan yerine koymuyor. 1.75 boyla, 13 cm kalın olmayan penisimle, çirkinliğimle evde kaldım l*net olsun ya offf!!! Ben de evlenmek istiyorum, çocuğum olsun istiyorum, seks yapmak istiyorum lna! Benim de hakkım değil mi ya?
00 Yorumla
+1 yılAllah parmağına kuvvet versin
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler eig için
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAhhhahhhh 😂 kız senin işin zor
32 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌺
- +1 yıl
Sen aseksuel değil misin 😂 bu sorular nasıl ilgini çekiyor anlamadım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
134Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak türklerin ki öyle zaten bakma mesela burdada yazıyorlar ya işte 40 santim 70 santim filan bunlar yalan Türkiye’nin ortalaması genelde 12,5 cm 86 ülke içinde 69. olmuş düşün çok büyük değil yani beklentinizi düşük tutun benim beklentim o kadar yüksek değil Ve Türkiye’de Kilerin çoğu zaten kan penisi yani inik iken yok gibiler çıkınca da o kadar büyük bir şey ortaya çıkmıyor.
59 Yorumla- +1 yıl
reda bi kurban olayım genelleme yapma ortalama 12-16 cm arası 12.5 gördüğün araştırma milattan öncesinden ki ortalamadan uzunu da var kısası da adamın ufak diye her türkün ki kısa diye gidersen anakonda çıkınca kapak olursunuz bu kafayla çünkü
- +1 yıl
Böyle bir konu hakkında ülke sıralaması yapılmasıda gülünç gerçekten
- +1 yıl
Wow ben şok bi arastiram barih hiç duymadım. Ellerine sağlık @Redamancy-4
Her gören de yazmış bune yiuw - +1 yıl
vay arkadaş iyi ki bi yorum yaptım peşime herkes başladı kimisi de sırf boyunu söylemeye gelmiş
- +1 yıl
O da zaten kafayı uçurmuş😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evliliği ayakta tutar. Boşanmaktan başka çaren yok.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan o zaman madem geçmez ömür..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Sevdigin insani penisi icin boyle bi soruda reklam ediceksen durma bosan. Bunun cozumleri var ameliyat olur pompa kullanir cozum ustune cozum. Senin vajinan ilk 2 3 cm de zaten zevk almaya basliyor. Sen kendin izledigin p*rno gidip adamda kol gibi sey bekleyemessin kaldiki bu adamin elindeymis gibi davranmaniz yokmu beni çıldırtıyor inanciniz ne kadsr var bilmem ama allah oyle yaratmis. Bunu bi aile buyugune soylesen allah bilir ne der. Yaziklar olsun senin gibi kadinlara. Kadin olacaklara. Uzuluyorum bu adamlar size tapiyor. Sen simdi onunla olurken isteksiz ola ola evliligini maf edip o yuvayida yikarsin. Aldatirsinda muhtemelen. Cozum arayin kaardesim cozum. Kocani burada asalayip. Kucuk düşürmek seni yuceltmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmemize 3 ay kalasıya, evli arkadaşım uyardı eğer küçükse mutlu edemez elini at bir yokla dedi iyi ki demiş. Birgün kimse fark etmeden mutfakta iki cilve yaptım hemen haraket geçti dibine kadar sokuldum baktım bir şey hissedemiyorum. Pantolonun üzerinde elimi bir attım elime ufak bir şey çarptı. İçim içimi yedi daha çok cilve yaptım iyice fena oldu sonra elimi pantolonun içine bir soktum bir bok yok bir hafta sonra nișan attım.
106 Yorumla- +1 yıl
Abla realist olunmaz bu kadar ya
- +1 yıl
Agzinin tadini bilen baska oluyor
- +1 yıl
Yalan troll
- +1 yıl
Eğer bu gerçekse inanki güleceğim bir hikaye olsun ya 😄
+1 yılValla ben üç kişiyle yattım şimdiye kadar ve büyükle aşırı tatmin oldum gerçekten :) ilki iktidarsızdı ikincisi bencildi ve ikisininkide orta boydu sonuncusu büyüktü ve inanılmaz zevkliydi hele sert seviyosan büyük olmalı beni inletti gerçekten önceki partnerlerim niye inlemiyorsun diyorlardı haha
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen flörtle ya da nişanlıyla evlilik öncesi cinsel tecrübe ile ilgili sorulara cevap verdiğimde linç yiyorum aslında burada anlatmak istediğim tam Bu sorunun karşılığıydı evlilik öncesi cinsellik partnerlerin birbirini tanıması ve dönülmesi çok zor ya da bir evliliği etkileyebilecek nitelikteki sonuçlara karşı önceden önlem alınması adına yorum yapılıyordu Bu da Onlardan birinin cevabı oldu yapabilecek çok bir şey yok ya kabul edeceksin ya yolunu ayıracaksın
32 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻her ne kadar toplumumuz garip karşılasa da sizinle aynı düşüncedeyim evlilik sürecine girmeden birbirlerinin vücutlarını tanımalılar
- +1 yıl
Kesinlikle
Ah be, Geçmez tabi ki nasıl geçsin :D Bunları evlenmeden önce konuşmuş olmanız gerekiyordu. Kocan olacak arkadaş böyle bir problemi varsa sana evlenmeden önce bir şekilde söylemeliydi. Çocuk oyuncağı değil ki bu iş. Eşinle konuş onun tutumuna göre bir çözüm bulunabilir. Daha olmadı penis kılıfları falan var hem kalınlık hem uzunluk imkanı sağlıyor onlardan alırsınız.
30 Yorumlaİşte evlenmeden seks yapım, ten uyumu, cinsel hayatın uyumu önemli diyoruz bize din, ahlak, zina edebiyatı yapıyosunuz. Evliliğin %70 i sekstir, o uyumsuzsa istediğin kadar sev
108 Yorumla- +1 yıl
Denemeden insan zeytin bile almıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Edebiyat değil gerçekler. Kaldıramadın mı?
- +1 yıl
@EricaFeuer bana mi diyosun
- +1 yıl
Sana demiyorum ferdiciks
sevgiliyken cinsel hayatınızın olması gerekiyordu bilmen gerekiyordu böyle şeyleri ama evlilik sonrası seksi öyle bir kafanıza lense etmişler ki böyle durumlarla çok karşı karşıya kalıyoruz kadın olarak ve evliliklerin çoğu bu yüzden bitiyor o kucuk şeyle de bir ömür geçmez emin ol
20 YorumlaSana 2. İçin kopya vereyim elinin orta parmağının 2 katını al alet boyu orta parmak kalinliginin 2 katida alet çapı olur, örnek orta parmak boyu 9,5 cm kalınlığında 2,5 cm ise alet boyu 2x9,5=19 cm, kalınlığı 2x2,5=5 cm olur, şimdi kontrol ederek al derim
13 Yorumla
+1 yılHiç mi zekan yoktu evlenmeden önce hadi yapmadın bari bi foto isteseydin madem o kadar önemliydi senin için? denemeden almayın diyoruz anlamıyorsunuz. Neyse boş ver izin için önemli olan romantizm aşk falan filan Abaza olan bizdik 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ilk eşimde başıma geldi bu küçük kardeşimin ondan büyüktu. uzun boylu bir kadınım Micro penisin girdiği bile anlaşılmıyor
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parmağıyla iş görsün daha uzundur senin için 😂😂😂
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmez ya boşan ya da sevgili bul... boşanmaya kalktığında belki o baskı ile sevgili bulma izin bile verebilir... o zaman rahat edersin.. konuş kocanla... boşanmak istiyorum şu sebeple de...
10 YorumlaDiğer özelliklerine de bakmalsn eşinin bu yüzden yargilamamlisin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen iade et kabuk etmezlerse tüketici hakem heyetine başvur
30 Yorumla
+1 yılTrollükten ne zaman vazgeçeceksiniz. Bir salın artık şu siteyi. Kim süper diye seçiyor bunları?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatı olmasını teklif et.
Eski partnerimle teklif etmiştim ve kabul etmişti, devasa farklar olmuyor ama 2-3 cm de kardır.
32 Yorumla- +1 yıl
silikonla yapılan bi ameliyat varmış 5-8 cm filan diyolar bi de geç boşalmaya neden olabiliyomuş yan etki olarak
- +1 yıl
Nasıl yani.. bunun ameliyatı da mı var 😂😂 yazık be adama
fazla kiloları varsa versin spor yapsın beslenmesine dikkat etsin birde şok tedavisi var onu sorsun kendisine uygun mu diye
10 Yorumla
+1 yılsilikonlu ameliyatlarda 5-8 cm arası büyütüyor diyorlar
olmadı penis kılıfları var
onu da geç boşan eğer önemliyse senin için
10 Yorumla
+1 yılBöyle ömür geçmez. Ya aldatacaksın onu ya da boşanacaksın. Yoksa hep mutsuzluk durumları olur sende.
10 Yorumla
+1 yılDurum vahim cinselliği seviyosun anlaşılan o yüzden ya boşan ya aldat gerçi illaki birş zaten olacak😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya evlilikte cinselik her şey değil saçmalamayın sizde yav sırf küçük diye eşinizi üzmeye hakkınız yok
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa cidden merak ediyorum büyük küçük farkı oluyor mu yani ne gibi Bi fark oluyor bilmediğimden soruyorum
46 Yorumla- +1 yıl
Evet oluyor fark
- +1 yıl
Millet bilip bilmeden boş boş salliyor. Önemli olan partnerinin kafa yapısı çünkü anlayışlı bilen ve bencil olmayan biri kadını her türlü mutlu eder Söyle fark oluyor büyük olan vajinayı aşırı genişlettigi için daha küçükler zevk veremez oluyor ancak. Büyük olanların büyük çoğunluğunda kadın zevk falan almıyor. Bosalamiyor. Git po no izle. Yaparken kadın bir yandan da kendi organını okşuyor. Çünkü zevk falan aldığı yok zevk alan birinin boşalmak okşamaya ihtiyaci olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Kidemlierkekk bana tepki gösterir gibisin kanka 😄 tamam dediğin gibi gidip izleyebilirim anlarım da ben aslında kadınlar için yazmıştım bu yorumu belki yapan tecrübe eden birisi yorum yapar diyerekten ama yorum gelmedi
- +1 yıl
Yok canım sana değil yerim seni sana niye tepkim olsun :))) sadece millet boş boş salliyor ona seyettimde 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kidemlierkekk beni niye yiyosun kanka bi acayip herkes 😄
- +1 yıl
İçimden öyle geldi 😅😅
Evlenmeden neden cinsellik olmalıdır vol 394930492910199291
20 YorumlaBugün üst üste gördüğüm ikinci trol.. Vay anasını, millet ne güzel ekmek kazanıyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bence Bir Doktorla Görüşmenizi Tafsiye Ederim Mutlaka Bir Çözüm Bulunur
20 Yorumla
+1 yılAmeliyat ile büyüttürsün cinsiyet değiştirene bile yapıyorlar
20 Yorumla
+1 yılIste bu yüzden evlenmeden test sürüşü yapmak şart diyoruz 😂😂
20 Yorumla
+1 yılbiraz zor o yuzden evlenmeden once seks onemli evlilikde seks te onemli bence bu tur sorunlar yasamamak icin ten uyumusart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Zevk alıp alamadığına bakmalısın. Eğer bu psikolojiyle giydiysen ilişkiye zevk alamaman normal zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yaş çocuk pipis işaret parmağı kadar var yok sallama istersen
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden verseydin sende öğrenirdin artık çok geç
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Zaten cvp vermiyor boşan yere niye yazıyorsunuz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkide 20 cm uzun kalın diye şikayet ediyorum ben susayım en iyisi.
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı büyük diyeceğim ama küçükmüş sorunu büyük
Bari performansı iyi olsa teselli olurdu sana10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık olmuş ya be 😂 evlenmeden önce sorsaydın kaç cm diye
51 Yorumla
+1 yılNasıl bir p*rno bağımlısı olduysan artık hayaller aleminde kalmışsın 😂
10 Yorumla
+1 yılKaç cm ki? Senin istediğin ne? Onun ki ne? Cevap vermekten kacinma gizlisin zaten?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılKaç santim ki penisi. Abartıyor olabilir misin?
10 Yorumla
+1 yılBaşkasına çaktırmaya yer arıyon sende gelmiş burada soru soruyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. geçmez. irisini bulman gerek yoksa strese girersin.
20 Yorumla
+1 yılÇok üzülüyorum böyle durumlarda kadın ömür boyu orgazm olamadan mı yaşıycak 😕
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Ağlamaya gerek yok tıbbi destek alabilirsiniz. Çözümü olmayan bir durum söz konusu değil bence.
00 YorumlaAbow cidden küçükmüş. Çok zor durum. Büyütmek için çaba göstersin. Penis kılıfı alsın
00 Yorumla
+1 yılKapalimisin? Önceden hiç bu tür konulari konuşmadinizmi?
00 Yorumla
+1 yıl:D :D götümle güldüm fena testis geçiyorsunuz miletle
00 Yorumla
+1 yılTroll dime bu? 5 yaşındaki yeğeninle nasıl aynı olur yaw 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYani bunun için ne denir bilemem ama artık iş işten geçti
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Geçmiş olsun öncelikle bir ömür hayatta geçmez öyle
00 YorumlaSen onu mutlu edeceksin. Başkaları da seni 😉
Başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılpenis dışına takılan penis i 2x 3x büyüten oyuncaklar var. ama üreme konusunda sıkıntı çıkmaz.
00 YorumlaBunun için evlilik öncesi belli sınırlar dahilinde yakınlaşma önerilir. Ağlama şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. 1 ay sonra Müge Anlıya konuk olacak aile belli oldu demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEşimin memeleri küçük diye ben onu boşamam. Penis i küçük diye de kadınların boşanması çok saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam sende aldatan cins çıktın hemen internetten burdan birilerini bul kocanınkinden büyük olan onla yatmaya başla sonra çocuk olunca boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kötü bi senaryoyla karşılaşmışın hiç olmazsa sevişmede oral de iyi olsa da seni tatmin etmenin yollarını bilse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim düğüne az kaldı ama ben gördüm dokundum yani kusura bakma çok riskli bişey yapmışın insan görmeden evlenir mi
06 Yorumla- +1 yıl
Ölçüm mu yaptın yani 😂 abi şaka mı bu
Cevap sahibi+1 yıl@Professore ölçüm yapmak değil şu kadar cm olsun diye saçmalıklara inanmıyorum sadece beklentiye girip başka bişeyle karşılaşmak çok sıkıntılı
- +1 yıl
Yani ne kadar küçük olabilir ki.. hani boyunu görüp hayal kırıklığı nasıl oluyor ya.. zevk almaya baktın da olmadı mı mesela
Cevap sahibi+1 yıl@Professore onu soru sahibine sorabilirsin bilmiyorum ben
- +1 yıl
Sorry.. ben soru sahibiyle karıştırdım ya bildirimi 😅😂😂
- +1 yıl
Peki sen cidden bu ölçümü yaptın mı yani.. önceden görünce hani bununla zevk alırım mi dedin yani 😅
+1 yılDoktora gidin eşinle , eşin evlenmeden önce bu işin çaresine bakmalıydı resmen sana haksızlık bu
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem