eşin de senin kadar gençse sıkıntı yok. Bu konuda ciddi ilerlemeler kaydettiren tedaviler var. Ancak yaş önemli. Söz gelimi 24 yaşını geçmişse iş zorlaşır. Ama yine de tedavi için ilgili doktoru bir görün. KS bu konuda size yardımcı olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz şehvetinizin fazlasını şefkate dönüştürseniz, eşiniz de eksik yönlerini artıya tamamlarsa yani orta yolda buluşulursa herşey hallolur. Sürekli daha iyisini aramaya kendisini şartlandırırsanız her konuda olduğu gibi o konuda da mutsuz olabilirsiniz. Kimin kimde ne aradığını bilemediğim için herkesin idealini bulmasını diliyorum.
30 Yorumla
+1 yılYa evlenmeden önce ben tabii ki evleneceğim kişiyle ufak tefek bir şey yaşayacağım için onun penisinden performansından az çok haberim olur. Ondan böyle bir sorun ile karşılaşacağımı düşünmem. Eğer seviyorsan ve onu böyle kabul etmek istersen devam et.
55 Yorumla
Soran+1 yılUfak tefek dedigin penisini gormeye kadar gidiyor o zaman
- +1 yıl
Zaten o ufak tefeğe giriyor.
Soran+1 yıl@asistant neden ndhdjdb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
+1 yılTürkiye ortalaması 11 cm şimdi 22 cm ciler gelir damarlı damarlı yazarlar 😂 Neyse bu işin şakasıydı bacım. Şimdi vajinanın ilk 3 cm i zevk aldığın yerdir üstelik çok büyük olması sana çok zevk vereceği anlamına gelmez aksine sana acı verir ve mutlu olmazsın. Cinsel ilişkide en büyük etken sevişmeyi bilmek ve uzun tutabilmektir. Kalın ince uzun bunlar bir şey ifade etmiyor anlayacağın. Penisler farklıdır mesela kimisinin et penisi vardır olduğu gibidir boyu kimiside küçük görünür sönükken ama uyarılınca büyür hah işte o penisler değerlidir kıymetini bilene 😂
20 Yorumla
+1 yılNasıl bir ortalama yazmışsın öyle, 10-15 cm.. yahu bu penis, bir cm bile onem taşırken sen 5 cm birakmissin tahmini uzunlukta☺️☺️, 15 cm gayet ideal bir boyut, ortalama 13-14 cm zaten,, kaldı ki ne bekliyorsun,, her erkeğin penisi 20 cm falan mıdır sence? Öyle yazanların bir çoğu sallıyordur,, birde izlediğin videolarala kiyaslama, zira videolarla partner kiyaslandiginda genelde hayal kırıklığı oluyor sonuç, kadın olsun-erkek olsun,, zira onlar bu iş için seciliyorlar,, kimi penis boyu için, kimi kasları için, kimi tipi, kimi memeleri için vs
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmeden nasıl bilebiliyorsun anlamıyorum. Penisini gördüm gibi ne demek? Ereksiyon halinde mi gördün nasıl gördün bunlar da önemli. Bazısı var sönükken içine kaçıyor eğer öyleyse anla ki ufaktır. Kimse kusura bakmasın evlilikte penis boyu çok önemli. Çocuk sahibi olmayı bile engelleyebilir bunu biliyor muydunuz?
Kaldı ki kadın evliliği boyunca hiç zevk almadan ömrünü mü geçirsin idare et diyenlere söylüyorum. Sonra kadın aldattı oluyor. Penis boyu normal bir birliktelikte bile önemliyken evlilikte daha çok düşünmeli.
Çok zor bir karar bu. Teklif et ve bir şeyler yaşayın bence. En iyi böyle anlarsın.30 Yorumla
+1 yılEşinle konuş bu durumu ama 10 cm ile 15 cm arasında fark var önce onu öğren. 10 cme kadar olan penisler için büyütme operasyonuna izin veriliyor ülkemizde.
50 YorumlaArkadaşım dünyada ortalama penis boyu 13 cm kabul edilir. bunun 3 cm altı ve 3 cm üstü yani 10-16 cm aralığı da ortalama aralık olarak kabul ediir.
15 cm penis küçük değildir. Sen bakma sitedekilerin 20-25-30 cm dediklerine.
Tıbbi gerçekler bunlardır.24 Yorumla
Soran+1 yılİşte 10 bile yok sanirim onunki
Soran+1 yılIliskiye girmedim ama gordum diyim
+1 yılanna kournikova da enrique iglesiasla ilgili bu konuda bir konusma yapmisti. Istersen oku.
Medya tarafindan abartilmis bisey bana gore buyuk gogusler bilmem kucuk cinsel organ falan bos hikayeler kucukse iyi olmaz buyukse iyi olur diye kafamiza yerlestirmisler boyle bir algi var ama alakasi yok. Esinin performansi dusuktur.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kanki bende büyük meraklısıyım yakında evlencem onu bende düşünüyorum 😂ne olur ne biter neyle karşılaşırım ama çok seviyorum tabiki boyut dışında seni mutlu etmesi önemli 20 cm olsa sevişmeyi bilmese ne işe yarar o taşıdığı şey söyle bana 😂
109 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nebri2 öyle bi ilişkimiz yok ikimizde muhafazakar insanız
Cevap sahibi+1 yıl@nebri2 illaki var
Cevap sahibi+1 yıl@nebri2 ne gibi
Cevap sahibi+1 yıl@nebri2 niye sen kimsin ki sana sorayım
Bu gerçekten büyük bi sorun ilerde dahada büyür en iyisi bi doktorla görüşün ya da boy uzatan kremler vs denesin iste hepsini böyle cinsellik yurumez
80 YorumlaYani bence ereksiyon halinde değildir 15 ideal emin ol endişe etme sana yeter ya da en kötü doktora gidersin o zaman çok sorun değil ya da git dışardan dokYani bence ereksiyon halinde değildir 15 ideal emin ol endişe etme sana yeter ya da en kötü doktora gidersin o zaman çok sorun değil ya da git dışardan doku çaktırmadanu çaktırmadan
00 YorumlaKarşına al uygun bir dille konuş bence ileride hata yapmamak için
Güzel bir oyuncak alabilirsin eşin oyuncak yardımıyla ve kendiside katılarak seni mutlu edebilir ve sorun yaşamazsınız
(Amliyat ile büyütme var ama riskli mesala hissiyat kaybolabilir ilerde sorun yaratabilir)
Kadın organı 8 cm zaten
Ve tecribe kazandıktan sonra + yararlı bir oyuncakla sorununuz kalmayacaktır00 Yorumla
+1 yılŞimdi ne diyeyim bilemedim. Zaten giriş bölgesidir zevk kısmı. Kısa da olsa uzun da olsa asıl olay ten uyumu ve o giriş bölgesindeki harekettir. İşlev, boydan önce gelir. İşlev konusunda sınıfta kalıyorsan boy kurtarır yani boydaki sıkıntı aslında işleve, iki tarafın da tensel uyumuna ve bu işi ne derece yapabildiklerine bağlıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl doğru anlayalım ki seni? "Diyelim ki eşimizle daha önce cinsel ilişki yaşamadan evlendik..."
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği seks, penis vajina üçgenine alçaltmayın, hele eşine de sor onun da hayalini kurduğu vucudamı sahipsin
160 Yorumla
+1 yılZor bir karar. Ya uzatmalı kılıflar falan deneyeceksiniz ki aynı tadı vermez. ya da doktora gidip uzatmanın yolunu soracaksınız ki buda zor bir süreç.
Bu sebeple ayrılınır mı bilmem.
Diğer bir seçenek ki önermiyorum dost bulmak güvenilir 😈 ama buda ruhsal yaralar yapabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 cm ise yeterli vajina ilk bir kaç santiminden sonra hissizdir. Yani Aslında 15 cm olsa da farkettirmez. Senin eşin yeteneksiz.
153 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür bunu bilen biri denk geldi yaaaa
- +1 yıl
Yok artık 5 erkekte beğeni atmış 15 cm bir telefon boyutu kadar onunla yapacağına hiç yapmasın daha iyi
+1 yılTüketici haklarına başvur fişini göster geri iade et
71 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünsene başkası da seni cinsel organın şöyle böyle diyerek terk ediyor allah düşmanımın başına vermesin
51 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDil atar vajinana alırsın zevk sıcak diliyle masaj yapar deliğine vajinana
100 Yorumla
+1 yılEvleneceğin adamı penisine göre seçiyorsun madem neden adamla evlendin yazık değil mi git bir zenciyle evlen hadi emrediyorum sana
60 Yorumla
+1 yılBizim bı arkadasta ayni sorun vardı ama bekardi morali bozuk takılıyordu yanımızda da bı abimiz vardı evli şu cümlesi sarıyor içimi
- sende dilini kullanicaksin kardeş😅😅😅20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl14 cm aşağısı büyük sıkıntı. Cinsellik önemli bir ilişki de kaldı ki evlilik iyice enine boyuna düşünülmeli
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- keten arkadaslar bir kadınla ilişkiye başlamadan önce fiziksel görünüşüne bakmadiginizi hic söylemeyin! Bu iki taraf içinde önemli, cinsellik de önemli. Gerçekler acıdır ve acıtır+
Zevk alamamanın nedeni sades boy değil eşin sikişemiyordur 10 cm bile sikişmeyi bilen için ve vakinayı uyarmak için yetiyor işi bilen birisi sadece parmaklarını kullanarak seni orgazmlar dünyasına yollayabilir
00 Yorumlaİstekli olana ufak düşer 😂😂
İstemeyenin burnunun dibinde bitermiş ya
Sen büyük istediğinden minik çıkmış33 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar sorun ediyosan evlenmeden önce niye bakmadın? Sen onla pipisi içinmi evlendin? Küçük veya büyük önemli olmamalı. Senin eşinin olduğu için sevmelisin.
60 Yorumla10-15 ne ya 🤣
Zaten 1,2 cm in çok fark ettiği bir şey söz konusu sen 5 santim esneme payı vermişsin 🤣
Madem yetmiyor 17 cm ve çok kalın lazımsa ispatı bedava. Bileğin kadar var10 Yorumlaayrılman daha mantıklı. baskasına gozun kayıcak buda yanlıs olucak evlıyken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar önemli ise denemesen de bi gör bence... :))))))
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoyun çok zevk vereceği şehir efsanesi kardeşim işin özü iyi şevişmeyi bilmeyen bu konuya önem vermeyen erkekte gizlidir seni birleşme olmadan önce yeterince uyarmıyor ve ön sevişmeyi kısa tutuyorsa zevk falan alamazsın
20 Yorumla15bin tl ye 2 3 cm büyüme ve kalınlastırma yaptırtabilirsiniz plastik cerrahi uzmanlar bunu yapabilirler.. asla sertlesmeye veya baska bi şeye sorun teskil etmez
01 Yorumla
+1 yılbu durumda istediğin boy ve kalınlıkta trendyoldan titreşimli dildo sipariş edilir
43 Yorumla- +1 yıl
Hep onla idare edermi ki kadınlar gercekten
- +1 yıl
@Zincirsiz34 benim için geçerli degil zira benim eşmin up uzın siiki var
- +1 yıl
Güle güle bin:)))
+1 yıl10 ise sıkıntı ama 15 i geçerse idare edersin. İyi beslensin egzersiz yapsın. Göbek varsa eritsin. Olmadı pompa var biraz büyür belki. Kapalı ambalaj sana muz yerine Çengelköy çıkmış.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her zaman söylüyorum. Evlenmeden önce eşinizin penisini mutlaka görün. Ona göre evlenin. Ya boşanacaksın ya da aldatacaksın.
20 Yorumla
+1 yılEe evlenmeden hiç yakınlaşmayanlar kadın olsun erkek olsun hakediyor bunu😄
30 YorumlaKadını doyurmak erkeğe, erkeğide doyurmak kadına şarttır
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun yapacak hiç bişi yok... bi fb bulacaksınız artık sanırım...
15 Yorumla- +1 yıl
içinde çük geçen sorular özellikle bir hatun tarafından soruluyorsa çok tutar bilmiyon mu... sana da iyilik yaaramıyor :D
- +1 yıl
gelsene bi dakka sen :D detaylı bilgi vereyim :D
Soran+1 yılNe bilgisiymis o. d
- +1 yıl
özel bilgi herkes görmemeli :D anatomi diyebiliriz özetle :)
Soran+1 yılGeldim bakalim
+1 yılKızlar her bokunu söylüyor göötü başı açık geziyor bende söylerim 22 cm iri hemde bu konu da şanslıyım 😌
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Senin ilk ilişkin ise aradaki farkı çok anlamaman lazım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSula , gübrele büyüsün.
Yapacak bir şey yok durumu kendisine anlatmalısın.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinselliğe önem veriyorsun madem niye adamla sevişmeden evleniyorsun
70 Yorumla
+1 yılSanki marketten yiyecek alıyor töbe töbe iade et fişinide ver
20 Yorumla
+1 yılKonuşursun bir doktora basvurulır yapılabilecek bir durum varsa tedavi olunur yoksa ayrılman en mantıklısı aksi halde ilerleyen günlerde aldatmaya yönelebilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi çok uzun tutmalısınız Adeta seni yemeli Küçük pns iyidir deforme olmazsın Uzun ömürlü sıkı bir. mışın olur
02 Yorumla- +1 yıl
zevk almadıktan sonra neye yarar *mış afedersin de😂
- +1 yıl
@tekkulanımlıkhesap belki anlamamıştır boyutu Atınki de birkaç santim ama uzadıkça 30 santimi geçiyor Değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSeks konusuna önem veriyorsa insan evlenmeden en azından evleneceği adamın çükünü bir merak eder görür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi eşinin penisi zevk vermiyomu tatmin olamıyomusun seni mutlu edemiyosa sende istekisin tat alamıyosan haklısın
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenince zevk alabilirmiyim düşüncesindesiniz beni tatmin edebilirmi diyerekten
Evlenmeden hiç mi birşey yaşamadınız sen burda söylenenleri boşver sen ne düşünüyorsun adam ameliyatı filan kabul eder mi etmezse ne yapacan
00 YorumlaYa boyu o kadarda önemli değil aslında ama çok küçükse bir amilyata falan götür yani ne biliyim...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. @97Kerim97 knk sende ayni sorunu yadiyodun kiz arkadasin hala duruyo mi 😃
13 Yorumla
+1 yılufak penisli erkek sadık olur iyi baba olur.. dert ettğin seye bak..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merak etme 10 cm Seni doyurmaya yeter. İşini bilsin yeter.
10 Yorumla
+1 yılO ya.. ktan sana hayir gelmez tutkulu bi kadinsin zorlama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl15te çok küçükmüş ayıptır söylemesi ben 16 yaşımdayken bile 18 cm geliyordu
10 Yorumla
+1 yılKasaptan 250 gram et al ek yaptır 🙂🙂 olmadı yedek oyuncu bul
00 Yorumla
+1 yılİşin ehlileri bile bakmadan alma dedi, bu yüzden işte.:-)
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum insan karpuzu bile elleyip aliyo insan açıp bı bakmaz mı knka
02 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil benzetmedir ya
- +1 yıl
@Daddydrownme mesela yani niye ciddiye aliyosun 😀
Emin ol iyice eğer beğenmiyorsan ona göre yol ver ilişkine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNilemiyorum ama insanin yartilisina birsey yapamiyorsunuzki
00 Yorumla Vajina ilk 3cm ye duyarlıdır daha derin pozisyonlar tercih edebilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Ya ameliyat dusundum. Icim gitti.
Ulan cok acir ya. Offffff...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCidden Üzüldüm durumuna... boşan diyen cok cikar ama başka bi sebep yoksa aciklayamazsiniz ailelere... oyle de hayat zor... esiyle cinsellikle ilgili sıkıntı yaşayan anlar seni başkası anlaması zor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bide muhafazakar bi aile yapısı varsa çözüm aramak ta sıkıntı olur. kimseye söylemeden belli etmeden bi çözüm bulmak gerek
+1 yılevlenmeden önce annesine sor, penisi küçük çıkarsa geri iadesi var mı diye. ona göre tedbirini al.
01 YorumlaValla ondan zevk almayı öğreneceksin. Kalın olanın da derdi başka 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler