23 Temmuz'da düğünümüz olacaktı, dün akşam 3 senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım! Sizce haksız olduğum bir taraf var mı?

Bizim 3 senelik ilişkimiz vardı. Benim ilk sevgilimdi kendisi. Ciddi düşündüğüm içinde evlilik kararı aldım. 10 gün önce biz cafede otururken bir çocuk yanımıza geldi. Nişanlıma benim kim olduğumu sordu. Nişanlımda ona defol git şuradan dedi ve bana kalkalım diye ısrar etti. Çocuk bana, ben senin bu nişanlının eski sevgilisiyim, boğazını sıkarak ağzına verirdim, bacaklarını omzuma alıp sabahlara kadar becerirdim dedi. Çocukla kavga ettim, dışarı çıktık oradan. Nişanlıma anlatılanların doğru olup olmadığını sorunca ağlamaya başladı. Evet dedi, hepsi doğru ama onlar dedi geçmişte kaldı. Ben bu durumu kaldıramayacağım için ayrıldım dün kendisinden. 1 hafta boyunca düşündüm sürekli, ne yapmalıyım diye düşüncelere girdim en hayırlısı bu olacaktı. Onu çok sevmeme rağmen terketmek zorunda kaldım. Sonuçta genelevden kız alırım eğer bakire olmayan birini alacaksam. Onun bunun kullandığı sonra tekmeyi koyup ayrıldığı birini çocuklarımın annesi yapamam ki. Fakat ailem durumu bilmediği için neden ayrıldın diye bana kızıyor. Sizce ayrılarak hata mı ettim?

23 Temmuz'da düğünümüz olacaktı, dün akşam 3 senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım! Sizce haksız olduğum bir taraf var mı?