Nişanlımla baş başa... Nedense şu an yanlış mı yaptım diye düşünüyorum.

5 yıldır beraberiz ve şuan nişanlıyız bu sene de evlenmeyi planlıyoruz kısmetse... Fakat aramızda daha önce ön sevişme dışında cinsel bir birleşme gerçekleşmedi... Nişanlım bu aralar beni arzuladığını o kadar sıklıkla dile getirmeye başladı ki benimle kimsenin olmadığı bir ortamda baş başa kalmak istediğini söylüyor... O bize gelse ailem var, ben onlara gitsem ailesi var dışarı çıksak insanlar varr...

Geçen hafta kuzenime gidiyorum diye 1 geceliğine dışarıya çıktım ve bir tatil köyüne gittik ve o gece orada kaldık.

Oraya gitmeden önce nişanlımla konuştum kesinlikle birleşme olmayacağı yönünde. Kendisine o konuda çok güvenirim ve konuştuğumuz gibi birleşme olmadı (Fazla detay vermiyorum)... Ama ilk kez bir erkekle yatağa girdiğim için ve teninin tenime değmesi, sıcaklığını hissetmem bana öylesine mutluluk verdi ki, ona da tabi ki sonrasında da ağlamaya başladım o da hemen beni öptü ne oldu bitanem dedi ona dedim ki beni basit bir kız gibi görme sakın dedim ilk kez böyle bi şey yaşıyorum dedim, beni tekrar öptü ve ben seni bilmiyor muyum? dedi sımsıkı sarıldı bana... Ama nedense şu an yanlış mı? yaptım acaba diye düşünüyorum, nişanlımda öylesine mutlu ki bir kez daha tekrarlayalım diyor..
Nişanlımla baş başa... Nedense şu an yanlış mı yaptım diye düşünüyorum.