- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olursun zira gelecekte sevdiğin ve sizi seven birisi tarafından bu sebeple reddedileceksinizdir. Sakın ama sakın öyle bir şey yapmayın. Otuz yaşında evleneceğinizi söylemişsiniz ama bunun da bir garantisi yok. Diyelim ki bekaretinizi verdiniz ve pek tabii ki de sonradan ayrıldınız, çok değil birkaç yıl sonra karşınıza çok iyi bir kısmet çıktı ama o da ne? Bakire değilsiniz ve bu sebeple reddedildiniz. O zaman ne olacak? Birkaç dakikalık zevk ve heyecan için özelinizi kimseye vermeyin. Zaten bekaretinizi verince ve terk edilince epeyce yıpranacaksınız psikolojik olarak.
Ayrıca bir de şu var ki bakire olmadığınızı söylediğinizde bir sonraki ilişkinizde, bu kişiler size seks objesi olarak bakacaktır. Yani böyle böyle belki on tane erkekle ilişkiniz olacak ve sonunda da onların hepsi gidince yalnız kalacaksınız. Bir de bakacasınız ki sizinle yatan erkekler, kendi ailelerini kurmuşlar ama siz yalnızsınız. Ne olacak peki? Kim verecek bunun hesabını? Eğer Avrupalı biriyle evlenmek gibi bir durumunuz olmayacaksa bekaretinizi koruyun. Bizim toplumda iki yüzlüce erkeğin yediği haltlara değil kadınınkilere bakılır. Eşiniz de büyük ihtimalle böyle bir kültürden çıkacağı için ya reddedileceksiniz ya da evlenirseniz bile bunun yüzünüze vurulmasını kabul edeceksiniz.
Ayrıca otuz yaşında evlenince bekaret önemsiz mi oluyor? Namusun yaşı olmaz. Erkek için de kadın için de olmaz. Yaş ile bekaret arasında bir bağ yoktur. Saçma sapan bahanelerle kimseye bir şeyinizi vermeyin. Başınıza neler gelebileceğini bilmek istiyorsanız KS'de geçmiş sorulara bakıp da kaç kişinin bekaret sebepli reddedildiğini kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılolursun. zira seni kabul eden birini bulman gerekir her insan bir değil, etraf gençken her haltı yiyip sonra diktirmeye çalışan ya da anal oral yapıp bakireyim diye kandıran sorsan yaptıkları şey doğruydu ama madem yaptığından pişman değilsin niye saklıyorsun milleti kandırıyorsun yaptığının arkasında durmuyorsun demezler mi adama denecek kızlarla dolu
01 Yorumla- +1 yıl
sevişiyorsun yetmez oral yapıyosun ama bekaret mi diyorsun? olayı çok yanlış anlamışsın sen
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey olmaz sevgilinin istediğini aldıktan sonra sana olan arzusu isteği biter Ondan sonra hayatında başka bir erkek girer Onunla da olursun ondan sonra başkası Ondan sonra bir başkası öyle böyle derken 30 yaşına kadar yüzlerce kişinin altına yatarsın hiçbir şey olmaz istediğini yap
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunu bilemeyiz... sen karar ver... yani otuzuna kadar bekaretini sağlayabilecek gibi değilsin... otuzundan sonra bekarete önem vermeyen bir erkek çıkar mı karşına bilemiyorum...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Eğer seviyorsan ve cidden o kişiye çok özel bir insana olduğunu hissettirmek istiyorsan yap burada özel hissettirmekden kastım belki de bu dünyada yaşayacağın en güzel zevklerden birini ilkez onunla yaşamış olma şerefi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen verdim pişmanım yaşadıklarim için değil çok zevk aldım , ama evlenemiyorum bakirelik yüzünden bu yüzden pişmanım yapma bence
514 Yorumla- +1 yıl
Pişman mısın gerçekten
Cevap sahibi+1 yılÇokk
- +1 yıl
Sevgilin miydi
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık evet sevgilimdu
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki
Cevap sahibi+1 yıl19 yas
- +1 yıl
Takip eder misin
- +1 yıl
Pişmansan tebrik ederim 😊
- +1 yıl
sevdiğin biriyle yaptıysan pişman olmanı gerektirecek bişey yok bence. Sonuçta bir ihtiyaç ve herkesin yaşayabileceği normal bir şey. Artık lütfen kızlar için cinselliği normalleştirelim ya
Cevap sahibi+1 yılSevdigimle yaptım çokta zevk aldım ama bakire olmadan kimse evlenmek istemedi benimle sadece yatmak istediler
Soran+1 yılBakire olmadığını söyleme sende onlar hiç yapmamış mı sanki
+1 yılBu bir ihtiyaçtır, insanlık halidir. Pişman olacağın bir şey yok bence. Ülkemizde bu ne kadar ayıplansada yasaklanma derecesine gelsede her insan için ihtiyaç ve ayıp bişey değill. En azından sevdiğin ve arzuladığın biriyle yapıyorsun bunda pişman olacak hiç bişey yok. Ayrılsanda olma çünkü severek yaptım diyebileceksin en azından. Sevmediğin biriyle yapsaydın pişman olabilirdin evett
00 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir. Sevgili. 30 yaşına kadar seni beklemez.
Bı erkek 10 sene hayatta beklemez ona göre hareket et.00 YorumlaBu sizin kültürel çevrenize bağlı. Şehir hayatında bunun pek önemi kalmadı, kırsal yerlerde çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılKararlıysan ver, emin ol 4 yıldır yapmıyorum ve patlayacagim artık. Cinsel birliktelik hayat kurtarır.
00 YorumlaEn dogrusunu yapmiş olursun bosuna bozdurma bekaretini illaki ilerliyen zamanlarda pisman olursun
00 YorumlaBekaretini verme, seni oral yolla boşalacak birini bul rahatla
00 Yorumla
+1 yılBir tane sen gibi düşmedi ki koca İstanbul'da
00 Yorumla
+1 yılBu konuda açlık çekmemelisin. Yaşın gelmiş.
00 Yorumla
+1 yılSen bu halde 10 sene dayanamazsın, ver ama sonradan pişman olma.
00 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissediyor musun? Ve ilerde ne olursa olsun pişman olmam diyorsan acıma bile.
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun
Vermeden rahatlamanın yollarını dene00 YorumlaBilemezsin
30 yaşına kadar bekleme evlen
Evlenmiyeceksen ver02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın bu düşünceleri. Bu zevki yaşamak istiyorsan yaşa. İlerde aksine keşke yapsaydım dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada bekaretini verip pişman olan o kadar kişi gördüm ki yazmakla bitmez.
Hepsini geçtim Zina yapmak hoşuna gidermi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence pişmanlık yaşarsın sabret son ana kadar derim ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBari belese verme en azindan pisman olursan para aldim dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman yap yani aniden başkasına aşık olup evlenmek istmezsen sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlma ihtimalin var. Ben bir kizi bozdum sevgili degikiz ama bazen yiyisiuoeuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gelecek beklentin var ise yanlış düşünürsün ama yok ben zevkime bakmak istiyorum dersen başka
00 Yorumla
+1 yılBence kimse için deymez bu devirde kendini eşine sakla.
00 YorumlaOrası sana kalmış ama tadını alınca doyumsuzluk başlar
00 Yorumla
+1 yılÜcretli bekaret vermek isteyen var mı?
00 YorumlaHayat senin zar senin bize söz düşmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEve gitsin zaten gitcek
00 Yorumla
+1 yıl30 a kadar sürtünerek mi yapacan?
00 YorumlaO zaman durdupun kabahat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTercih senin dayanamıyosun sanırım
00 Yorumla Arkadan ver kızlık lazım olur
00 Yorumla
+1 yılcok bozdum yardimci olayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBsyağı bi pişman olursun hemde...
00 Yorumla Swn 30na kadar dayanamazsin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok pişman olursun
00 Yorumla Ver gitsin kanka ne yapçanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun daha önce yapmadğn için
00 Yorumla
+1 yılbaşka şeyler yapmayı denesen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bakireler beni neden bulmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılNeden mi 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli içinde istiyorsan yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olmayacaksan ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kime nasıl ve ne kadar verdiğin de önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşa kadar bakirelik çok zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. emin değilsen yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden verme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun
00 Yorumla
+1 yılOlmazsin
00 YorumlaBekliyebilirmisin o zamana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılVer o zaman
00 Yorumla Evlenirsen bı anda nolcak
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin ama zevk al
00 YorumlaVer gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin
00 Yorumla Dönüşü yok
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata değil mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026