Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var? Herkes yaşamak zorunda değil. Böyle diye diye herkes playboy sanar hale geldi kendini. 40 yaşında olsan garip derim 25 yaşındasın karşına fırsat çıkmamıştır veya başka önceliklerin vardır. Çok normal. Hele benle yaşayacaksa ilk çok mutlu olurum çünkü ben ilk yapacaksam karşı tarafında ilk olmasını tercih ederdim.
17 Yorumla
Soran+1 yılİyi diyorsun da niye bu kadar yükseldin ki? Çevremde benim yaşımda bakir-bakire kalmadığı için ben kendimi garip hissediyorum doğal olarak. Yoksa ben de farkındayım herkesin kendi tarzı ve seçimleriyle alakalı olduğunu. Yirmilerinde olup herhangi bir şekilde cinsellik yaşamamış kafa dengi biri bulabileceğimi de sanmıyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılSana yükselmedim yanlış anlama. Genel olarak insanların başka insanları bir şey bilmeden yargılama konularında hassasım. Demişsin ya yargılar mısınız diye. Onu demeye çalışıyorum kimsenin haddine değil. İllaki vardır ama olan insanlarda ben böyleyim diye alnında yazıyla gezmiyor tabi ki. Benim de olmadı senin gibi benim de fırsatım olmadı. Ha tabiki kadın olarak istesem her hangi biriyle birlikte olabilirdim ama en azından sevgilim biraz güvendiğim biri olsun isterdim. Olmadı ileride olursa da dediğim gibi keşke aynı anda ilk yaşayabileceğim biri olsa diye çok isterdim. Ama denk gelmesi zor. Ama ben seni garipsemedim dediğim gibi herkesin fırsatı olmayabilir. Başka öncelikleri olabilir. Yaşın daha çok yüksek değil çok normal.
Soran+1 yılAnladım yanlış anlamışım kusura bakma. Benim de aynı şekilde fırsatım olmadı. İstesem barlardan festivallerden biriyle ilişkiyi deneyebilirdim ama arada duygu olsun istedim senin gibi. Para karşılığında ilişkiyi ise düşünmedim bile. Ve artık umudumu kaybettim bakire biri ile ilk lişkimi yaşayacağım konusunda
Cevap sahibi+1 yılElbette öyle. En azından ilkinde önemli insanın iyi olarak hatırlayıp özgüven kazanması için. Ya ülkede kadınlara daha bi baskı var illaki vardır bakire. erkekler daha rahat bırakıldığı için erkek bulmak daha zor. Yaş arttıkça da daha imkanlar azalıyor. İnan bilmiyorum artık. İnsanlara kalsa herkesi her halükarda yargılıyorlar. Kadına başka bir lakap takarlar hayatında tek kez bile yapsa erkek olsa da çok büyük bir şeymiş gibi madalya takarlar. Aslında doğal bir şey. İnşallah sen de ben de gönlümüze göre birileriyle yaşayabiliriz.
Soran+1 yılHer kelimesine katılıyorum. Birçok şeyde çifte standart var ülkemizde. Bu konu ise en bariz olanı belki de. Erkek ilk kez yapınca milli olur helal olsun derler çok kez yapınca ise çapkın derler gıpta ederler. Kadın bir kez yapsa bile neler neler derler biliyoruz. Bir de şöyle bir durum var ki son zamanlarda bir erkek kendisi de bakir olsa bile bakire kız istiyorum dediğinde lincleniyor. Namus bekçisi vb saçma sapan şeyler diyorlar. Aynısını kız istediğinde ise bunu seksi ya da romantik buluyorlar. Bana göre bu da bir çifte standart
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun evet çifte standart maalesef ki her yerde. Yani açıkçası kadın böyle bir şey istediğinde direk imkansız deniyor zaten inan kimse zaten ihtimal vermiyor ki bakir erkek bulabileceğine. Erkek istediğinde de tepki gösterilmesinin sebebi bence ilk önce o kişinin bakir olduğunun bilinmemesi sonradan o kişi belirtince kimse tepki göstermiyor. Herkesin kendi hayatı herkes istediğiyle birlikte olmakta Özgür elbette yetişkin insanlar ama işte ben bu anlamsız yargılamalara sinir oluyorum. İnan bak çok kez yapmayı geçtim karısını defalarca kez aldatana bile çapkın diyen görüyorum adam bildiğin şeref yoksunu kadın olsa neler neler derler. Aldatmanın da masum bir tarafı yok. Ama tabiki erkekler için de başka türlü çifte standartlar var. Dediğim gibi her insan farklıdır her insanın sebebi vardır ama insanlar at gözlüğü takıp bazı şeylere körü körüne inanmayı tercih ediyorlar. Artık bir şey de demiyorum çünkü tartışmaya bile kapalı bazı insanların fikirleri boşuna nefes tüketiriz. Hepimiz insanız hepimizin hakları var.
Soran+1 yılEvet maalesef durum böyle. Eşitsizlik ve haksızlık her yerde. İnsan doğasının bir parçası olan ve bana göre romantik bir eylem olan sevisme bile bu kadar iğrençliğe ve adaletsizliğe meze oluyor. İsterim ki herkes gönlüne göre yaşasın hayatını. Yargilamalar garipsemeler olmasın. Şimdilik bu ütopya gibi birsey. Bu arada sanırım bu sitede gördüğüm en olgun ve kendini en doğru şekilde ifade eden insansın. Muhtemelen üniversite mezunusun ya da kendi kendini gelistirmissin. Bu can sıkıcı konu dışında şeyler de konuşmak isterim sen de istersen.
(Umarim yanlış anlamazsın)
Kızlar Ne Diyor
+1 yılPara biriktirip. Birisiyle ilişkiye girmen gerekiyor. Yoksa hayatın boyunca tutuk kalırsın. Ekmeği ete camdan banıp durursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılE ben buna yorum yapmıştım ne oldu
- +1 yıl
Ben silmedim..
Soran+1 yılAnladım. Şey demiştim, para sorun değil ama o şekilde yaşamak istemiyorum ilk ilişkimi
namusuna sahip çıkmış işte
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında hem öyle hem de öyle değil. Bazen ben istemedim bazen fırsat olmadı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok sevgilimde aynıydı gayet iyiydi yani
119 Yorumla
Soran+1 yılO da mı 25 yaşındaydı
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılSenden on yas filan küçüktü yani. Senin tecrubenden faydalandigi için sansliymis bence
Cevap sahibi+1 yıl😆22 yaşındayım bende de tecrübe yoktu zaten
Cevap sahibi+1 yılyaşı salladım sonrasında düzeltemedim
Soran+1 yılAhaha anladım. Beraber tecrübe kazanmak da harika birsey olmalı
Soran+1 yılErken bosaldigini varsayıyorum ilk olması sebebiyle. Bu seni kötü etkilemiş miydi?
Cevap sahibi+1 yıl😆 hayır insan sevince görmüyor emin ol
Soran+1 yılGeriye sadece beni sevecek birini bulmak kalıyor yani. Tamam ya kolay iş 😅😶
Cevap sahibi+1 yılNSNSNSNSMMDNSNS
Soran+1 yılAhahahahha nasıl gidiyor sizin
Cevap sahibi+1 yılen azından artık erken boşalmıyor
Soran+1 yılOh oh iyi asdddg kaç dk nin altı erken sence
Cevap sahibi+1 yılyani ilk yaptığımızda 2 dakika falan sürdü şakasız şimdi 15 20 dakika
Soran+1 yılEvet fena değil. Gayet iyi hatta. Onsevisme hariç değil mi? Sadece içinde olduğu süre yani
Cevap sahibi+1 yılevet hariç
Soran+1 yılHelal olsun kankama asdsfs kadınlar nelerden hoşlanır sekste? Sen mesela nelere hayır diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılkişiden kişiye değişir seninle olanla öğrenirsin jdjdjdnd bayyysss
Soran+1 yılPratikte sıfırım zaten assfgs teoride bari birkaç şey bilsem iyi olmas mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır tabiki değil
11 Yorumla
Soran+1 yılEger biz senle görüşüyor olsaydik bende bir gariplik olduğunu düşünmez miydin mesela?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer