Cinsel Yaşam 30 yaşında bakire bi kız hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 30 yaşına gelmis ama hala bakire bi kız hakkın da ne düşünüyorsunuz.Komik mi sizce. 30 yaşında bakire bi kız hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
badgirlll010101 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Bunda komik algılanacak bir şey yok belki doğru kişiyi bekliyordur, evlenmeyi vs 3 0 Yorumla
cenkleeee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl neden komık olsun sunu soylım hıc yapmadım bende sende yapmadın yapan erkek mı ıstersın yapmayan erkek mı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden komik olsun? arkadaşlar bu işin yaşla alakası yok hissetmemiş yaşamamış bu kadar basit ve net birşey bu 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Ya 30 yaşa kadar koruyabilmişse helal derim ne diyim 0 0 Yorumla
Yıldızlıgelecek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yoo değil helal olsun o kıza böyle pislik bir nesilde bakire kalabilmiş.. 0 0 Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Normal bence ben de bakirim bu isler kolay degil ki a'mk 0 0 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence komik değil tam tersi nefsine hakim olduğu için gurur duymalı 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl hayır degil helal olsun o yaşa kadar kendini tutmuş iradesine sahip cıkmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komik değil. Sadece zamanını geçiriyor. Yaşlanıp, pörsüdükten sonra işi zor. Diriyken yapmalı. 0 0 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. bakirelik kavramından ne anladigına baglı, hic bir sey yasamamıs olması cok olası degil 0 0 Yorumla
gidenlergitti Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İslamı yaşıyo bırak 30 u 70 bile olsa evlenmeden yapmaz 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Gayet de olabilecek bir durum 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kursal bakire lakabıyla bilinir nağmıdeğer 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İstediğini bulamamıştır sadece 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunu sorman komik 0 0 Yorumla
ArsızSinek Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Komik degil de, bedeni gecip ruhunu s... derim. 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. iyi sabretmiş derim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Tercih meselesi. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. evlenmeyi düşünürdüm 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden komik olaun kk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bunda komik algılanacak bir şey yok belki doğru kişiyi bekliyordur, evlenmeyi vs
neden komık olsun sunu soylım hıc yapmadım bende sende yapmadın yapan erkek mı ıstersın yapmayan erkek mı
neden komik olsun? arkadaşlar bu işin yaşla alakası yok hissetmemiş yaşamamış bu kadar basit ve net birşey bu
Ya 30 yaşa kadar koruyabilmişse helal derim ne diyim
Yoo değil helal olsun o kıza böyle pislik bir nesilde bakire kalabilmiş..
Normal bence ben de bakirim bu isler kolay degil ki a'mk
Bence komik değil tam tersi nefsine hakim olduğu için gurur duymalı
hayır degil helal olsun o yaşa kadar kendini tutmuş iradesine sahip cıkmış
Komik değil. Sadece zamanını geçiriyor. Yaşlanıp, pörsüdükten sonra işi zor. Diriyken yapmalı.
bakirelik kavramından ne anladigına baglı, hic bir sey yasamamıs olması cok olası degil
İslamı yaşıyo bırak 30 u 70 bile olsa evlenmeden yapmaz
Aşırı çirkin kız diye düşünürüm
Komik degil de evlense iyi olur artik
Gayet de olabilecek bir durum
Kursal bakire lakabıyla bilinir nağmıdeğer
evlenirse erkeği inandırması zor olur
Gayet normal kız kardeşim de öyle
30 yaşında bakire bir kadın olduğunu düşünürüm
İstediğini bulamamıştır sadece
Iyi bir şey değil
helal olsun derim
Kime ne bundan
Bunu sorman komik
Normal biri diye düşünürüz
Komik degil de, bedeni gecip ruhunu s... derim.
iyi sabretmiş derim
Tercih meselesi.
ben acırım o kıza
Evlensin kuruyupgidicek seftalil
evlenmeyi düşünürdüm
Neden komik olaun kk