Bulunduğun ortamın görselliği seks kalitesine etki yapar mı?

Bulunduğun ortamın görselliği seks kalitesine etki yapar mı?

Seks için en önemli 3 unsur; uygun partner, uygun zaman ve uygun ortamdır. Bu 3’lüden birinin eksikliği seksten alınan hazzı ve keyfi olumsuz etkiler.KENDİNİZİ RAHAT HİSSETMENİZ ÖNEMLİ
Seks için ortamın stresli ve gergin olmaması gerekir. Örneğin evde başka misafir ya da kalanlar varsa (ki bu kişiler aileden birileri ise) durum daha gerginlik yaratıcı olabilir. Ancak seks çiftin yaşaması gereken doğal bir ihtiyaç ve gerekliliktir. Bu yüzden bu durumu engel görmek yerine ılımlı düşüncelerle kendilerini ve birbirlerini empoze etmeleri daha doğru olacaktır. Çift kendini rahat hissetmelidir, rahat hissetmeyecekleri her şey (sürekli çalan telefon, rahatsız edici görüntü ya da ses cihazları) iyi bir seks için ortamdan uzaklaştırmalıdır.SEKS İÇİN UYGUN ORTAMI HAZIRLAYIN! Seks için en önemli 3 unsur; uygun partner, uygun zaman ve uygun ortamdır. Bu 3’lüden birinin eksikliği seksten alınan hazzı ve keyfi olumsuz etkiler. KENDİNİZİ RAHAT HİSSETMENİZ ÖNEMLİ
Seks için ortamın stresli ve gergin olmaması gerekir. Örneğin evde başka misafir ya da kalanlar varsa (ki bu kişiler aileden birileri ise) durum daha gerginlik yaratıcı olabilir. Ancak seks çiftin yaşaması gereken doğal bir ihtiyaç ve gerekliliktir. Bu yüzden bu durumu engel görmek yerine ılımlı düşüncelerle kendilerini ve birbirlerini empoze etmeleri daha doğru olacaktır. Çift kendini rahat hissetmelidir, rahat hissetmeyecekleri her şey (sürekli çalan telefon, rahatsız edici görüntü ya da ses cihazları) iyi bir seks için ortamdan uzaklaştırmalıdır.SEKS İÇİN UYGUN ORTAMI HAZIRLAYIN! Seks için en önemli 3 unsur; uygun partner, uygun zaman ve uygun ortamdır. Bu 3’lüden birinin eksikliği seksten alınan hazzı ve keyfi olumsuz etkiler. KENDİNİZİ RAHAT HİSSETMENİZ ÖNEMLİ
Seks için ortamın stresli ve gergin olmaması gerekir. Örneğin evde başka misafir ya da kalanlar varsa (ki bu kişiler aileden birileri ise) durum daha gerginlik yaratıcı olabilir. Ancak seks çiftin yaşaması gereken doğal bir ihtiyaç ve gerekliliktir. Bu yüzden bu durumu engel görmek yerine ılımlı düşüncelerle kendilerini ve birbirlerini empoze etmeleri daha doğru olacaktır. Çift kendini rahat hissetmelidir, rahat hissetmeyecekleri her şey (sürekli çalan telefon, rahatsız edici görüntü ya da ses cihazları) iyi bir seks için ortamdan uzaklaştırmalıdır.SEKS İÇİN UYGUN ORTAMI HAZIRLAYIN! https://www. hurriyet. com. tr/amp/aile/yazarlar/beril-papuccuer-ceylan/seks-icin-uygun-ortam-nasil-olmalidir-420162
Bir yerlerden kopyala yapıştır yapmak yerine kendi görüşlerini yazmış olsaydın daha önemliydi. Yoksa herkes bilir bir yerlerden kopyala yapıştır yaparak görüş yazmayı.
Olur
Hanımefendi attığın gerçekten çok değerli ve önemli bilgiler içeren bir metin. Ama Türk milleti 5-6 satırdan fazla yazıları okumuyor. Arayıp bulmak için harcadığın emek de boşa gidiyor. Böyle bak olaya.
Peki
Bence bunu yemek sunumu gibi düşünebiliriz. İyi sunulmuş bi yemek önce göze hitap eder sonra damağa. Ancak tadı kötüyse görselin bi önemi yoktur. Hem sunum hem tat güzelse unutulmaz olur. Bunun dışında çok aç hissettiğimiz zaman görselliğin bi önemi yoktur. Çok açken yemeğin tadı güzelse bayıla bayıla yeriz bitince de sarhoşluk hissi oluşur. Ancak tadı kötüyse hiç keyif almadım ama çok açtım karnımı doyurdum deriz.
Cevap
8Cevap
Tabii ki de etki eder her yerde yapılmayacak kadar ender bir şey
Hemde çok etkisi vardır m
Benim için ortam pek önemli değil o an isteğim ve partnerim önemli
Öyle ortamlar oluyor ki sevişmesen ayıp olur. O tarz ortamları oluşturmayı da çok severim, sürprizleri de.. Burada ne seks yapılır dedim mekan da çok olmuştur. Evet kesinlikle etkiler.
bence cinsellikte görsellik diyince ortamın değil senin ve partnerinin vucut görselinin önemi daha büyük
Ortam önemli bence aynı dozda bı sevişmeyi çadırdada sağlayabilirsin😂
👏👏👏
Ne demişler önce göze hitap etmeli ki gözler şenlensin sonra...👀
Evet Hem de Çok Ben Yatak Ortamı Daha çok zevk verir Ateşim yükselir 🔥 Uff kızla yatakta da
Bazı ortamlar sıfırdan 100 e yükseltiyor, bazıları da 100 den sıfıra indiriyor
Kesinlikle etkiler
Samanlık seyran olur vb
Yaparr
evet etkisi var
Bulunduğun ortam değilde süresi desek
Yapabilir
Yapabilir