Zevk alıyorsan zevk veren şey nedir, sevmiyor veya zevk almıyorsan nedeni nedir? Bir de denememiş ama sevmediğini veya sevdiğini düşünenler vardır. Onların da düşüncelerini almak isterim. Gözlerin bağlı seks yapmak sende nasıl bir his uyandırır?

Zevk alıyorsan zevk veren şey nedir, sevmiyor veya zevk almıyorsan nedeni nedir? Bir de denememiş ama sevmediğini veya sevdiğini düşünenler vardır. Onların da düşüncelerini almak isterim. Gözlerin bağlı seks yapmak sende nasıl bir his uyandırır?

Dominatrikslik yapmış biri olarak, gözlerin bağlı seks yapmak çok zevkli bir şey, partnerinin gözlerini bağlamak da çok zevkli. Neler olduğunu göremediğin için beyin ve hisler harekete geçiyor. Çok çok tatlı ve hassas hisler bunlar
Hep ilgimi çekmiştir ama cesaret edemedim
Cevap
8Cevap
Karşı tarafın bana neler yapacağını daha çok merak ederim ve bu benim daha çok zevk almamı sağlar
Heyecanı severim yok demezdim böyle bir şeye
Heyecanlı ve zevkli olurdu
Hiç denemedim ama güven duygusu şart. Gidip bıçak alıp gelebilir yani. Hep Amerika'nın oyunları bunlar. Korkuttular bizi.
Heyecan verici her an bir sürpriz yaşama ihtimali ellerinle tanımak partnerini kesinlikle güzel ve denenebilir
Karanlık bir gecede uçurumun kenarına terkedilmiş gibi hissederim
Vayy yoruma bak.. ee bu hoş bir şey degilmi
Belirsizlik korkutur.. ürpertir
Ama adrenalin o da.. kalp atacak işte.. amaç bu
Ben gözlerimin bağlı olmasını kabul edemem.. Gözlerinin bağlanmasını kabul etmeyeni de kabul edemem..
Görmem lazım. Ama göz bağlı ve kimle yaptığımı bilmiyorsam... süper
partnerimin gözlerini bağlayıp öyle yapmak isterim
Körebe oynayacağız galiba
Süper heyecanlı bir his
Kötü bir his uyandırıyor
Hic tecrube etmedim 💎 ya da ortam olmadi diyelim
Zevki ve Meral uyandırıcı
Korkutucu
Guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar