Bugune kadar 3 erkek arkadaşım oldu. Biriyle yüzeysel yaşadım. Digerleriyle iliskiye girdim. Ama bir turlu zevk alamadım. Kendimi suçladım. Kadın olmayi sucladim. Ne guzel erkekler delik buldu mu zevk aliyorlar. Biz kadinlarin her seyi zor ve sıkıntılı dedim.
Kendimi kesfetmeye çalıştım. Bir suru makaleler okudum kadin orgazmıyla, zevk almasiyla ilgili, kadin organinin nasil işledigiyle ilgili. Kafami rahatlatmaya çalıştım bu ulkede bir turk kizi olarak, kafamda öteden beri olan tabuları yıkmaya çalıştım.
Okudum, okuduklarimi uygulamaya çalıştım olmadı. Zaman zaman partnerimi de dahil etmek istedim şöyle yap boyle yap/yapalim diye ama erkeklerin cogu bencil sürüsü. Kimi zaman yapti, kimi zaman uğraşmak istemedi. Ama yaptigi zamanlarda da doyasiya zevk aldigimi soyleyemem. Evet bir zevk vardi ama bu kadar mi yani bunun zevki dedigim oldu.
Sonra demek ki bazi kadinlar bu yuzden isteksiz, evli olsalarda yapmak istemiyorlar diye düşündüm. Zevk almadigin ya da az zevk aldigin, orgazm olamadığın bir yatakta ne işin var? Sadece erkegin tatmin araci oluyorsun cunku. Yataga girmemek hakli bir sebep aslinda.
Sonra seksten uzaklaştım. Arada yogun istek hissedersem mastürbasyon falan yaptim. 2 yil boyunca hicbir erkek girmedi hayatima. Ta ki bu Temmuz ayina kadar.
Bir beyefendiyle tanıştım. Konustuk, yemek yedik vs derken birkac yakınlaşma da bulundu geri cekildim. O kadar sogumustum seksten. Eksikligini bile hissetmemeye baslamistim.
Ama ne yapti ettiyse kollarinda buldum kendimi. Ve şunu farkettim ki sorun bende degilmis. Adam harika sevişiyor. Basmasi gerektigi noktalari iyi biliyor. Onceki sevgililerimde hoslanmadigim oral seksin ihtişamıni bu adamda tattim. Oral seks oyle iki dil atmakla gelisi gusel yalayip oral yaptim demekle olmuyormus. Iliskide ki ilk orgazmımi tattım sayesinde.
Sonra penetrasyonda bir sey hissetmezdim onceki yaptiklarimla. Elimle arada klitorisi oksardim zevk almak icin. Bu adamla vajinamda da zevk aldigimi hissettim. Eli klitorise gitti elini cektim. Oraya dokunmasi resmen rahatsiz etti beni. Icimdeki his daha baskin ve güzeldi.
Gercekten erkegin işi bilmesinin, bencil olmamasının, kadin vucudunu iyi tanimasinin önemini anlamis oldum. Bende sorun yokmus. Oncekilerde sadece erkek tatmin olmus ben degil. Erkekle beraber tatmin olmayi simdi anladım. Gercekten kadinlar icin, evlilikte de bu öyle yatakta iyi bir erkege denk gelmenin kadin icin ne kadar muhim oldugunu farkettim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer