Erkeklerde çok fazla kadınla yatabiliyor biz igrenmiyorken. Bir erkek neden öğreniyor anlamıyorum. Yalan söylemek neden gerek duyuyoruz. Neden namussuz gözüyle bakılıyor Türkiye'de. Türkiye'de kadınlar zevklerini bilmiyor bile buna neden mahkum kalınıyor. Saydım da 6 kişiyle sadece ön sevisme 6 kişiyle beraber oldum. Ama şu an hiçbiri aklımda bile değil. Ve sadık biriyim. Bakireden farksizim hiçbir şey bilmiyorum açıkçası mastürbasyon bile yapmıyorum. Ama bir erkeğe dürüst olduğum zaman hiçbir şekilde ciddi düşünmüyor bile benimle. Ama oldum olası ciddi bir insandim. Neden bu durum böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende karşıyım ama Türkiye'de durum böyle.
Bence Kadın bir kaç kez başka erkek ile birlikte olduğunda kimden hamile kaldığını bilemez, Demiştiniz ya 6 tane oldu ben bile unuttum diye, Bundan olabilir.
Erkekte böyle bir şey yok, istediği ile oluyor sonra ilgilenmiyor. Bir nevi Erkek yapar kadın yapamaz diye, Günümüzde de kadınlar devamlı farklı görünmüyor mu? Yetkililer bile farklı görüyor, Buna karşıyım, Kadında erkekte insandır.02 Yorumla
Soran+1 yılKimden olduğu suanki modern tıpla kanıtlanabilir nitelikte. Ayrıca korunma yolları var hamile kolay kolay kalinmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekle kadın aynı değil.
Kadın iyi bir eş olabilicek birini aramaya başlar 28. yaşına geldiğinde... Bu yaştan önce zaten üstünde zıplamadığı ceviz kalmaz. Aramaya başlayınca da iyilerinin akıllı kadınlar tarafından kapıldığını anlarlar. Onlar ceviz kırarken diğer kadınlar gelecek vaad eden erkekleri kapmış olur. Şimdi bu 28 yaşında ki yumurtaları iyice pişmeden çocuk ister ve mecbur ezik erkek arayışına girer... Lisedeyken bakmadığı çocuklara vs. 35 yaşına kadar kendine göre pazarda kalan mallardan bir şey çıkartıp çocuk yapabilirse eh işte kurtarır... yapamaz ise çok kötü günler kadını bekler.
Erkekte ise gençken gezip tozup karı kız peşinde koşan tayfa 30. larına gelince 5 kr olmaz. Kendini geliştirmemiştir. Bir başka tür erkek ise ise erken yaşta 20'li yaşlarında evlenmiş belki iş ya da girişim yapmış ve 30'larında iyi günler gelecek sunar.
Kısacası erken yaşta evlenen kadınlar daha az aldatılma boşanma ihtimali ve maddi konularda sorgulanma yaşamaz.
30 lu yaşlarında evlenen kadın ise maddi konular önceliklidir. Devamlı maddi konuşulur. adam para vermek zorunda değildir çünkü güzel zamanları zaten onunla yaşlamamış olan biri çokça partneri olmuş biri boşanabilir aldatabilir kolayca ve böyle birine para ezdirmek yatırım yapmak anlamsız olur.
Kadının çok fazla erkekle birleikte olması güvenilirliğini samimiyetini ve insani değerini bile düşürür.
Erkeğin değerini düşüren ise 30'lu yaşlarında maddi bir girişimi bir başarısı olmayışıdır. Bu kadının or... olmasından daha acı veren bir durumdur erkeğe. Çünkü kadın or... olsa bile para kazanır vajina isteyen bulur 3 gün takılır bu kişiyle sonra başkasını bulur. Erkek ise böyle bir şansı yoktur. aç sefil ölece kalır. Bakanı soranı olmaz. 30 lu yaşlarında erkeksen paran yoksa ceset sayılırsın.
64 Yorumla- +1 yıl
bacım demiş ki özet geçeyim ;
parasız erkek , gereksiz erkektir. onu sadece anası sever oda eldivenle sever.
aynen katılıyorum . - +1 yıl
Knk tebrikler böyle gereksiz bi konu üzerine makale yazmışsın, diğer arkadaş da üşenmemiş bunu özetlemiş
- +1 yıl
@engnnnnlyda :)
- +1 yıl
En mantıklı yorumlardan biri.
+1 yıl6 kişiyle beraber olmuş biri bakireden farksız olamaz. Bekarete anlam yüklemek veya yüklememek kişinin kendi tercihi bir şey diyemem ama bundan rahatsız olduğunu söylüyorsun da neden sanki malmışsın gibi bakire değilim diye belirtiyorsun ki ilişkilerde ya da bunu dert edecek olanlarla beraber oluyorsun. Evet genel bir toplum fikri var ama kolektife ait fikirlere tutunmuyor herkes. Öyle birini de bulabilirsin. Sen fark etmeden kendini dürüstlük adı altında mal olarak sunuyorsun. Erkekler ne kadar bahsediyor ki geçmişinden sen de ediyorsun en başından? Biraz karmaşık anlattım anlattıklarını ama bak ben bakire değilim ha haberin olsun tarzı bir iletişim çok toxic. Ayrıca sadece bakire olmayana karşı değil ki bu ciddiyetsizlik. Bakire kız isteyip sırf cinsellik için bakire kızları kandıranlat da var. O yüzden daha gözü açık olup kriterler oluşturup hayat görüşüne uymayan biriyle olmamalısın. Flört sürecinde karşındakini tanıyıp ona göre sevgilikiğe adım atmalısın.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen söylemiyorum direk zaten onlar soruyor direk en son ne zaman yaptın diye sonra kaç kişi oldu bilmem saçma sapan sorular
- +1 yıl
Öyle soru sora la beraber olma o zaman iletişimi kes. Geçmişin seni alakadar eder yanıt bermek zorında değilsin. Genek bir sorun var doğru ama onu tercih etmemek yerine sürekli aynı tarz insanlarla iletişime devam edersen onlar da kendini değiştirmek zorında hissetmez. Her zaman seçenekleri var. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Sen en iyisi bana yaz... seni anlıyorum ve bu ülkede kusura bakma 6 değil bir kişi ile diye söylesen sonuç değişmeyecek. Yine aynı şeyi yalarsın ve bunu anlayabiliyorum. Üzücü bir durum.
Ben bu tip durumlarda kendim bir sürü kadınla birlikte olmadıysa krımdakşnden böyle bir şey beklerim. Hem öyle hem böyle düşünmem ve istemem.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben de çok fazla partneri olmuş bir erkekle olmak istemem açıkçası.. Bu bence seçici olduğunu gösterir karşı tarafın.. Duygusal olarak kolay bağ kurmadığını ve kendisini herkese açamadığını gösterir.. Elbette herkesin kendi hayatı ve yargılamak gereksiz ama benim fikrim bu.. Keyifli günler..
51 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyeti yok aslında bir kişi sürekli değiştiriyorsa hepsine karşı böyle işte aşk yalan uyduruyor seve bir şeyler yaşıyorsa kişinin kalitesi düşer anlatabiliyor muyum cinsellik böyle herkesle yapılabilecek kadar basit bir şey değil herkese olursa bunun hiçbir anlamı kalmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü insanlar cahil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılulke cinsellıgın afrıkası mahalle basıkı dını ve örfi sebepler.
ayrıca kadın dik duran egıtımlı karıyer sahıbı ve cınsel yasamı bılır ıse bu ulkedekı arızona kertenkelelerının kendıne ozguven sorunu mevcut yanı senı elınde tutamaz eksık hıssedecegı ıcın kadın kısmını erken evlendırmek okutmamak baskı ıle cozum yolu bulurlar . bu göreceli kavram tabı.
dıger sorunun yanıtına gelince , tıksınme haklıyız ama , sımdı asena var dansoz kasası ıyı agzı laf yapıyor onla yatma dusuncesı mıdemı bulandırıyor yapamam neden bılıyor musun zamanında bu kadın ibrahim tatlıses denen gorilin para için altına yattı emikledi vakumladı dişledi. bunlar aklıma gelınce o adamın pis suratı aklıma gelınce tıksınıyorum.
makro olarak ornek vereyım ıstersen sana rihanna , aşıktım kadına , o kadındı diğerleri un kurabıyesı ama bu rihanna para ıcın suudi prenslerınden bırının veliahtına verdi , emikledi yaladı , elemanın tipide dinlen dinlen döv şeklinde ki araplardan iğrenir tiksinirim gel gör ki su an rihanna bakınca artık eskısıo gıbı degıl gel verecem dese içim almaz vallah .
umarım anlatabılmısımdır.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu konu sosyo kültürel bir kısırdöngü. Haklısınız. Hem eşitlikten bahsedilir hemde cinsel deneyim hakkı erkeğe verilir. Trajikomik aslında. Bir insan kadın ya da erkek hayatının doğrusunu bulmak için denemek zorunda. Bu avantajın sadece erkeğemi verilmesi gerekir. Maalesef böyle. Sadece neyi kimle yaşadığımızın dışında gerisi önemli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kadınını mal olarak görüyorlar kadın bir kutu anahtarı da ben de hickimsede olamaz diyolar bencil+ozguvensiz+medeniyetsizler direkt bisey beklemiyorum
68 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef çoğu erkek öyle görüyor birlikte olup O yüzden bırakıyorlar birkaç kişiyle olan kız onların gözünde mal oluyor Herkes de geçerli değil ama maalesef böyle
Cevap sahibi+1 yıl@Both_Angel_and_Devil aslında kadına değer vermiyorlar konu seks değil. Bakire biriyle evlenmek istemelerinin nedeni onu malı ve sahibi olarak görmesi. Sanki kendine yeni bir eşya alıyorlar.. böyle zihniyetlerle mutlu olmak imkansız. Evlensen de mutlu olamazsın. Seks benliğimizin bir parçası yemek yemek su içmek gibi normal bir ihtiyaç..
- +1 yıl
Evet biliyorum ben de onun farkındayım ama benim onlar gibi bir isteğim yok ben nasıl birileriyle birlikte oluyorsam arzuladığımda hoşlandığımda sevdiğimde önüme gelen biriyle olmuyorum tabii ki ama insan sevdiği ile olabilir bu yüzden bir kadın daha önce biriyle iki kişiyle 3 kişiyle fark etmez aşırıya kaçmadığı sürece birlikte olduğunda bir sıkıntı olmamalı
Soran+1 yılEn mantıklı yorum sonunda
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Seninle konuşmak istedim o yüzden yazdım zaten bu konuda sonuna kadar haklısın sen de
Cevap sahibi+1 yıl@Both_Angel_and_Devil aynen öyle sorun olmamalı
- +1 yıl
Düzgün biri çıkar Umarım karşına
- 1 yıl
@Both_Angel_and_Devil alageyik
Yani onu takan insanlar kendilerine güveni olmayan kendini yetersiz sanan veya 1960lar kafasında olan gevşek tipler böyle insanları umursamak senin sorunun hayatım ipleme böyle şeyleri isteyen istediği ile istediği kadar yapar bunu kimse yargılayamaz yargılayacak olan kişi hayatında girdikten sonrasını yargılayabilir öpüldün...
11 Yorumla
+1 yılinsan ilişkilerinin her alanında sığ ve cinsiyetçi olunduğu için. durumun saçmalığına rağmen hala ayak uyduran leş kadınlar olduğu için.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun temel etken kadınlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılE herkese bacak ayıran kadından hayır gelmez çünkü biliyorlar da ondan. En iyisi bende sıradan geçeyim olsun bitsin kafası bu. Kadınlar hayır demeyi bilmediği sürece bu konular bitmez. Ama seninde bundan şikayet etmen hele bakireyim demen ahaha oldukça ironik 😅 herkese kızmışsin ama gerçekler bunlar ister kabul et ister etme. Son olarak erkeğin or. sbusu ile senin de bir farkın yok denksin hiç dert etme🤣
54 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi cahil kadınlar oldukça kızarım Türkiye bu yüzden böyle bu yüzden gelisemiyoruz. Hayatını sorsam hayatta kendi zevklerini bile bilmezsin. Ayrıca her önüme gelene de açmıyorum bacağımı. Sen bu kafada oldukça olacak çocuklarına da acıyorum
Cevap sahibi+1 yılNamuslu bir anneleri olmayacağı için asıl senin çocuklarına acı. Senin gibi birinin yetiştirdiği çocuğa da eşin olacak adama da yazık olur inşallah kaldın gibi geniş birini bulursun da alın aklın olsa çocuk da yapmazsın
Soran+1 yılMerak etme benim çocuklarım dünyanın en şanslı insanı olacaklar bundan eminim
- +1 yıl
👍
Bir önce ki adamın penis boyu verdiği zevk aklına gelir diye ödleri kopar yetersizlik hissi ile alakalı yoksa kimse seks yaptı diye kirlenmez öyle olsa erkekler ölmüştü kirinden. tamamıyla ozguven eksikliği ile ilgili
52 YorumlaYa affedersiniz ama s*kiyim artık bu mentaliteyi. Aksine cinsel olarak aktif kadın daha çekici geliyor bana. Kaldı ki daha tecrübeli demek :)
210 Yorumla
Soran+1 yılÇok tecrübeli değilim bu olanlar sadece anlık olan şeyler. Ve aradan bir yıl geçti
- +1 yıl
Tecrübeden ziyade genel olarak söyledim. Şahsi olarak bir kadının tecrübesiz olması problem değil. Ama tecrübeli olması benim için çok artı bir özellik ve mesela evleneceğim kişinin yatakta her şeyi benle baştan keşfetmesini değil de tecrübeli olup birlikte daha da ileriye götürmeyi isterim.
Soran+1 yılEn mantıklısı tecrübeli bir kadınla olmak zaten. Çünkü tecrübeli kadın her şeyi görmüştur ve seninle oluyorsa mükemmel olan sensindir. Erkek için de aynı şeyi soylerim. Ve bende açıkçası tercubeli erkek tercihim olur
Soran+1 yılYa şöyle anlatayım. Ya kafam güzelken ya da duygusal sohbet ederken birden bire olan bı durum. Ya da arkadaşlarla tatile giderken yalnız kalmamak için yapılan durum. Ama tam anlamıyla seks yapmadım. Yani iyi biriyle karşılaşmadım. Türkiye'de herkes abaza ama iyi tecrübeli bulmak çok zor. Herkes ben yapıyım keyfime bakayım kafasında. Ama bu çok tutkusal bir duygu bence. Ben o 6 kişiyle her biriyle duygusal bağ kurdum. Ama yanlış insanlar olduğunu görünce uzaklaştım. Önüme gelenle de birlikte olmuyorum. Sadece dürüst olmak istiyorum işte anlatamiyorsun
Soran+1 yılHayır batıda yaşıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki sebebi var
Birincisi özgüven problemi. Başka erkeklerle olmuş kadını doyuramazsam gider. Bende başkası benden daha iyi diye terkedilmiş olurum.
İkincisi, kızlarımız nasıl prenses sanıyorsa kendini erkeklerde bariz derebeyi sanıyorlar mükemmel benliklerini. Daha önce başkasının olmuş biri nasıl ona gelir. Ona sahip olmalı ilk sahibi olmalı çünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence iyi bir sevismeyle doyurabilinir. İki tarafında tutku içinde olması gerekir. Erkekler bu kafada oldukça etrafda sadece büyük memeli benim olsa çok güzel olur diye ağlarlar
- +1 yıl
Haklısında işte en aslan sensin diye büyütülen hemcinslerim bu riski alamıyor.. Yapabilecek bişey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel araştırmalara göre Kadının cinsel birliktelik sayısı artınca sadakatının azaldığı, beklentisinin arttığı gibi bir çok olumsuz sonuç var. Belki sen öyle değilsindir ama kimse bu riske girmek istemez
45 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargı?
- +1 yıl
Bilimsel veri: ekşi sözlükteki incel
- +1 yıl
@Eskidensarisindim
![Bir kadının çok fazla erkekle beraber olması neden kötü karşılanıyor?]()
Grafik bu şekilde. İngilizce bilmeyenler için sarı olan erkek mavi olan kadın. Altta partner sayısı solda ise evlilikteki memnuniyet oranı - +1 yıl
Erkekte de farklı değil ki bu tablodaki sonuç sadece kadına özel değil. Sadece kadına has bir şeymiş gibi paylaşmışsın. Yayını da okudum siteye girip diğer tablolara da göz attım. Aksini gösteren daha farklı çalışmalar da buldum.
- +1 yıl
Evet benzer ilerlese de Grafik bazı yerlerde baya kırılma yaşıyor. Sende paylaş kaynaklarını tartışalım
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bu Konu Hakkında Şunu Söylemek İsterim Bir Erkek Bir Çok Kadınla Olabiliyor Fakat Bir akasın Birçok Kişi İle maalesef Olamaz Çünkü Onunla Evlenmek İsteyen Erkek Kesinlikle Sadece Onunla Olmasını Vede Başka Birisi İle Olmamasını İster Evlendiğinde Durum Bu Şekildedir Ama Evlenmiyeceksen Durum Başka Herkesin Hayatı Kendisine..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında bana göre hiç bir erkek iğrenmez ama erkeklik gururunu yenemezler... gurur duygularının önüne geçer.. erkekmisin lafını duymak istemezler... yoksa neden öğrensinler... o internetteki eş hikayelerini herkes okuyor ve zevk alıyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kuzum şöyle söyleyeyim cinsellik benim için çok önemli sürekli canım ister ve yaparım kaba bir şekilde kaç kişiyle yaptım dersem 10-12 kişi falan ve şu an 2 yıllık bir sevgilim var bar ve onunla çok aktif bir cinsel hayatımız var. Bu konuları konuştuk ve bana sadece şunu söyledi " olabilir tabiki nasıl erkeklerin cinsel açlığı isteği var ise kadınların da var seni yadırgayamam çünkü bende yaptım ve senin geçmişin o '' demişti. Onunla ayrıldık bir sure ve ben tekrar birileri ile yaptım barıştığımız zaman mert bir şekilde söyledim. Ve anlayışla yaklaştı demem o ki doğru kişi çıktığı zaman karşına bu cinsellik muhabbeti falan pek önemli olmuyor. Ama evet türkiye burası her önüne gelene de söylemezsin.
Not: 1 ay sonra istemeye geliyorlar 🥰
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın nerelisin ki
Cevap sahibi+1 yılAfyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadına boşalıyor kadın erkeğe boşalmıyor o yüzden, Erkeğin yaptığı, yaptığı yerde kadının yaptığı kendisinde kalır o yüzden , biyolojik sınırlarınızı zorlamayın, bir kadın aynı anda dört erkekten hamile kalabilir mi kalamaz ama bir erkek bir gecede dört kadınıda hamile bırakabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAl beyin kullan laizm olur 🧠
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek Ne kadar rahat ilişki yaşayabiliyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum benim nişanlım benden önce bir çok kişi ile birlikte olmuş benim için asla sorun yok
12 Yorumla- 1 yıl
güzel kardeşim
- 1 yıl
G a v a t
+1 yılDeğişir her insanın farklı düşünce tarzı var. Kimisi 50-100 kişi ile yatar namus diye ahkam keser kimisii hiç kimse ile yatmaz ama önemde vermez böyle geçmişe. Algı meselesi.
20 YorumlaYa o erkekler beyinsiz diye. Sanki seks istegi bi tek onlarda var. Kizlarda yok sanki. Bos isler ya. sen aldirma hayatina devam et. Illa biri cikacak karsina seni boyle kabul edecek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar erkekle yat zevkine bak şimdi acısını çıkarmaya calis erkeklerle kıyasla sonra kendini bende düşünmezdim o kadar kişinin altından kalkan kadını siz neden istenmiyorsunuz söyleyimmi o kadar kişiyle beraber olup evlendikten sonra kocanı beğenmezsen ne olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılBegenmedigim biriyle evlenmem zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirçok erkekle birlikte oldun şimdi şunu düşünüyor onlar daha mı çok zevk verdi. Acaba ben yaparken onlar mı aklına geliyor. Birde erkek erkeğin organından tiksinir senin içinde başkasının organı gezdi tiksinç bir şey. Yüzüne falan boşaldılar seni duygusal olarak mı yaptılar yoksa kullandılar mı falan diye düşünüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar farklı kadin/erkeğin suyu alınırsa o kadar sıkıntı oluyor. İki veya üç kişi olur yanlış yapmışsındır, hatali seçim vs vs hadi olsunda beş olsun 👍 bir haftaya 7 farklı kişi koyup ayda 15 farklı partnetle sevişmek nedir? Hele hele eş değiştirenler, grup yapanlar ve daha değişik bir sürü pislik var. Bu pislikler böyle değişik değişik kisilerin suyunu ala ala başlıyor ve en sonunda büyük bir pişmanlık ve boşluk hissi...
10 YorumlaCünkü coğrafya kaderdir. Daha önce bir şeyler yaşamış birine insanlar direkt damga vuruyor. Üzücü bir durum evet fakat mesele de bu. Kendin ile aynı görüşü paylaşan biriyle birliktelik kurmak :)
10 Yorumla
+1 yılHeralde olay iç şey gibi sen baskasinin arazisine ayak bassan ayağımı bastım çektim ne var dersin. Arazi sahibi arazisine kimsenin ayak basmasini istemiyor. Ama herkes araziye ilk ayak basan olmak istiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen arazi değilim
- +1 yıl
🤦 sana arazi diyen olmadı büyük beyinli arkadaşım. Bizde ayak basmıyoruz zaten.
Müslümanlar öyle düşürür ama yemediği halt kalmıyor her şeyi iki bacak arasına bakar yine olduğu yine Kadın bırakmaz kendileri ile çelişiyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrımcılık yapıldığı için, namus kavramını sadece kadının bedeni ile bağdaştırdıkları için öyle davranıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılErkeği kadını yok her iki cins de benim gözümde değersiz oluyo
42 Yorumla
Soran+1 yılDilerim değersiz olmazsin
- +1 yıl
Olmam merak etme sen
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme yaptığın kişiler sanırım tecrübesizdi ve seni elimden kaçırdı Evet çok erkek bilgisiz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin düşüncesi farklı ama hep öyle düşünülmüyor. Ben erkek gibi seksi zevk olarak görüp sık sık farklı kişilerle beraber olan kızlardan çok hoşlanıyorum. Onlara aşık oluyorum
20 Yorumla
+1 yılÇok normal bir şey. Seks her iki cins için de normal olmalı bir taraf yapıyorsa diğer tarafta yapar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHer iki taraf da namussuz gozuyle bakilir burada kiz erkek ayrimi olmaz kizlarla cok ilgilenen dusup kalkan erkege de iyi gozle bakilmaz erkeklerle cok gezen kiza da iyi bakilmaz zihniyet meselesi ayrica namus kiz erkek farketmez bi kere
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi erkek ne kadar zevk ve keyif alıyorsa kadında almalı eğer istiyorsa o algı çok değişti sizin karşılaştığınız kişiler daha önce birileriyle yaşadıklarınızdan değil duygusal anlamda bağ oluşmadığı İçin ciddi düşünmemişler..
10 Yorumla Valla hiç kötü değil. Tutucu toplumlarda böyle düşünüyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman öyle düşünmedim. Erkek yamaktan övünüyor kadın o... Damgası yiyor çok saçma
10 Yorumla
+1 yılTeninin çok tene değmiş olması değil mesele. Bu kişinin seçiciliğinin düşük olduğunu göstermesi mesele.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1000 kişi arasından 6 kişi seçici olduğumu kanıtı olabilir mi sence.
- +1 yıl
Olur bence.
+1 yılVajinanın genişlediğini düşünüyorlar o yüzden bakire istiyorlar bir de kendilerini diğer erkeklerle kıyaslıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki çok dar
- +1 yıl
Sabah sabah yapma yanarız
Cinsiyet önemli değil 2 tarafta iğrenç benim gözümde, bakireden farksizmiş 6 kişi yapiştirmiş ahahahhaha
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapıştırdı çokta güzeldi. Sana üzülüyorum hiç tatmadigin için
Soran+1 yılsende iğrenç ve bencil bir detaysin ve de aptal
Soran+1 yılTürkiye'deki erkekler için öyle evet çünkü çoğu aptal sen gbi. Çakıp gecmesi kötü bişi değil ayrıca shdh beni cinsel obje gören bir erkekle beraber olmam ayrıca
+1 yılbeni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın
ama öyle kızla ciddi düşünmem120 Yorumla
Soran+1 yılTipe bak aw ben senle ciddi düşünür muyum önce onu sor
- +1 yıl
düşünmesin sıkıntı yok kardeş herkes dengine
Soran+1 yılAynen ben kendi dengine sordum soruları senin gbi aptal benciller burada olmasın uzaa
- +1 yıl
:D tamam uzuyorum
- +1 yıl
Ciddi düsündüklerine özel muamele var heralde 😂
- +1 yıl
@alparslann15 bakire olmayan kızı istemem knk
- +1 yıl
Haklısın bro bakire candır he gizli üye tipini begense 7. yapardi seni 😂😂
- +1 yıl
@alparslann15 knk zoruna gitti benim söylediğim tipimde vurmwya çalışıyo
- +1 yıl
@alparslann15 coluk cocuk işte
- +1 yıl
Bu kadınlar varya çok fena kendi milletin altından kalkmaz senin tipe laf eder diycek bişey bulamazsa sanane benim namusum der
- +1 yıl
@alparslann15 knk tipimde bişi yokki jgug
- +1 yıl
Gizli üyenin aradığı kriterlerde değilsindir knk 7. ciyi arıyor 😂😂
- +1 yıl
@alparslann15 nhjh kezban değilse bir şey bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılYa aw cahilleri empati yoksunlari. Şöyle söyleyeyim bu devirde cinsel birlikteliği olmayan kadin yok olsada illa sextng yapmıştır. Çünkü sizin olduğu kadar bizlerinde cinsel istekleri var. Özellikle aşık olduğumuzda karşı tarafa hayır diyemiyoruz şartlar öyle olunca. Şimdi siz Allah bilir kaç kişiye yürümüşsunuz kaç kişiyle olmuşsunuz. Gelip burada beni yargiliyorsunuz. Beni tercih eden günde 100 kişi bulurum. Ucuzlugumdan değil inan ki kalitemden. 25 yaşındayım 6 kişi gayet de normal. Cirkine bakmamislar çirkin kendi namuslu sanmis. sizde öyle
- +1 yıl
Bizene awq senin ya da baskanin kimle yatıp kalktigina ama burada soru sormuşsun fikrimide yazarım sanane deme merak etme gül gibi kızlar taniyorum kendini kocasına saklayan sırf taciz tecavüz edilmemek için cinayet işleyen kadinlar var kendini güzel görüyorsun ama bi sivilceye bakar elbet yaslanicaksin istesem 100 kişi bulurum demen bile zihniyetini ortaya çıkarıyor seni sadece eleştirmiş birine tipe bak sen kimsin diyorsun benimde yaşım 25 ama cinsel dürtülerimi herzaman korudum senin gibi düşünen karım olucagina hiç olmasın
Soran+1 yılAynen bende istemem sizin zihniyetinizde olan biriyle olmayı. Ki olmamda. Ama çoğunluk olan sizssiniz. Çoğunluk kimse güçlü olan odur. Benimde zoruma giden bu adaletsizlik siz öyle olmayabilirsiniz önüne gelen kadına yürüyüp kadını cinsel obje görüp sonra ben bakire arıyorum diyen erkeklere laf söyledim. Eğer görüş yapcaksan hakaret biçimde değil sorumun cevabini doğru bir şekilde vereceksen görüş belirt. Siz bu kafada oldukça da hayatınızdaki mutluluklarınizin zevklerinizin ne olduğunu tam anlamında bilemezsiniz
- +1 yıl
hakaret etmek istemem hiç bir şekilde aynı zihniyette değiliz evet zaten anlaşmazlığın sebebide budur kendim gibi birini istemem gayet normal he bu kafada derken mutluluk sadece cinsellikten ibaret değil ne demiş Mevlana sabretki her şey istediğin gibi gönlünce olsun
Soran+1 yılTabi tabi söyle meylanaya 22 yıl gerçek aşki bekledim sabrettim sonucu istediğim gibiydi aynen
- +1 yıl
yanlış kişiymiş o kişi hayat güzelliklerle dolu
+1 yılÜstün kişilik sahibi ve gerçekten sevebilecek ait olabilecek insanlar olsa dahi artık Aşk ciddiyetini kaybetti o yüzden herkes Lay Lay Lom takılıyor
10 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmıyorum diye de sallamazsın kb ama
20 Yorumlayaşına göre fazla değil mi
her sevgili olduğun kişi ile yatıyor musun04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes benimle yatmak istiyor benim de isteklerim olunca bu normal
Soran+1 yılÇekiciyim fiziksel olarak
Rahat ilişki kurduğun için onları bırakabileceğini düşünüyorlar ve ciddi ilişki kurmak istemiyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBence onların üstüne kalcam korkusu var onlarda shhshs
Soran+1 yılÖyle zaten umrumda değil sadce adaletsizligi sevmiyorum cahil insna görmek sinirlendiriyor beni shdh
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı ilişki, erkek için de kadın içinde aynı derecede kötüdür diye düşünüyorum. Namusun erkeği ya da kadını yoktur.
00 Yorumla türkiyede aptal cok cevreni degistir bakirelik önemli değil cahilliyet döneminden kalan insanlardan uzaklas
30 YorumlaAşık olduğu zaman erkeğin çapkın olması hoşuna gidecekse buyursun istediği ile olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kadınla yatan erkekte çok erkekle yatan kadında kötü karşılanır. Olayı cinsiyetçiliğe çekmeye gerek yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo geçti artık o günler kocasını aldatan nafaka alan kadın var
21 Yorumla
Soran+1 yılBakire olup shhshs
+1 yılBen çok kadınla beraber olan erkeğe de aynı gözle bakarım bunun cinsiyeti yok..
00 Yorumla
+1 yılBir iki neysede
Motor olmak başka
Erkeklerde yapmamalı00 YorumlaDürüst ol her daim ama ciddi ilişkilerde erkeklerle münasebeti gizle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaşallah her türlü muzu tatmışsın ama hala bakire bir kız ile aynıyım diyorsun. Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim. Bakire oldugum günleri hatırlıyorum şu an ki benle aynı. Bu kadar kişiyle yatmam beni ben olmaktan çıkarmıyor. Ayrıca çok tecrubesizim beni tanışan anlardın
Cevap sahibi+1 yılBakirelik sadece Zardan ibaret o önemli bir şey değil boş ver onu... demek ki senin içinde bakire olduğun zamanlardan beri bir genişlik varmış..
Soran+1 yılCahil olmak nasıl bir duygu
Cevap sahibi+1 yılDua et sadece "geniş" dedim
Onu sana sormak lazım... Offf kime ne anlatıyorum ki ben.. Sana bu. Leş yaşantında başarılar
muhattap oldukların seni oldugu gibi karşılamıyor çok yanlış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında bu durum en temele dayanıyor.. cinsiyete yüklenen durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok eşlilik bence doğru değil zaten dinen de sağlık açısından da doğru depil
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peygamberlerin 4 eşi bir sürü cariyesi var
Cevap sahibi+1 yılKardeş konuyu döneminin şartlarına göre değerlendirmek lazım bu konu çok hassas daha bilgili hocalardan istifade etmeni öneritim iyi akşamlar
+1 yılBenin icin sorun olmaz nasilsa benden ve fantazilerimden sonra baska kimse gelmiycek aklina
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadında erkekte aynıdır. Kim çok kişiyle olmuşsa aynı şekilde yorumlarım.
10 Yorumla
+1 yılToplumda böyle algılansa bile erkek yapıyorsa kadında yapar
10 YorumlaAynen kanka 6 farklı kişi ilecinsel ilişki yaşamışsın bakireyim tecrübesizim diyorsun jxjxjxjzjs
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadının da erkeğinde birden fazla kişiyle olması iğrenç ötesi bir durum
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kadının çok fazla erkekle beraber olması neden kötü karşılanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler