8 aylık bir ilişkim vardı, tüm ilklerimi onunla yaşadım, onu çok sevdim, çok güvendim. Fakat aldatıldığımı ve beni hiç sevmediğini öğrendim. Benimle bir gelecek düşünmüyormuş, aklında başka biri varmış zaten benimle sadece takılmayı planlamış hep. Ben ona inanmıştım ve her şeyimi onunla yaşadım. Kendimi iğrenç hissediyorum, kullanılmış gibi ve değersizmişim gibi. Aldattığı kızı da arkadaşım diye söylüyordu hep bana. Görmemek için engelledim ama içimdeki geçmiyor. İstediğini almış ben de sa ak gibi ne istediyse vermişim. Ben bir daha nasıl birine güvenicem bilmiyorum, bakire değilim bu sorun olur mu bilmiyorum, o mutlu şekilde devam ediyor ama ben mahvoluyorum dayanamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmayacaktınız. Muhakkak ki duymuşsunuzdur çevrenizden ya da internetten bazı şeyleri. Mesela erkeklerin genelinin ne halt olduğunu, istediklerini aldıktan sonra çekip gittiklerini, kendileri daldan dala atlasalar bile iki yüzlüce bakire istediklerini... Duymuşsundur da ''bizimki farklı'' demişsindir. Bir gülüşüne, sözüne veya bakışına kanmışsındır. Her şeyin bedeli var ve size düşen de bunu ödemek. Bakire olmamanızın sorun olup olmayacağını sormuşsunuz. Size şöyle söyleyeyim ki sırf bu yüzden reddedilme ihtimaliniz yüksek. Size deliler gibi aşık olan birinin bile sırf bu yüzden sizi reddedecek olma ihtimali çok yüksek. Bu kişi bakir olmasa bile sizi reddeder zira nasıl bir toplumda yaşadığımızı biliyorsunuz. Buna rağmen kocanız olmayan birisine bacaklarınızı açıyorsanız, birkaç dakikalık zevk ve heyecan için belki de gelecekteki hayırlı bir kısmeti kaçırmayı göze alıyorsanız yani başka da bir şey demiyorum.
Size düşen şey, yaşadıklarınızın arkasında durmak ve bir daha bu hataya düşmemektir. Nasıl olacak bu? Bekaretle ilgili yalan söylemeyeceksiniz, ilişkiniz olduğunda açık açık diyeceksiniz ki ben bakire değilim. İşine gelirse zaten sizinle devam eder o kişi ama gelmezse güle güle. Diktirmek, regl gününe denk getirmek, yapay kızlık zarı ve benzeri hilelere başvurursanız işte o zaman evlilik öncesi bekaret vermekten daha büyük bir yükün altına girersiniz. Nedir o yük? Vicdandır, yalan söyleyen bir kalbi ve zihni rahatsız eden vicdandır. Yalan söylemeyecek ve yaşadıklarınızı açıkça anlatacaksanız kimse sizi yargılayamaz bekaretiniz sebebiyle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin için üzüldüm duygularının böyle değersiz biri si için kullanılmasına ama söyle düşün sadece o ne olursa olsun sen sevdin değer verdin ve herşeyi bu sevgi için yaptın. Gerisi de senin değil onun değersizliği sadece onun gibi birisine bence artık üzülme. Kendi değerini o güzel sevgini hafife alma o halletmese de sen hakeden birisisin bunu asla unutma
10 Yorumla
öncelikle bakire olmamak problem değil erkeklerin çoğu zaten bakir değil bu cahil kafadan çık o an karşılıklı rıza dahilinde olan şeyler de kullanılmak diye bir şey yoktur ikinizde zevkinize bakmışsınız seni aldatması falan onun şerefsizliği dediğim gibi bakire olmadıgını zaten hickimse anlayamaz kan gelmez dersen de kan ancak kadın zorlandığın da gelir yani %100 akacak diye birşeu yoktur zatwn erkek kalbini sever a*ını değil
10 Yorumla
O kötü biriymiş yani bu o kadar normalleştiki aldatmak , birini kullanmak. çok kötü. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum üzme kendini ve sakın bakirelik saçmalığı için suçluluk hissetme. sakın sakın bu dönemde de destek al mutlaka yalnız kalma. Yaz istediğin zaman her zaman konusabiliriz.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Kendini suçlamamalısın çünkü çocuğun içinde böyle bir niyet olduğunu bilemezdin, ciddi ilişki niyetiyle başladın sen bu yola. Sen bir ilişki için yapabileceğin en güzel çeyleri yapmışsın, onu gönülden sevmek olsun ona güvenmek olsun. Sadece hayatına aldığın veya alacağın kişileri hayatının merkezine koyma ki o gittiğinde dağılmayasın. Sen değerlisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılAh be güzelim
ah be cocugum
hemen herşeyini vermek ne.
olan olmuş artık bi kendine gel at şu ölü topragı pişman olma
00 Yorumla
+1 yılIste bu yuzden zina haram.
Insanlarin duygularini somururler...00 YorumlaAma canım geçmiş olsun üzülme boş yere Olan olmuş Nerede yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş kendine boşuna işkence etme hepsi geride kaldı hazır olduğunda önüne bakacaksın
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yanlış kişilerle yaşanılanlar yüzünden biz temiz insanlara da guvenmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında 2. adam olmak istemezdim çünkü çok sevmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de düşünüyorum birini tekrar böyle sever miyim diye ama benim için hiç çabalamayan ve sevgimi haketmeyen birini bile böyle sevebildiysem, kaderindeki doğru kişiyi nasıl severim kim bilir? Ben kendimden bir şey kaybetmem ama bir daha zor güvenir zor teslim olurum.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü daha önce başıma geldi aradığını bulamayınca döndü bana hepsini geçtim yaşadıklarını çoğunu bana yansıttı o onun yasını tutarken öteki gitti evlendi üstüne çocuk yaptı
Cevap sahibi+1 yılPeki ya şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zor bir durum ne söylense anlam ifade etmez.. ama artık önüne bakmalısın hayat devam ediyor ve mevcut durumdan çıkıp sosyalleş bu durumdan uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce sakin ol. Hiçbir şey bitmiş değil. Her an her şey başına gelebilir insanın
00 Yorumla
+1 yılCok uzucu ya. Beraber olurken hic caktırmadı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer üzücü kısım da bu, aslında anlamam gereken çok şey söylemiş ama ben bunları hep sonradan hatırladığımda anladım. O kadar aptalmışım ki o kadar kullanmış ki beni dayanamıyorum düşündükçe. Yerin dibine giresim geliyor
- +1 yıl
Ne yaptı ne dedi mesela
Geçmiş olsun zor süreç başladı maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterince tanımadan neden o kadar ileri gidiyorsun ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle tipleri
00 Yorumla
+1 yıl8 ayda nasıl bir güven oluşmuş sendede he
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılSende onu aldat
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş Olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzme kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi