Kullanıldım, kandırıldım salak gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?

6 ay süren fırtınalı bir beraberliğim vardı zil zurna aşıktım kendisi beni farklı özgün buluyor hoşlanıyordu ancak aşık olmadığını düşünüyorum ideolojik fikir ayrılıklarımız yüzünden çok çatıştık ve ayrıldık ortak karardı bu.aradan 2-3 ay kadar süre geçti beni özlediğini ve çok sevdiğini söyledi tel ve msnde bi süre görüştük ten bir süre sonra akşam evine gittim beraber olduk normal bir akşamdı görünürde ama o akşamdan sonra beni bir daha aramadı. tek gecelik oldum. adam bir anda toz oldu. çok acı çektim aşık oldgm için onunla beraber olmstum onu sevdiğim için..

eskiye döneceğiz sanmıştım ama kullanılmışım. ve bana bir kaç kez söylediği bir cümle aklıma geliyor sürekli senden zevk aldgm kadar kimseden almıyorum sanırım seks için çağrılmstim. ne utanç verici ..uzun bir süredir etrafmda dönüyor hiç yüz vermedim kötü davrandım beni nasıl incittiğini haykırdım ağladım ama içimdeki öfke sönmüyor bir türlü..çok aşıktım hazmedemiyorum hala bu durumu. ne yapmalıyım? nasıl canını acıtırım?

beni çekici ve güzel bulduğunu biliyorum.

ama beni sevmiyor saygı duymuyor..ne yapabilirim az da olsa bana yaşattırdıklarını anlaması için?
Kullanıldım, kandırıldım salak gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?