- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoydum diyene kadardır benim vajinanın tamamen kabarana kadardır ya da iyice o sıcaklığı artık yakıcı derecede hissetmeye başladığım zamandır ya da artık böyle gerçekten bir şeylerin olmasını ve penetrasyon olmasını istediğim zaman olabilir ya da karşı tarafın ereksiyonun iyice şiddetlendiğini gördüğüm zaman artık ön sevişme bitmiş demektir yani bu süre genelde yarım saat hadi maksimum 45 dakika uzun uzun iyidir
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİdeal süre yok bazen sadece oral yaparken bile orgazm ediyorum hatunu. Dudaklarına yapışıp usulca boynunu yalamak, sonrasında kulağına doğru ilerleyip tekrar aşağı memelere doğru inerken onun ufak inlemelerini duymak, çamaşırlarını soyarken o sabırsızlığı görmek, vajinayı dillerken inlemelerin başlaması, ben dillemeyi hızlandırdıkça onun saçından tutup dibine kadar bastırmaya çalışması, ben dilimin tamamını kadının içinde gezdirirken, onun belini yukarı doğru kaldırıp, kafamı bacaklarının arasına kıstırıp inleye inleye orgazm olması benim için mutlu edici bir önsevişmedir :)
20 Yorumla
+1 yılPartnerimin dayanamaz hale geldiğini görüp onu çıldırtana kadar
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNefesi kesilene, nabzı durana, dudakları ısırmaktan kopana, ürpermekten takatsiz kalana kadar.. Keyifli geceler..
62 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) 🍀
- +1 yıl
Rica ederim 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence 1 saat en az
10 Yorumla Artık içime gir diyene kadar ön sevişme devam etmeli. Hatta onu dediğinde bile devam etmeli.
100 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmakta iyi değil uzatmakta. Şu kadar sürsün diye bir zaman belirlemeye gerek yok , tadında bırakılmalı
10 Yorumla
+1 yılSabah uyanışın ardından cilveli sevişmeli upuzun bir gün araya her türlü iş girsin dikkatimiz hep dağılsın. Sonra geceye doğru yanıp tutuşana kadar yaklaşık yarım saatlik ön sevişme dolunay kurt adam ak kuzu derkeeen kapanış
40 Yorumla
+1 yılİhtiyaca göre değişir bazen tüm gün ön sevişme halinde olursun bazen sadece 2 dk sürer. Böyle şeylerle seksi kısıtlamaya gerek yok bence
63 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Sevisme hiç bitmemeli bence ön sevisme kısmı ise 45 dk bir saat arası olabilir ne kadar uzun olursa o kadar iyi genelde sabahları daha istekli olunur
30 Yorumla
+1 yılBunun bir süresinin olmayacağı aşikar. Kişi, mekan ve zamana göre değişir muhakkak. Lakin ön sevişme, seksin ya kendisidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİdeali değişebilir. bazen ansızın olan giriş gelişme sonuçta zevkli oluyo :) ama 30-40 dakika kadar sürebilir
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ön sevişmeyi çok uzun tutamıyorum nedense hemen içime girsin istiyorum ve karşımdaki sevişmek istiyor sanırım ama benim istediğimi anlayınca karşı da koymuyor. bilmiyorum iyi mi kötü mü bu😃
60 YorumlaÖn sevişmeyi dakikalarla sınırlamak bana göre değil
10 Yorumla
+1 yıl35 40 dk ideal bana göre ama ihtiyaca göre değişir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Genelde zaten onun vucudu benim vucudum derken 35 40 dk kafadan geciyo.
10 Yorumla
+1 yılHayatta hiçbir şeyin ideali olmaz nasibine ne gelirse odur Yaşar ve geçeriz 3 olsun güç olmasın 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüresi olmaz yani, anı yaşa zaten kendiliğinden gelişir. Bazen 5 dk. bazen 15-20 çok kısa da çok uzun da çok tercih edilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an öyle birseyleri yaşayacağım kimse yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. sonu ön sevişmeyle bile bitebilir , o kısım farklı bir dünya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 45 dakika 😄😄
Maç 90 dakika ne de olsa😄50 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi dakikalarla belirlemek veya kısıtlamak bana saçma geliyor.
Ön sevişmede ilişkiye iki tarafta kendini hazır his ettiği ana kadar devam edilebilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 dakikadan fazla olunca kokmuş ölü balık kokusu geliyor önermem
10 Yorumla
+1 yılUzun uzun, tadını çıkara çıkara.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKimi için önemli kimi için değil
10 Yorumla
+1 yılSüresi yoktur, neden bir kısıt olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 20 dakikayı bulmali
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 20 dakika ideal ön sevişme için
20 Yorumla
+1 yıl40 dakika.
20 Yorumla35 40 arası olmalı.
10 Yorumla
+1 yılen az yarım saat