Kadın ön sevişmeden büyük bir haz alırlar. Erkeğin erken boşalma sorununu denetim altına alması ve kadının orgazma ulaşabilmesi için ön sevişme yapılmalıdır. Ön sevişme sırasında dokunma, okşama ve haz alıp haz vermeye odaklanan, birbirine olan sevgisini sevişerek gösteren çiftin cinsel ilişki süresi uzar. Peki ön sevişme süresinin ne kadar olması gerekir?
Bayanın orgazm olması için 30 dk mutlaka ön sevişme olmalıdır. ve 12 dakika yapılan ilikide kadın mutlaka orgazma ulaşır Ön sevişme, bedenen ve psikolojik olarak cinsel ilişkiye hazır hale gelmek için gereklidir. Ama bunun da ötesinde, eğer taraflar aceleci davranmaz ve birbirlerini keşfetmeye vakit ayırırlarsa, ön sevişmeden en cinsel ilişki kadar zevk alabilirler. En iyi ön sevişme duyu organlarının eksiksiz kullanıldığı ön sevişmedir. Birbirinize dokunun Dokunmanın uyarıcı olduğu kadar iyileştirici bir etkisi vardır. Parmak uçlarınızı, avuç içlerinizi birbirinizin bedeninizde ağır ağır gezdirin. Böylece erojen bölgelerinizi keşfeder, birbirinizi nasıl hazırlayacağınızı öğrenmiş olursunuz. Birbirinizin kokusunu duyun Parmak izleri gibi herkesin kokusu farklıdır. Ufak dokunuşlarla birbirinizin kokusunu duyun. Boynunuzu, koltuk altlarınızı, mahrem yerlerinizi koklayın. Bunun için önce duş almanız gerektiğini söylememize herhalde gerek yok. Konuşun, birbirinizi duyun Biribirinizi neden beğendiğinizi söyleyin. Birazdan size neler yapmasını istediğinizi söyleyin ve sizin ona neler yapmanızı istediğini sorun. Ön sevişmenin olmazsa olmazı konuşmaktır, unutmayın Birbirinizin bedenine dokunurken birbirinize bedeninizin en beğendiğiniz yerlerini gösterin. Hafızanıza işlenecek bu görüntüler sonraki sevişmelerinizde de inanın çok işinize yarayacak. Tenlerimizin kokusu gibi tadı da vardır ve tatma duyunuz devreye girdiğinde ön sevişmenin bir başka boyutunu daha keşfetmiş olursunuz. Dokunarak keşfettiğiniz erojen bölgelerinizi dilinizin ucuyla hafif hafif uyarın. Unutmayın, görsellik insan doğasının bir parçasıdır. Eğer erkeğinizin aklını başından almak ve uzun bir ön sevişme hayal ediyorsanız, görünümünüze dikkat edin. Ön sevişme çiftler arasında cinsel uyumluğu artırır. Ön sevişme sırasında erkeğinize söyleyeceğiniz kötü sözler onu baştan çıkaracaktır. Birçok insana göre, kötü sözler söylemek onları kötü gösterecekmiş gibi düşünür. Aksine şimdi terbiyesiz ve kötü olmanın tam zamanı! Cinsel ilişki sırasında neler yaşamak istiyorsanız, partneriniz sizi küçük öpücüklere boğarken bunlardan bahsedin. İyi öpüşün! Birçoklarına göre öpüşme ön sevişme sırasında sıkıcı bir teknik gibi görünür. Fakat kesinlikle böyle değildir! Doğru şekilde yapıldığı takdirde, inanılmaz derecede seksi olabilir. Erkeğinizi baştan çıkarmayı planlıyorsanız, o sizi öpmeden önce derin ve ateşli bir öpücükle işe başlayabilirsiniz. Erkeğinizin alt ya da üst dudağını dudaklarınız arasında sıkıştırın. Çok ileri gitmeden dudaklarını ısırın. Dudaklarından sonra kulaklarını, boynunu ve vücudunun diğer kısımlarını da öpmeyi unutmayın. Ön sevişme sırasında erkeğinizi öperken aynı anda elleriniz de çalışsın. Onun cinsel organı üzerinde ellerinizi dolaştırın. Bu teknik kadar erkekleri heyecanlandıracak ve ön sevişmeden zevk aldıracak başka bir şey yoktur. Erkekleri ön sevişmede baştan çıkaran narin kadın dokunuşlarıdır. Birbirinizi öperken erkeğinizin kafasının üzerinde tırnaklarınızı gezdirin veya saçları ile oynayın. Gerçekten ön sevişmeden hoşlanmasını ve memnun kalmasını istiyorsanız, onun memnun etmenin bir diğer yoluda oral sekstir.
12 dakikada mutlaka orgazm olur cümlesi fazla iddialı olmuş arkadaşım, buna bir süre biçemeyiz bence, En doğrusu zaman dilimsiz nefesi sıklaşıp gözleri yukarı kayıp bacakları titreyerek başını daha çok bastırması ile orgazmın başladığını anlarız
İdeal süreyi bilemiyorum. Ama ben partnerim pes edene kadar sınırsızca devam etmek istiyorum, doyamıyorum. Ön sevişmede oral seksin yeri bende çok ayrıdır, benim için iyi bir silahtır. Aman ha dikkat oral seks alışkanlık yapabilir. Fantezileri de lütfen unutmayalım. Yani erkek olsun kadın olsun, ten ve ruh uyumu varsa bir tarafın istemesi bile yeterlidir. Hatta bir tarafın libidosu düşükse bile yükseltmek hiç de zor değildir, yeterki isteyin hedefe odaklanın. Bakın bu işte samimiyseniz önce avakado, incir ve muz gibi meyveler yenebilir, ek olarak çikolata tüketilebilir. Çok değil ama, mideyi çok doldurmadan tadımlık oynaşarak birbirinize yedirin. Sonra da yukarıda söylediklerimi hatırlayın ve gereğini yapın. Ön sevişmede sınır ve süre tanımam, mutlu don ve birlikte orgazms kadar ileriii 😃😍🔥🍃🌸🍂
Ön sevişme kadının hazır hale gelmesini sağlar. Ön sevişme yaparken erkek ara sıra vulvayı parmak ucuyla konttol edip şelale var mı bakmalı. Yoksa sevişneye devam. Yağmur suları vadiden aşağı inmeye başladığında kadın hazır demektir. Erkek artık nişan alıp ateş etmelidir.
Bazı bulutlar yağmuru erken bırakırken bazı bulutlar çiseleyip geçer. Bazen kara bulutlar olur adeta yağmur suları şelaleden çağlayarak akar. Vadidennıvaya doğru akar. Bazı bulut beş dakikada yağmuru boşaltır. Bazı bulut nazlıdır yarım saat yağmaz.
Yani bence cinsellik eğitilebilir bir dürtü değil. O an nasıl denk geldiyse öyle olur. Bunlara çok dikkat edilirse doğallığını kaybeder. Bunun bir standartı, doğrusu veya yanlışı yoktur. Herkes farkli farklıdır bu konuda.
Milletlere göre değişiyor ama bizde 3 saat 5 dakika 😂😂😂
* İngilizler 25 dakika sevişiyorlarmış.. ama hızlanan bir tempoyla işi sert bir şekilde sonuçlandırıyorlarmoş.. * Fransızlar 2 saat sevişiyorlarmış.. Bunun ilk 1 saat 15 dakikalık bölümü ön sevişme ve çeşitli aşk oyunlarından ibaretmiş.. Romantizme büyük önem veriliyorlarmış çiftler aralarında.. * Türkler'de süre ise 3 saat 5 dakika.. 3 saat dil döktükten sonra hatun ikna olursa 5 dakikada allah ne verdiyse
Bu konuda bir süre belirleyemeyiz bu hiç doğru olmaz, bir üyemiz 12 dk diye bir cümle kurmuş!!! 12 dakikada mutlaka orgazm olur cümlesi fazla iddialı olmuş arkadaşım, buna bir süre biçemeyiz bence, En doğrusu zaman dilimsiz nefesi sıklaşıp gözleri yukarı kayıp bacakları titreyerek başını daha çok bastırması ile orgazmın başladığını anlarız
Bu işlerde süreye inanmıyorum. Partnerler istedikleri kadar, doyana kadar, yorulana kadar, girme isteği gelene kadar, ıslanana kadar, kadın içine girmesini arzu edene kadar vs vs şekilde devam eder bu sıralama. Süre yoktur ne zaman istersen o zaman başlar bitmez
Eksik ya da az yapılan bir şey olmadığından emin olana kadar devam etmeli.. İyice zirveye çıkmış halde olmalı iki taraf da.. Neredeyse yalvaracak kadar hatta..
Niye hep çn sevişme derdindeyizde arka sevişme derdinde değiliz. İş bitince sevişmwk önemsizmi oldu bu yüzyıl? "Çavuş tükürdü hadi bağa güle güle"mi deyyor yeni nesil? Önden amaç için sevme zaten olur da ben şimdi buna takıldım🙂
Cinsellikte sure icin bir sıtandart beriltilemez. Sureyi partnerin hazir olisi belirler. Bakarsin zayen hazirdir on sevismeye neredeyse gerek kalmaz. Bakarsin hazir degildir ikna etmek icin bile saatleeini harcarsin
partnerim eğer sıkılmıyorsa ön sevişmeden 45 dk bence ideal zevk doruklardaysa 1 saat de olabilir akışına bırakmak lazım aslında sınır koymak yerine 😘😘
zirve ye çıkana kadar ama ben hala on sevişmede orgazm olanı arıyorum. ben sana bisey sorayim. oral seks on sevişmeye dahil mi? değil mi? yeme de yanında yat
Bir kere ateş 🔥 aldımı ortalık vallahi kadın ya da erkek olsun uzun uzun sevişmek isteselerde kronometreyi unutur, gerisi yalan. Bu bazen 2 saat sürer, bazen 10 dakika.
İlişkilerde hiç birşeye süre biçemem. Ne zaman hazır hissediliyorsa ne zaman tamam deniliyorsa o zaman biter. Önemli olan doyuma ulaşmak bence. Süre odaklı değil sonuç odaklı olunmalı.
Bunu süreyle kısıtlamak saçma olur. Saate bakıp şu kadar süre sevişelim mi diyeceğiz iki tarafta orgazm olana kadar veya kendini hazır his ettikleri kadar sevişmeliler daha fazlası can sıkıcı olur