Merhabalar,
Evlenmeden önce uzun veya kısa bir süre partneriniz ile yaşamak ve onu ev hayatında da görmek sizin için doğru bir karar mıdır yanlış mı?

Merhabalar,
Evlenmeden önce uzun veya kısa bir süre partneriniz ile yaşamak ve onu ev hayatında da görmek sizin için doğru bir karar mıdır yanlış mı?

Evlilik olmadığı sürece yani imzalar atılmadan insanlar gercek yüzlerini göstermiyor. Ne kadar beraber yaşarsanız yaşayın partmerinin tanıyamazsın, amaç onu iyi tanimaksa bu mümkün değil.
Ben böyle bir şey yapmazdım. Evlilik öncesi birlikte yapamazdım. Yaşayanlara saygım var onların tercihi.
Benim açımdan doğru bir karar. Cinsel perhiz uygulanması şartı ile. Yani seks yok. Denemeye cürret ederse ayrılırım. Ciddiyeti bozuyor. Evli olmadığım birine o kadar yakınlığı zihnim kabul etmek istemez zaten. Tanımıyorum etmiyorum. Karşılıklı bir kaç yıldan önce böyle bir düşünceyi zaten hiç kabul etmem. Ve tabi ki kuralcılığım batsın insallah. Bana bu güne kadar bir b. kuma faydası olmadı ama öyleyim işte lanet olsun.
Bence çok doğru bir karar. En azından herşeyini görmüş oluyorsun. Ben bu kişiyle bir ömür yaşayabilir miyim sorusunu net olarak kendi kafanda cevaplama imkanın oluyor. Ama tabi ülkemiz şartlarında bu pek mümkün değil..
Doğru bir karar değil evlilik öncesi birlikte yaşamak demek özel olan herşeyi yapmak demektir ki bu kişilerin birbirinden çabuk sıkılmasına neden olur ve evliliğe özel bir şey kalmayacağı için ayrılık olur..
Cevap
12Cevap
Her önüne gelenle yaşanmaması lazım, seçicilik güzel bir şey.
Bence herkesin kendi tercihi ben yaşardım
İmam nikahlı ancak olabilir öyle bir şey.. Resmi nikah için sözleşme olmadan asla imza atmam zaten.. Kimseye güvenemezsin bu devirde..
Bence yinede evlilikte başına geleceklere hazırlamaz… imzayı atınca işler değilşyor
yanlış bence sıradan hale gelir evlilik beklenmez
Belli olmaz knk yeni tanıştığın biriyle olmadığı sürece doğru bir karar olabilir
çok doğru karar flörtün ne mal olduğu ortaya çıkar
Bence daha iyi
Bana göre yanlış
B. ktan karar
Yaşanabilir
yanlış
Evet doğrudur