Cinsel Yaşam Erkekler her seks teklifini kabul eder mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler her seks teklifini kabul eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Tabiki hayir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Teklif mi edeceksin 2 4 Yorumla Soran +1 yıl evet çok yakışıklı Cevap sahibi +1 yıl Çok basit iş hallederiz Soran +1 yıl taktik verir misin ya birbirimizi tanımıyoruz kankalarıyla falan geziyor hep utanıyorum tek başıma yanına gitmeye Cevap sahibi +1 yıl Kanka sana instaami versem yazar mısın bana bi sen
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Kabul eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmem 0 13 Yorumla Soran +1 yıl o zaman benimle sevişir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem daha ben kimseyle sevişip birlikte olmamış biriyim Yorumla Soran +1 yıl ben de bakireyim zaten sen yaşını söyle ilk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl ben 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde konuşcak mıyız Yorumla Soran +1 yıl şakasına dedim ya buradan birini bulacak kadar ezik değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumlardan konuşmayı sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan dedim neyse iyi günler sana Yorumla Soran +1 yıl iyi günlerrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Tabiki hayir
Eder
genel olarak eder :D
Teklif mi edeceksin
evet çok yakışıklı
Çok basit iş hallederiz
taktik verir misin ya birbirimizi tanımıyoruz kankalarıyla falan geziyor hep utanıyorum tek başıma yanına gitmeye
Kanka sana instaami versem yazar mısın bana bi sen
Ben ederim
Kabul eder
Etmem
o zaman benimle sevişir misin
Yaşın kaç
Hem daha ben kimseyle sevişip birlikte olmamış biriyim
ben de bakireyim zaten sen yaşını söyle ilk
23 yaşındayım
ben 19
Güzel
Normalde konuşcak mıyız