- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna demiyorlar ten uyumunu göz ardı ederek evlenmeyin diye sonra olan onca boşa geçen mutsuz yıllarına oluyor. Cinsellik evliliğin %80'idir. Hangi uzmana, psikoloğa, terapiste sorarsanız sorun söyleyeceği minimum yüzde de %50 gibi bir rakamdır.
Mikropenis bir erkeğin eşini hamile bırakabilme ya da olağan bir gidişat ile baba olabilme ihtimali de ne yazık ki çok çok düşüktür. Boşanmak en mantıklı çözümdür. Sonuçta eşin penis büyütme ameliyatı bile olsa maximum 2-3 cm büyütüyorlar. O da seni tatmin edemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara şöyle bir baktım da neyse..! Herkes boşan gitsin, aldat onu, gel ben tatmin edim neler neler... K. e. rha. ne. ye dönüş burası.
Öncelikle mikropenis diye bir teşhis var mı, yoksa çok küçük diye sen mi öyle söylüyorsun. İkincisi adam dönüp yatıyormuş, umursamıyormuş, belki çok etkileniyor, belki üzülüyor, belki bir şey diyemiyor, adam kendi için, senin için neyse gidip mide küçültme ameliyatı olmuş. Neyse uzatmayayım küçücük bir arama ile şu sonucu elde edttim.
Mikropenis çocuklarda teşhis edildiğinde çocukluk ve ergenlik döneminde hormon tedavilerine başlanır. Hormon tedavisine geç kalındığı takdirde tedavi penis uzatma ve penis kalınlaştırma gibi genital estetik ameliyatları ile gerçekleştirilir.
Neymiş? Tedavisi varmış, karşılıklı konuşarak bu iş çözülebilir, iş ki çözme niyetniz olsun.
00 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım kimse için bir hayata katlanmak zorunda bırakma kendini ben ömrümü yedim hayatım o konuda zamanında altüst oldu kişinin umrunda değilse uğraşma bu dünyaya çile çekmeye gelmedin sen kimse gelmedi hayatını bir şekilde düzene al kimseye katlanmak zorunda değilsin karın doymazsa insan yemek arar çünkü doymak ister her insan helede senin durumun gerçekten üzücü o herif tam bi Öküz böyle öküzlerde böyle kadınlar bulur zaten dünyanın adaletine tüküreyim bu yüzden bazen hayattan nefret ediyorum
Ahı ohu olmadıktan sonra yaşasan ne yaşamasan ne
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin oral, yetişkin oyuncakları, penis büyütücü protez falan kullanarak gayret göstermiyorsa, eşindeki normal ötesi küçük oenis ve performans eksikliği nedeniyle seni tatmin edememesi zaten boşanma sebebidir. Çocuk da yoksa hiç düşünme boşan. Bunu sana açıklamadan evlendiysen hele ikinci bir sebep bu, seni aldatmış. Dolandırılmışsın. Lütfen daha fazla hayatını boşa harcama. Boşanmazsan bunun sonu başka türlü tatmine kadar gider ki bu da seni huzursuz eder. 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Madem mantık evliliği
Kısa sürede sonlandirabilirsjn
O kadar acitmazda
Bı yere varamazsın
Adamda umursamaz bide
Nereye varacak
Gidip penis yaptıracak hali yok kendine
Senin mutlu olman orgazm olman da umurunda değil
Ne yapacak
boş ver
Mümkünse eğer işin gücün yoksa
İş güç edin bosanana kadar
Sonrada ayrıl
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Durumunuzun çözümü eşinize strapon kullandırmanız. 14-16 cm boyutunda içine penisinde girebildiği içi boş straponlardan aldığınızda siz orgazmınızı olursunuz sonrasında eşiniz deşarj olur güller gibi geçinir gidersiniz. Hiçbir eksiklik hissetmezsiniz.
00 Yorumla1 cm değildir canım. Bir erkeğin en hassas olduğu konudur bu evlenmeden önce istememesi de, yokmuş gibi yapması da bu yüzden. Ona "senin penis küçük bişey hissetmiyorum" deseniz çok tehlikeli olur. Belki olayı strap on fantezisine çekip onu kullanmasını isteyebilirsiniz. Ama bu penis büyütme hapları falan hepsi yalan bilmiş olun.
00 YorumlaKiyamam yaa resmen herif kendini dusunuyor. En mantiklisi mutlu degilsen bosan. Herkesin basina gelebilir ama adam senin mutsuzluğundan zerre kadar bile rahatsiz olmuyorsa is bencillige girer. Saglam bir oral yapsa o bile bir yere kadar mutluluk verir ama o da yok sanirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anladimm ..
Esin sorunu biliyor, senin de yeterince tatmin olman gerektiğini de biliyor.. peki neden çözüm aramıyor dersin..
Sence sevgisinde, Her şeyden önce saygısında bir sorun yok mu... bence sorun saygida sevgili gizli.. Biri eşine kadınların tirim tirim titreten ilişki yasatildiginda kadının aevgisinde ve ilgisinde 10 kat artış olduğunu soylemeli
00 Yorumla
+1 yıl1 cm olabileceğini düşünmüyorum yahu , pek ciddi gelmedi bu soru bana fakat gerçekmiş gibi cevap vereyim, gerçekten öyleyse eğer onun tedavisi yok haberiniz olsun, yani boşanacaksan da boşanırsın fakat 1 cm olan bir şeyi kesinlikle büyütmek imkansız, hissetmen de imkansız, 8 cm olsa bile idare ederdi lakin 1 imkansız , boşanabilirsin ancak, başka çaresi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo yüzden evlilik öncesi cinsel birliktelik gerekli bence sizin durmunuzda boşanma dışında başka bir seçenek göremiyorum adam resmen sizi kandırmış
62 Yorumla
Soran+1 yılValla oyle oldu. Kendimi kandirilmis hissediyorum
- +1 yıl
Sen nelere dikkat edersin evlilik öncesi sekste
Gizli Üye(30-35)+1 yılmikropenis olması onun suçu değil evet fakat bu kadar ilgisiz olması onun suçu ve emin ol normal bi cinsel organı olsa bile yine aynı davranırdı resmen bedava eskort niyetine kullanıyor. bir de şu durum var senin bedeninde bi kusur olsa Allah korusun o yine de senin yanında kalır mıydı mesela.
01 Yorumla- +1 yıl
Böylesi insanlara da hep şeyi kalkmayan denk geliyor dünya tersine hep zaten bizde evlenmek için can atıyorum ama bulamıyoruz nasip değil işte hayat ne yapacan
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun umurunda olsa bile yapacağı bir şeyi yok. Çünkü tedavisi yok bunun.
Eğer psikolojinizi çok kötü etkiliyorsa kendi durumunuzu düzelttikten sonra (örneğin kendi işinizi, evinizi) boşanabilirsiniz. Ama önce başka biriyle tanışıp, görüşüp, anlaşıp da adamdan boşanırsan bu senin ayıbın olur bence çünkü aldatmış oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Eğer cocuk yoksa boşanmalısın. Bu kisi ile bir ömür gecmez. Boşanamam diyorsan da disarida kendini mutlu etmeye calisacaksin013 Yorumla- +1 yıl
Çocukta yok. Bence boşanmalısın. Bencil ve narsist biri. Yetersiz olduğu halde hala sana bağırıyor birde
Soran+1 yılGercekten öyle. Beni cildirtan tarafi hersey normalmis gibi yapmasi. Tatilde seks yaptik ben islanmistim icimde penisini hissetmedim ve ikidebir cikti icimden sinir oldum. Esimin penisini gostermiyo bana ayrica
- +1 yıl
Böyle narsist bencil birini aldatmadan boşanma. Çünkü hakediyor. Inan bu kadar cabana rağmen bunlari yasatan birini aldatmazsan için sogumaz
Soran+1 yılBugun yine seks istiyo. Inan canim istemiyo napicam boyle
- +1 yıl
Red ediceksin. Bencil birinin isteklerini kabul etme.
Soran+1 yılSirf cocuk olsun diye
- +1 yıl
Ya saçmalama bundan birde cocuk yapma. Bununla bir ömür mu geçer. Sen boşanmanın yollarını ara
Soran+1 yılZaten sadece seks aninda beni sevdigini soyluyo inanmiyorum. 3 senelik evliyim daha orgazm olamadim kendimi clitorisle tatmin edip orgazm oluyorum
- +1 yıl
Eee 3 senede bu hale gelmişsin. Artik tahammil edemiyorsun ömrün böyle mi geçirmek istiyorsun. Buna birde cocuk verirsen iyice ego yapar. Su an seni önemsemeyen çocuk olunca hiç önemser mi
Soran+1 yılHamile kalamiyorum
Soran+1 yılNedenini bilmiyorum ama olmuyo
- +1 yıl
Çünkü penisi senin yumurtaliklairna ulaşmıyor. Bak ciddi diyorum hamile kalırsan hayatın daha da kararir
- +1 yıl
Sende kilolu biri misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnda yapacak bir şey yok, herkesin aynı değil tabi, aşırı büyük olanda olabilir, sizin dediğiniz gibi küçükte , bakıp ta öyle evlenilmiyor. Tek Çaren başka yollar ile tatmin olacaksın eşin ile de memnun olacaksın, ya da ayrılmak. Aslında tam birleşme olmadan da mutlu olabilrisin.
00 Yorumla
+1 yılHer şey cinsellik değil. Sen adamı cinsellik için mi seviyorsun. Öncelikle kocanı suçlamayı bırak. Adamı bir de ağlatmışsın. Kilolu olduğu için penisi küçük olabilir. Yadımcı ol. Oral seks yap sen de sadece.
00 YorumlaDirekt boşanma davası aç. Bir ömür böyle hayatta geçmez. 5 dk sürmesi belki ilerde uzayabilir diyeceğim ama eğer istekli değilse ve sorun görmüyorsa ayrıl. Fantezi yapın diyeceğim ama büyük ihtimalle bu da yok. 1 cm ilk kez duydum vay be.
00 Yorumla
+1 yılZayıflaması penisin büyümesi için yeterli değil ki. Kasık bölgesinde ki yağlanmaya yönelik egzersiz yapmalı. Bu da yetersiz gelirse ameliyat olmalı. Bunları kabul etmezse muhakkak boşan arkadaşım. Bir daha gelmeyeceksin dünyaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana göre bosanmalisin... daha adam gibi biriyle evlenebilirsin... ya da sevgili bulursun ve onunla birlikte olmana kocan izin verir...
İzin vermezde görmemiş haberi yokmuş gibi davranır... ciddi ciddi boşanmaya kalk ona bile izin verecektir...00 YorumlaDilini kullanır, elini kullanır her türlü seni boşaltır ama tâbi isterse bencillikten başka bişey değil yaptığı tamam Allah vergisi kimse kendine taktirmadi ama özrü kabahatinden büyük derler ya öyle bişey kocanın yaptığı
00 Yorumlaüzüldüm senin adına ama 3 yolun var ya rahibe terasa olacam seksi hayatından cikaracan ya da aldatacaksin ya da bosanacaksin. Ama bu durumda sizin çocuk olayi da sorun
011 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olayi derken
Soran+1 yılEvet 8 aydir deniyoruz olmuyo. Neden olmuyo acaba?
Soran+1 yılAcikla
- +1 yıl
kızlık zarı 8 cm iceridedir. penis bu zarı geçip biraz daha ileri gider ve spermi bir hapsirma gibi fırlatır. bunların bir kısmı duvarlara yapışır ama bir kısmı rahme ulaşıp yumurtaliklara yapışır ve buraya gelen sperm sağlıklı ise yumirtalikta sağlam ise döllenme olur bebek olur fakat elindeki sorun bir yeterli derinliğe girmediginden ve gucu yetmediginden sperm Rahıme hiç ulaşmıyor olacaktir
Soran+1 yılTsk ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her zaman diyorum. Evlenmeden önce eşinizin penisini mutlaka görün. Görmezseniz böyle bamyalarla karşılaşırsınız. Ya boşanacaksın ya da aldatacaksın. Başka çaren yok.
10 YorumlaSenin için zor ve kötü bir durum konuşman bile pek birşeyi değiştirecek gibi görünmüyor artik sadece kendi zevkine alışmış eşin çok üzüldüm senin adina 😐
00 Yorumla
+1 yılMümkünse çocuk yapmayın derim. 3 yıl geçmiş bir şey yapmamışsınız zaten gerisi için. Çözüm aradınız mı doktora filan gitmeyi denediniz mi bari sanmıyorum ama?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzucu birincisi operasyonla buyutebiliyorlar buna ikna edebilirsen sende mutlu olursun yok inat ederse bosanirsin sonucda bir kadinsin sende zevki doruklara kadar yasamalisin en dogal haklisin
00 Yorumla
+1 yılAğladınız mı? Allah başka dert vermesin kardeşş (😬) yorumlara bakıyorum da cahillik bilgisizlik havalarda uçuşuyor. Nasıl fenomen olmuşlar hayret ediyorum. Torpilden başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılmantığına uymayan artık katlanamadığın bu evliliğe bir son verebilirsin gibime geliyor..
seks hayatının olmadığı berbat olduğu bir evlilik zaten yürümez ki.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok.
Böyle umursamaz bencil bir varlıktan boşanmak en iyi yol.
Zaten boşanmaz iseniz, bu mutsuzluk değer görmeme, ve tatminsizlik aldatmaya neden olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öküz ruhlu bir eşin var konuşulmaz bu kadar yıl boşuna beklemişin ( sevgin var mı eşine karşı? )
04 Yorumla
Soran+1 yılYok hic sevmedim
Soran+1 yılAilem icin katlaniyorum.
Çok üzücü bir durum. Kanka penis kılıfları var. Araştır. Onun penisine göre bir boy al. Penisi 3 4 cm uzayıp kalınlaşıcak. En azından biraz daha zevk alırsın. Ve daha geç boşalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyaya Bi kere geliyoruz böyle devam etmemeli eger kendi ayakları üzerinde duramıyosan param var Bi yere gidemez diye düşünüyorsa böyle devam etceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani buda yemek içmek gibi bir ihtiyaç sende insansın en güzel zevki orgazmı kadınlıgı yaşamak seninde hakkın mikropenis onunda suçu degil ama bunu avantaja çevirmekte onun elinde tabi beyfendi girip çıkıp boşalma peşinde anladıgım kadarıyla
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Zaten bosaldikdan sonra ikinciyi yapamiyo gucum kalmadi diyo
Cevap sahibi+1 yılsendede suç var aslında gösterip vermeyeceksin ya da gitsin penis kılıfları var alıp taksın bak içinde kac cm hissediyosun
Soran+1 yılSinirleniyo bagirip cagirir kapi carpiyo zavalli
Cevap sahibi+1 yılah ezik ahh trip atmaya devam etsin kadınlıgını boşuna açma şu zavallıya :D
Cevap sahibi+1 yıleşimde isteksiz mesela benim libido tavan ama o ruh gibi :D
+1 yılBenim için yeterli bir boşanma sebebi. Erkeğim tatmin edemiyorsa napayım onu!
30 YorumlaMesele burada sadece kucuk olması degıl esının öküzlüğü ve bencilliği. Seni tatmin edemiyorsa bile bi sekılde oral ile oyuncaklar ile tatmin etmesi gerekir. Cinsellik olmadan ilişki yürümez zaten nereye kadar katlanabilirsin böyle
41 Yorumla- +1 yıl
Bunu siz mi diyonuz
3 yıl olmuş boşanmak için neyi bekliyorsunuz adam zaten sizi umursamiyor ki
20 YorumlaMantıklı bişey yap boşan umursamaz mikro mahmuttan🤣 hayatının sonuna kadar gıdıklanmak istemiyorsan
00 YorumlaÜç yıldada insan bi tempo yakalar ama. seninde tatmin olmaya hakıın var. onu aldat demiyorum ama üzülüyorumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Malzemeden çalmış bence yol yakınken dön sen hayat öyle geçmez gibi eziyet yokluk işkence gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onunla bu durumu konuşmayı dene
Gerekirse ameliyat vb olsun
Yine hiç oralı olmazsa alternatif seçenekleri düşün
Onlar da olmazsa boşanma konularını araştırmalısın
Yardımcı olabilirim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBundan bisi olmaz belli ama insallah seni tatmin eden bir partnere sahip olursun hakkında hayırlısı prenses
00 Yorumla
+1 yılDurum vahim gerçekten, pek fazla alternatifib yok ya ayrılıcaksın ya boşanacaksın er ya da geç biri olacak cinsel doyum önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. en verimli cağların akıp gidiyor... gercek bir penisi demir gibi sert bir penisi içinde hissetmeden devam mı edeceksin
00 YorumlaDemek ki bu yüzden istememiş yani zor bir durum ereksiyon halindeyken de mi çok kısa ve bununla ilgili alternatif seçenekler var
02 YorumlaAlışmış bu duruma ve zerre rahatsızlığı artık yoksa tamamen bencil bir insan. Çok yazık.
10 YorumlaEvlenmeden neden cinsellik yaşanmalıdır vol 10984032980239
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan boşan canım. Senin mutluluğunu düşünmüyorsa sen de onu düşünme
10 Yorumla
+1 yılEvli değilim bu konularda bilgim yok ama çözüm uretilmiyorsa mutlu degilsen boşan
10 Yorumla
+1 yılNormlara evlilik de sevgi , saygı , aşk herşeyin önüne geçer ama eşin bunların önüne geçmeyi bırak senin daha önüne bile geçememiş. Kısaca arkadaşım zulüm çekmeye gerek yok. Ayrıca bencil ve öküz ise direk hadi ordan çek hiç uzatma..
20 Yorumla
+1 yılBu gidişle başkasına verirsin gibime geliyor bebeğem 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılama macro ve micro terimlerini ogrenmene vesile olmus
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ve mutlu değilsen ayrıl. Neden hala evliliğini yürütüyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılPenis büyütme ameliyatı olsun. Bu süre boyunca da seni yalayarak boşaltsın.
00 Yorumlamikropeniste nedir ya :)
yapacak bir şey yok ne diyeyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oha mikropenis mi? Bunu önceden konuştunuz mu evlenmeden?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Yazık sana gerçekten böyle hiç tatmin olmazsınki. Orgazm da olamazsın.
00 Yorumla
+1 yılO zaman da mantıklı bir hareket yap ve eğlenecek birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl145 kilo biriyle evlenmeden önce düşünecektin bunları :D
00 Yorumla İlacı yokmu bunun mk aldatma bari bosan en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm İnan haline herkes şikayetçi valla benim penisim 20 cm orta 3 parmak kadar kalın evleneceğim 3 kızla yattık çok zorlar büyük deyip ayrıldılar ben anlamadım ne yapacağımı
00 Yorumlapenis uzatma ameliyatı olmak zorunda eşiniz
penisi kaç cm su anda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem mantık evliliği mantığına uymayan bu durumda boşan gitsin? büyük penisli istekli seni arzulayan tatmin etmeye çalışan birisini bulursun elbet.
00 Yorumladalga geç aşşağıla onu bamya felan de asansör düğmesi de :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği yapıp penisten de şikayetçi olmak, ne bileyim.
00 Yorumla Ne yapacağına sen karar vereceksin yaşamayan. ne bilsin be?
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne