Eşimin elleme hastalığı mı var?

Küçük yaşta evlendim 27 yaşımdayım, 10 yaşında kızım var, fakat geçmişten gelen yaşadığımız sorunların etkisi hala üzerimde ve eşime karşı aşırı isteksiz soğuğum. Birlikte olma isteğini sürekli reddediyorum ama bu kez de onun hakaret ve zulmüne uğruyorum. Tacizleri zorla birlikte olmaya zorlamasi bitmek bilmeyen bencil hareketleri beni canımdan bezdirdi. Uyurken yemek yerken bir iş yaparken kesinlikle bana saygısız bir şekilde gelip elleyip taciz edip uykumdan uyandırıyor saç kaç olursa olsun, ölüyor olsam yine de dinlemez yapacağını yapar. Uykularımda tedirgin korkuluyum, sayiklayarak bağırarak uyanıyorum. Bu hareketlerinden kurulmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel giden evliliğimiz vardı, ben hamileyken defalarca aldattığını öğrendim defalarca sarsıldık. Şiddet, hakaret, aldatma, ailesinin işkencesi herşeye maruz kaldım maddi menevi desteğim olmadığı için de ayrilamadim. Ona olan saygımı sevgimi cinsel isteğimi bitirdi ve şu an işkence tecavüz tacizden başka bişey değil bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes herşeyi istediği gibi konuşuyor da işin aslını asla düşünmüyor. Annem olmadığı için 14 yaşımda verdiler istemediğim birine. Ne söyleyebilirim ki yargısız infaz yapanlara, sadece erkek gözüyle bakanlara.
Eşimin elleme hastalığı mı var?