Çekingen bir partnerle ne kadar süre devam edebilirsiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Çekingen bir partnerle ne kadar süre devam edebilirsiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
girişken partnerle gideceğimden uzun sebebi de o girişken arkadaşla ciddi bir şey olamayacak olması en fazla fiziksel bir şeyler olur aramızda o kadar ama çekingense yüksek umutlarımla geçmişi de yoktur (ve ayrıca çekingen kızları çok tatlı bulmamda ayrı bir olay) ve eğer aradığım başka özelliklere de uyuyorsa eşittir ciddi ilişki potansiyeli e o durumda da kim takar cinsellikte çekingenmiş değilmiş açarız zamanla kabul sabretmeyi sevmem ama sabırlı adamımdır sadece sevmem ama değecekse sonuna kadar
Zaman her şeyde oldu gibi bu durumda da güzel bir ilaçtır. Çekingen partneri güzel yaklaşımlarla daha iyi bir hale getirmek elimizde olabilir. Ama her şeye rağmen bir düzelme olmuyorsa karşısındaki insanın sabrını taşırmış ise cinsel yaşantılarında sorunlar başlar.
Çekingenliğim bir süresi ve sınırı olmalı. Bu da iki insanın birbirine alışması ve kaynaşması sürecidir. Bu süreç sonunda çekingenliğini atamamışsa zaten o ilişki cinsellik boyutuna taşınmadan sonlandırılır. En azından benim açımdan böyledir.
Cevap
32Cevap
Çekingen birisiyle seks hakkında konuşulmuyor bile bir şeyler yapmaya geldiğin zaman ne yapacağını bile bilemez gerek yok
Ben çekingen partnerle anlaşamazdım
Çekingen diye pes etmek olmaz, ne demiş atalarımız “sessiz atın çiftesi pek olur” daha ateşli ve istekli sevişiyorlar. Asıl çekingen biri ne kadar süre dayanabilir çekingenliğini sürdürmeye, belli bi süre sonra salar o kendini. Şaşırtıcı hamleler görülebilir
Bi deneyim sezdim 👍 mantıklı
Bence olaya yanlış bakiyorsunuz. onu anlamaniz lazim ve anlatmaniz lazim. herkes anasindan doğduğu an yürümeyi öğrenemez ben açık seçik yazamam fakat konu her ne olursa olsun... empati yapin... ilk tir belki yeni yeni yürümeyi sana güvenerek öğrenmek istiyor. olaya bu sekilde bakilmali. zaten çekiniyor demek bu karşındaki insanin temiz olduğu ve ilk kez seninle olduğu anlamina gelir. o insani uzmemeniz gerekir. bunu konunuzla alakali yargilamaniz yanlış bir düşünce olur
Başlarda kabul edilebilir fakat zamanla devam ediyorsa libido katili demektir..
Hiç Problem değil,
ben ortamı ambiansı uygun hale getirdiğimde bana güvenebileceğinin farkına varıp rahatlayacaktır o iş bende ✌
Duruma ve kişiye göre değişiyor bu olay. Bazıları gerçekten sonrada çok fena açılabiliyorlar. Bir şans verip tahammül etmekte fayda var.
Olmaz hazzi yasayamazssin sen ne yasiyosan oda yasamali cekingenlikte haz yasanmaz
Birkaç dakika içinde çok yaramaz birine çeviririm ben onu
genelde anlayıslı uyumluyum ama asırı naz cekemem
Ben pasif gayim ve aşırı utangaç oluyorum ama sevgilim daha da hoşlanıyor bu durumdan niye bilmiyorum.
Yanaklarım kızarıyor işte öpmeye başlıyor kafamı zorla tutarak işte ama aşırı hoşuma gidiyor benim de sonrasında da devamına gerek yok
En fazla duşa kadar... ona bile girmez... oysaki hepsi bir bütün, zevkin mihenk taşları 😍😍😍
ölene kadar gidilebilir sonuçta her şey cinsellik üzerine kurulmuyor
Çok fazla gitmez bir süre sonra sıkmaya başlar buda ondan soğumama neden olur
Cinsel ilişkide o çekingenlik kalmıyor zaten içinden başka bir şey çıkıyor😄
nasıl yanii? burcun ne ki?
Duvarı tırmalattırım ona çekinmesi daha hoşuma gider sanki :d
Çekingen olunca güzel olmuyor o hazzı veremiyor
Seksi asla yasayamazsin
Açarız problem değil akdjfs
Çıplak kalındıktan sonra nereye gideri yok 😃
1 haftada çekingenlik kalmıyo:)
Erkeğin çekingeni de çekilmez
2 gündür kafam bozuk ondan , yakında tamamen gideceğim 😂
2 dk ileri gidilir başka yok
Asla çekici gelmez ben yırtıcı severim
En kısa sürede by
Abartı olmaması kaydıyla olabilir
Bilemiyorm karşıma çıkmadı
Çekindiği yere kadar gidebilir
Gitti yere kadar devam
Açılma ışığı varsa durmam yola devam)))
Dayanabilecek misin o kadar?
Ya şu gereksiz yorumlara cevap alma inancınız takdire şayan ya..
Işığı söndür 🤭
Biyere gidilmez
Esas cekingenlerden çıkıyor her şey 😂😂
Karşıdaki büfeye kadar
Çekingen zor ama yola getiririm
Hiçbir yere gidilmez
Gidilmez
Otogara
Her yere
Edemem maalesef