Erkek inlemesi pek hoş değil canı acıyor gibi düşünürüm herhalde inlemesi pek azdırıcı değil ama inlemek yerine sert sert nefes alırsa kulağımın dibinde çok azdırıcı olur
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutuyorum. Ani birleşme karşı cinsi önce çok rahatlatıyor sonra da doruklara çıkarıyor.
Bazen hemen içime almıyorum ve üzerinde seksi vücudumu sergiliyor ve sürtünüyorum bunlar onu daha çok azdırıyor ve birleşme sırasında daha sert oluyor ve tabi ki inliyor10 Yorumla
+1 yılYorumlara şöyle bir göz attım ve zavallı biz erkekler troll bir sahte bayan görüş yorum yapmış erkeler peşi sıra yürümemişler koşmuşlar resmen la ayıptır ya ayıp,
Gelelim soruya erkek inlemesin inletsin, kadın Boğa gibi böğürmesin böğürtsün34 Yorumla- +1 yıl
Abazalık açlık aslında toplumun suçu değil biz anne babalar suçluyuz!!! cevap basit:Babalar oğulları 18 yalına gelince”oğlum yakaladığını s2p geç!!! Anneler aman kızım erkekler tuuuu kaka”diye öğretilerde bulunurlarsa böyle aç Abaza bir toplum oluşur... Ve asla doymaz. Abaca aç olacağına bir tek karşı cinse azgın olsak ne güzel olur hayat
- +1 yıl
@badgirlll010101 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOff bir elime geçse onu öyle bir inletirim ki, inleyişleri kulaklarımda çınlayacak, bu da cesaret ve motivasyon verecek...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zevkten işlediğine göre ben görevimi yapıyorum demektir.. Zaten ilişkide önlemek zevkten dolayı sexin doğasında mevcuttur.. Insan kaşımışken, masaj yapılırken hatta dışarı çıkarken bile çoğu zaman bir ohhh çekiyor.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel olur, performansımı sürekli tetikler kamçılar beni benimkini 🔥 🚀 🥰
10 YorumlaPartnerimin tatlıca inlemesi zevk aldığı, Memnun olduğu anlamına gelir. Ben sıkılmam hoşuma gider performansım olumlu bi şekilde etkiler. Kulağıma yavaş yavaş inlese onu zevkin doruklarına ulaştırırım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılinlemeyi nasıl karşılarsın diye birşey yok çünkü zevkten inlemek gibisi yok, buda karşimdakinin gerçekten zevk aldıgını gösterir ve karşimdaki gerçekten zevkten inliyorsa bu beni daha ateşlendirir ve dahada zevke getirir
20 Yorumla Eğer içten gelen ve istemsiz bir inleme ise tabi ki beni daha çok tahrik ve motive eder. Fakat samimiyetsiz inlemelerin sevmiyorum. Ayrıca ilişki sırasında çok keyif alsa bile bas bas bağıran partner sinirlerimi bozuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim inlemez ben sürekli inliyorum aşırı zevk alıyorum penis girince.
1280 Yorumla- +1 yıl
En güzeli kızın inlemesi lazım erkeğin ohhh diye değil 😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 penisi görünce bayılıyorum on sevişmeyi bile istemiyorum gerçekten aşırı zevk alıyorum cok orgazm oluyorum
- +1 yıl
Bende onu dedim ya zaten penisi görünce deli olup cildirmaniz lazım çok aşırı zevk almanız lazım 🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
Görür görmez direk içine mi alıyorsun yoksa biraz oynuyor musun penisle?
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 oynuyorum biraz yağlayıp mast yapıp okşuyorum aziyor eşim😊
- +1 yıl
Mmm 🥰 kim azmazki o anki durumda deli olur 😍😍😍 sabah sabah citten fena oldum fenasin sen ya 🙈🙈🙈 benide baştan çıkardın 🙈
- +1 yıl
Seninle olan gerçekten yaşadı bundan emin olabilirsin 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 sabah yaptık üç defa ise gitmiyoruz bugün. yine azdım 😊 3-4 saatte bir aşırı isteğim geliyor
- +1 yıl
Ben 7/24 azgınım ben napim 😊😊 brbde full istek asla bitmiyor bende sabah sabah 2 kere mastürbasyon yaptım hala istek var 🙈
Cevap sahibi+1 yılİyiki evlenmisim
- +1 yıl
😊😊😊😊 evlenecek kız adaylarına duyurulur bu kadın gibi olun 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🧡❤💚💜💋💘💗
- +1 yıl
Aynen yoksa işin zordu evli olunca innsan bol bol yapıyor bekarlar anca mastürbasyon devam
Cevap sahibi+1 yılBen uzun boylu balık etli sizin tabirle at gibi kadınım eşim bir deri bir kemik cok zayıf ama şeyinin masallahi var cok iri
- +1 yıl
Sabah sabah kudurttun valla 😊😊😊
- +1 yıl
Tam istediğim gibisin at gibi 🤩🤩🤩
- +1 yıl
Kız adama yazık yaaa 😊😊😊
- +1 yıl
Adam iyi dayanıyor valla sana sabaha kadar düşünemiyorum 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 burada yazınca aziyorum inan kusura bakma Çok canım çekti şimdi
- +1 yıl
Bizimde canımız çekti bizde azdik fena halde ne olcak şimdi kudurttun beni 🤩🤩🤩
- +1 yıl
Eşin evdemi
- +1 yıl
Kocan olaydım sen asil o zaman görürdün 😊
- +1 yıl
Sabah sabah sayende ne istek geldi banada 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊 kocam annesine gitti gelecek beraber alışverişe çıkacağız eşim benden kısa boyu 8 cm ama Çok seviyorum onu
- +1 yıl
Mmm 😊😊😊 önemli olan bence yatakta performansi ve penisi iyi olmali 🤩🤩 sabah sabah beni bitirdin ya 👅👅👅
- +1 yıl
Sen niye azdırdın şimdi milleti 😊
- +1 yıl
@selimsahin4648 kudurttu valla bizi 😊😊
- +1 yıl
@CrayzMan06 aynen olan var olmayan var 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 ben burada bir eş adayı aradım evim arabam var dedim ciddiye almadılar samimi kişiler denk gelmedi
- +1 yıl
@selimsahin4648 aynen öyle
- +1 yıl
Sen bizleri bulsana bi 😊😊
- +1 yıl
Keşke bana denk gelseydin inan direk başardım nikahı düğünü çok istedim burdan biri denk gelsin diye ama olmadı denk gelmedi ciddi ilişki kuracak kişi çok az
Cevap sahibi+1 yılİnşallah benden daha iyi eşleriniz olur hayatınıza renk katar sizinde
- +1 yıl
Bulacanmı bizleri
- +1 yıl
İnşallah canım ya inşallah sabah sabah beni benden aldın ya kafam hala orda yanlış anlama azdirdin 😊
- +1 yıl
Bizleri bulmaz bence sanmam 😊 keşke bulsa 😊
- +1 yıl
@CrayzMan06 belki bulur bu kadar şeyden sonra
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 olsun erkek adam uyuz olmaz istekli güçlü olur öyle olmanız lazım
- +1 yıl
Aynen öyle canım istekli güçlü olur her daim istekliyiz zaten hormonlar tavanlarda 🤩
- +1 yıl
Bizi bul azgın kız seni 😊😊😊
- +1 yıl
@CrayzMan06 bulacak sanki
- +1 yıl
İnşallah keşke bulsa 😊
Cevap sahibi+1 yılBöyle olun evlenin bekar yaşamayın kadına iyi davranırsanız cenneti yaşatır size. en güzel kadını seçin gözünüz kalmasın kimsede
- +1 yıl
Sen bulacakmısın bizleri
- +1 yıl
Kimsede gözümüz değil ama bizleri hak edecek kız denk gelmiyor çıkmıyor güzelim bı ne yapalım elimizden gelenin fazlasını sunuyoruz yapıyor ediyoruz ama sonuç elde kocaman 0
Cevap sahibi+1 yılKadınlar böyledir ben olağan dışı bir kadın değilim.
- +1 yıl
Senin gibisi denk gelse 1 hafta evden çıkmam evi bırak yataktan inan ayrılmam evin her köşesinde 😊😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBende boyum 1.82 diye istemediler kizkardeşim 1.72 hormonlar yüzünden uzadım nasip olunca olur
- +1 yıl
Benimde 1.82 boyum benimde hormonlar fena ya günde 6-7 kere mastürbasyon yapmak nedir bilir misin sen azgınlık var performans. Desen fena bana dayanan çıkar mı bilmem senin gibisi lazım bize 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 yaşım 21 1 yıllık evliyim
- +1 yıl
Yaşına göre hormonların bence ideal benim 28 bekarım anca elimle devam 😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 ben burada aradım cikmadiniz karşımıza çevremde herkes sever beni Güler yüzlü kadınım
- +1 yıl
Seni tanımak istiyoruz bul bizi iştee
- +1 yıl
Denk gelmedik işte keşke denk gelseydik kocan olurdum senin 😭😭 bende çok aradım ama denk gelmedi sana bişi dicem bana bir ulaşır misin sana sormak istediklerim var lütfen kırma beni arkadaşça birşeyler sormak istiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yıl@selimsahin4648 ilk defa cinsellik yorumu yaptım bugün ama evlendim mutluyum kocamla darısı başınıza artık. ben size yardımcı oluyorum anlayın hareketli gözleri ışıl ışıl Güler yüzlü kız bulun mutlu eder sizi
- +1 yıl
İnsallah canım benim inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 ben eski üyeyim aslında senide biliyorum iyi biri olmadan yazmazdım benimde üzmesin Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılOtomatik yazmış😊😂 sende uzmedin beni selimde sağolun
- +1 yıl
Rica ederim canım hep mutluluk seninle olsun inşallah 😊😊😊
- +1 yıl
Neden uzelim ki seni canım yazdıkların bizi istem dışı tahrik etti azdırdı yani sorun Yok olabilir böyle şeyler 😊😊😊bide rahatlasaydik daha iyi olurduk 😊😊 canım arkadaşım 😊
- +1 yıl
Sende sağol hayatın boyunca mutlu olsun 🌹🌷🥀
- +1 yıl
Bana ulaşma sansin varsa ulaşır misin?
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 zina yapmadım evlendim günaha girmedik hergün mast yapıyordum bunaldım sizde insansınız benide anlarsınız bende size kızmıyorum anlıyorum zor gerçekten dayanmak
- +1 yıl
Anlayışla karşılıyorum rahat ol mutlu ol 😊
- +1 yıl
İnan çok zor 😭😭😭 senide anlıyoruz mastürbasyon ile nereye kadar seks gibisi var mı birleşmek kadar diyeceğin cinsel şeyler her şekilde bizi tahrik eder azdırir erkeklerdeki bu hormonlar fena ahh desen delirtir bizi ne kadar kendimizi tutsakta bu böyledir 😊
Cevap sahibi+1 yılÖzelden görüşemem cok utanırım özür dilerim
- +1 yıl
Birşeyler sorucam sadece Hepsi bu istemez isen yazmazsin gerçekten birazda olsa değerim varsa yaz
- +1 yıl
Utanılacak birşey yok ki yetişkin bir bireyleriz hepsi bu pişman olmazsın bana güven
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 insan olan herkes değerli benim için ama cinsellik konusunu eşim hariç erkeklere anlatamam vicdanım elvermez
- +1 yıl
Cinsellikle alakalı bir kaç sorum olacak hepsi bu zorla bişi yapmıyoruz zaten sadece bir kaç soru sonrasında o tür konular konuşmayiz evli değilim ve bir kaç şey merak ediyorum onları sorucam hepsi bu bana güven
- +1 yıl
Lütfen 🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 birşey sordun cevaplamadimmi sen sor silerim isterseniz
- +1 yıl
Lütfen buradan olmaz anla beni her yerde soramam bana güven güvenini asla yarı yolda birakmam
Cevap sahibi+1 yıl@CrayzMan06 benim başka hesabım yok bu hesabımda olmaz
- +1 yıl
Bana yaz işte bir kaç soru soracam sonra dilersen yazmazsin silersin ya da engel at nasil istersen
- +1 yıl
Yani bencede erkeğin önlemesi itici kadına daha çok yakisiyor
- +1 yıl
Nekadarlik. evlisin
Cevap sahibi+1 yıl@askadami3458 1 yıllık.. fenomen arkadaşımız kızacak artık bildirim gidiyor
- +1 yıl
Bişi olmaz bizden o 😊
- +1 yıl
Harun abilere bak sen. Shshs
- +1 yıl
Kaç cm eşinin ki?
+1 yılValla ben inlemesini isterim kendimi güçlü hissederim ve karsimdakini memnun eis olduğumu daha iyi hissederim
32 Yorumla- +1 yıl
Ettiğimi*
- +1 yıl
Güçlü** 😂😂
+1 yılDaha çok inlemsini sağlarım daha sert ve daha hızlı şekilde abanirim hoşuma gider incelemesi hatta o an ağlaması bile deli eder beni acıyla karışık zevk almasi daha güzel 😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılHarika hissederim kendimi, gurur duyarım, benim ki kara, çok kalın, büyük, kadına haz ve acı vererek inletiyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bazen somlara doğru çıkartırım seks in sanat darbeleri olan ön sevişmenin uzun sürmesine ve oral yapmaya bayılırım
10 Yorumla Hoşuma gider tahrik edici kelimeler ile renk katılabilir.
20 Yorumla
+1 yılYav senin de isin gucun cinsellik kiz olsunda gerisi onemli degil 😂
20 Yorumlaİnlemesi, çığlık atması, tahrik edici sözler söylemesi, küfürler etmesi benim hoşuma gider
20 Yorumla
+1 yılNormal. Ama fazla bağırarak inlemesin yani sonra komşulara nasıl bakarım 🤭
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu istem dışı bir durum, saygı duyarım. Beni mutlu bile eder.
10 Yorumla Inledikçe kirbaclarim
Kirbacladikca inletirim 😅10 YorumlaGuzel karsilarim da bugun mubarek Beraat kandili bugun sormasaydin daha iyi olurdu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Hoşuma gider, onu inleten benim sonuçta.
Duydukça daha da hızlanırım.10 Yorumla
+1 yılMükemmel bir duygudur o anın hiç bitmemesini isterim
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yalandan ve abartılı değil ise. Hoş karşılarım, hatta zevki ayırır mutlaka.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bu kadar zevk alıyormu yoksa numara mı yapıyor diye düşünüyorum
20 Yorumlaİnsan kendini rahat bırakmalı bunu karşı taraf hissediyor
10 Yorumlaİnlemesi daha çok azdır boynuna sert nefes alıp vericek sin birde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok hoşuma gider inledikçe daha çok köklemeyi seviyorum
20 Yorumla dönüp noluyo diye bi bakarım
50 Yorumla
+1 yılİnlemesi daha çok azdırr. ondan sonra sabahlar olmaz zaten.
10 YorumlaTahriki daha da arttırır inleme sesleri.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni daha çok tahrik eder
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkek inlemesin mümkünse biz kadinlara yakişiyor
71 Yorumla- +1 yıl
En son ne zaman inledin
Biraz dikkat dağıtıcı.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAksine hoşuma gider ve beni daha çok tahrik eder
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk aldığını gösterir herhalde
60 Yorumla
+1 yılFake değilse erkeği gaza getiri
20 Yorumla
+1 yılpartnerim sürekli inlerse bana güç katar
20 Yorumlaİnlemesi motive edici daha çok yüklenirim😘
10 YorumlaOkadar herzaman olmasida seksten soğutur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevkten uçarım ne sıkılması
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle vajinasını yalarken inlemesi offf
10 YorumlaFake atma leynnn derim
10 Yorumla
+1 yılzevk alıyorsa inler zaten
10 Yorumla
+1 yılçoook olumlu karşılarım bunu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSaygıyla karşılarım 😂😂😁
20 Yorumla Hoşuma gider ve beni daha cok istediğini anlarım
20 Yorumla
+1 yılPartnerimin inlemesi beni benden alıyor desem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun ucuzluğuna diyecek birşey bulamıyorum
30 YorumlaÇok hoşuma gider.
20 Yorumla
+1 yılGüzel karşılarım
20 Yorumla
+1 yıldoğal
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal karşılarım
20 Yorumla
+1 yılDaha çok inletirim
20 Yorumla
+1 yılHoşuma gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılZevkli
10 YorumlaZevkle 😊
10 Yorumla
+1 yılAğzini baglarim
10 Yorumla
+1 yılŞamarlarım susması için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek inlemesi itici
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHoş karşılarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNumara yapıyor diye düşünürüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılinlesin tabi
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne