Cinsel Yaşam 60 kilo insanla seks yapmak isterler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 60 kilo insanla seks yapmak isterler mi boy 160 60 kilo insanla seks yapmak isterler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Eher orantılı ise olabilir sen kendini begeniyormusun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyorum Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Olabilir neden olmasın ve bakım felan yaparmısın kendine spor felanVe ne tarz giyinirisin kiSormamda sakınca yoksa Yorumla Soran +1 yıl Spor yapıyorum Tayt ve elbise tarzı Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Anlıyorum.Spor evet baya yararına olacaktır ve baya faydalı.Oldukca iyi bir fizigin olmalı Kendini seviyor olmalisin ne guzel Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Bu arada yazabilir sin istersen eger.Yardımcı olmak isterim sorun olmaz ise Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Bunlar onemli degil kilo boy takilma vajinada koku yoksa oral yapiyorsan ya da yaptirorsan neden olmasin ki 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Normal kilon istenir tabi ki, önemli olan istek ve arzulu olman ve güzellik te önemli 0 0 Yorumla
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl memlekette damacana s<kiyorlar sen 60 kiloyla olur mu diyorsun :D:D:D 0 0 Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Tam sınır sayılır biraz daha kilo verebilsen 10 numara 0 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Bence 60 kilo aşırı bir kilo değil balık etli grubuna giriyorsun bence üzülme 0 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Ben isterim boyun çok iyi kilon da süpersin seni görsem keşke hayal bile etmek isterdim 0 0 Yorumla
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bedenle ilgisi yok. Türk toplumu için vaji**nan olsun yeter benim içinse aklın fikrin olsun yeter 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Minyon ile ilişki daha zevkli oluyor çok kafana takma derim kilo durumunu 😋 0 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl 60 kilo değil 160 olsan yine isteyecek tipler var :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seks yaşla boyla kiloyla değil yaşanması gereken şeyleri yalatabilecek kişilerle yaşanmalı ama 60 kg çok kilolu birisi değil bence 1 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tam 60 ise istemezler 0 1 Yorumla Saglikci2172 +1 yıl 59 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. YÜZ güzleliğine bakar 0 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 60 kilo o kadar abartılacak bir şey değil ki. 0 0 Yorumla
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Gören de obez sanır 😂 gayet iyi kilo kanka 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzel olur 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yapmıştım hatta kilosu daha fazlaydı 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden istemesinler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz etli Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Daha iyi ya Yorumla
DegisikOlaylar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl fiziğe bağlı yaptığım harika kadınlar olmuştu 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabikş :-)) 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden istemesinler 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gör. ek gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Eher orantılı ise olabilir sen kendini begeniyormusun
Beğeniyorum
Olabilir neden olmasın ve bakım felan yaparmısın kendine spor felan
Ve ne tarz giyinirisin ki
Sormamda sakınca yoksa
Spor yapıyorum Tayt ve elbise tarzı
Anlıyorum.
Spor evet baya yararına olacaktır ve baya faydalı.
Oldukca iyi bir fizigin olmalı
Kendini seviyor olmalisin ne guzel
Bu arada yazabilir sin istersen eger.
Yardımcı olmak isterim sorun olmaz ise
Bunlar onemli degil kilo boy takilma vajinada koku yoksa oral yapiyorsan ya da yaptirorsan neden olmasin ki
Normal kilon istenir tabi ki, önemli olan istek ve arzulu olman ve güzellik te önemli
memlekette damacana s<kiyorlar sen 60 kiloyla olur mu diyorsun :D:D:D
Tam sınır sayılır biraz daha kilo verebilsen 10 numara
Bence 60 kilo aşırı bir kilo değil balık etli grubuna giriyorsun bence üzülme
Ben isterim boyun çok iyi kilon da süpersin seni görsem keşke hayal bile etmek isterdim
Bedenle ilgisi yok. Türk toplumu için vaji**nan olsun yeter benim içinse aklın fikrin olsun yeter
Minyon ile ilişki daha zevkli oluyor çok kafana takma derim kilo durumunu 😋
60 kilo değil 160 olsan yine isteyecek tipler var :)
Seks yaşla boyla kiloyla değil yaşanması gereken şeyleri yalatabilecek kişilerle yaşanmalı ama 60 kg çok kilolu birisi değil bence
Tam 60 ise istemezler
59
Fizik gayet fit
İster tabii ki neden istemez
YÜZ güzleliğine bakar
Supper ziplarsin iste kucakta
60 kilo o kadar abartılacak bir şey değil ki.
İsterler sevenler var hatta baya
kucağımdan indirmem
Gören de obez sanır 😂 gayet iyi kilo kanka
Olabilir de olmayabilir de
İsterler sen merak etme
ne kadar ücret karşılığında?
Bunu dikkate almazlar bile
gayet güzel olur
yapmıştım hatta kilosu daha fazlaydı
Neden istemesinler
Biraz etli
Daha iyi ya