sadece istediği kadar seks düşünüp evlenen bence bayanlar daha çok.. Çünkü erkeklerin durumu ortada zaten :D ve ikincisi sadece seks ile hiçbir ilişki yürümez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSekse kadinlar da önem veriyor yalnız bedenimizin ihtiyacı farkında mıyız?
47 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınlar için önemli değil deniyorum. Soruyu düzgün okumadın sanırım. Erkeklerin her yerde sekse düşkün olmasından bahsediyordum
- +1 yıl
Okudum da Kadınların o niyetle erkeklere bakmadığından nasıl emin olabiliyorsun peki?
Soran+1 yılBir kadın olduğum ve kadınlarla yakın arkadaşlık kurduğum için olabilir mi sence
- +1 yıl
Eski kuaförüm kadınların nelerini gördüm ne muhabbetlerine tanık oldum biliyorum ve kendimde kadınım o yüzden bildiğin doğru değil emin ol
Soran+1 yılKadınlar daha mı düşkün sekse yani
- +1 yıl
Kadınlar da erkeklerin vücutlarını beğeni ile izliyor bir bayan müşteri gelmişti saçını yıkarken Instagram da bir adamı gösterdi nasıl dudakları var ne öpülür demişti kadınlarda arzu ile erkeklere bakabiliyoruz
Soran+1 yılGenelde ayipladiklari için çoğu kadın yapmıyor daha doğrusu yapmadığını çekici bulmadığını söylüyor. Vücudu güzel erkek her kızın hayali ayrıca jsjsks
+1 yılaç olana önemli karnı doymuş ya da en azından aklı çalışana yine önemli olsada ondan önemli şeyler de var
00 Yorumla
+1 yılKardeş hiç böyle şeylere vakit ayırmıyorum. Çalışıp para kazanmam lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş ben zaman ayırma demiyorum kimseye sadece erkeklerin ilk düşündüğü şey seks olması ne bilim. Kadınları baya obje gibi gördüklerini dusundurtuyor
- +1 yıl
Bilmem ben hacı bacı. Ben görmüyorum
Insana gore degisir. Ben cinsellik icin evlenmem mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayir yaniliyorsun.. erkeklerin cogu evliligi cocuk icin istiyorlar..
15 Yorumla
Soran+1 yılİyi de çocuğa da bakmıyorlar olunca neden istiyorlar ki egolarını biri üzerinde tatmin etmek için mi ne
Cevap sahibi+1 yıliste toplum baskisi diyelim.. Kendine uygun birini bul evlen cocugun olsun vs.. bizlerde cocuk sahibi olmak icin evleniyoruz aslinda.
Cevap sahibi+1 yılo yuzden bence erkekler aslinda kisa kizlari severlerken, yani yatakta iyi olacagini dusunuyorlar, ama uzunlarla evleniyorlar, sebebi de cocuklar uzun olsun mantigu..
Soran+1 yılŞeyi duydum bende iri memeli ve büyük popolu kadınlar daha iyi evlat doğurabilir diye onları çekici buluyorlarmis
Cevap sahibi+1 yılaynen.. oyle.. bunu bana eski esim soyledi.. Eskiden cocuklari iyi dogurur mantigiyla genis kalcali kadinlar begenikirmis ve koca memeli.. Oyle genlere islemis heralde
Bedeninle ruhun birleştiriceksin tabi fizik önemli. Karşılıklı uyum zevkler. Örnek beyaz tenli bayan favarimdir eli ayağı yüzü düzgün olsun. Temiz tüysüz. Sırtı poposu bacagı güzel olsun. Sen erkekte bakmıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar okadar seksi ki ağlamaklı oluyorum görünce😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
02 Yorumla
Soran+1 yılHer kizda mi etkileniyorsun
Cevap sahibi+1 yılOlgun hariç evet hepsi ♥️♥️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü burası ortadoğu çünkü burası cinselliğin afrikası.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında kadınlar da öyledir ihtiyaç sonuçta ama bu konuda on planda olan erkeklerdir... Kadınlar daha çok kapalı kutu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği de seks için yaparsa , sekste erken boşalma olduğu gibi evlilikte de erken boşanma olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsan tatmin olmak istiyor ve sevdiğin seni tahrik etsin istiyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediklerini sorabilirsin
zaten sadece biz de cinsel organ var mk
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan beynini
Soran+1 yılBelli oliyor nerenin çalıştığı nsnsns
Soran+1 yılSeni yormicam ok
yok be ne önem vericez 20 dk sonra her şey bitecek
00 Yorumla
+1 yılAhlak diye bir kavram yok çünkü artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılÖnem versek nolur vermesek nolur ne değişir ki.
00 Yorumla Bu sadece erkeklere mı özel?
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar için bir numarada nerdeyse. Soruyu ve detayı tam okumadan yazmasaniz mi acaba ben seks kötüdür yapmayın asla gibi bişi mi yazdın ya da kadınlar tiksinir sevmez diye.
Soran+1 yılDeğil işte onu diyorum neyini anlamiyon ya
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Veriyoruz ama her şey seks için değil herhalde
00 YorumlaNapalım keselim mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumayan yorum yazmasın ya
+1 yılGüzel bişi ❤️
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mi
- +1 yıl
Yapmadım yapacam ilk ❤️🙈
Soran+1 yılNe zamana
- +1 yıl
Aday bulunca 🤣😟
+1 yılSeviyoruz ne yapalım 😏