Senden cinsel olarak soğumuş gibi. Gece için seçeceğin kıyafetler ve makyajınla onu harekete geçirebilirsin. Zaten önemli olan bu kafada olmak, gerisi gelir.
Istersen bi kac bisey soleyebilirim etkilendigi seyler ne yazarsan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
gösterip gösterip kaç, biz yeni evliyken, eşim evde misafir falan varken onlara çaktırmadan bana memelerini falan gösterip hareket çekerdi. çok azardım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Anladığım kadarıyla testesteron hormonu düşük eşinin. İstek arttırıcı gıdalar verebilirsin. Yaz geldi bol incir yedir, kuruyemiş ceviz, fındık falan.
Senden cinsel olarak soğumuş gibi. Gece için seçeceğin kıyafetler ve makyajınla onu harekete geçirebilirsin. Zaten önemli olan bu kafada olmak, gerisi gelir.
Onunde domal cay vs verirken giguslerini sergile. Yeni camasir al ona giyip nasil begendin mi diye sor
Yatağa bağlayıp pennisine çikolata sürüp afiyetle ye ahahahs
Istersen bi kac bisey soleyebilirim etkilendigi seyler ne yazarsan
gösterip gösterip kaç, biz yeni evliyken, eşim evde misafir falan varken onlara çaktırmadan bana memelerini falan gösterip hareket çekerdi. çok azardım :)
Bizde bi dene biz delirirsek kocan da delirir =) =) =) =) =) = )
Kocan seni tahrik etmiyor mu? Ben tahrik etmek isterdim seni
Bunu icinden gelerek ve onun nelerden tahrik oldugunu ögrenerek yapabilirsin burdakilerin sunu yap bunu yap demeleri ile degil
Onu yatağa bağla. Yavaş yavaş zevke getir. Boşalamasın ama. Saatlerce oyna perisi ile. Tam boşalırken bırak. Kudursun ama bir şey yapamasın
Adamı bayıltıpelini kolunu bağla, önünde başka adamla seviş istediğin kıvama gelir
:D :D deli taklidi yap delirir. :D
Onuda sen bil bir zahmet senin kocan
Edemiyorum
Sevmiyor demekki seni ya da başkası var
Anladım :(
Senin yanında otomatikmen tahrik olması lazım
Olmuyo
Nasıl olmuyor?
Zor seks istemiyo sevgi istiyomul
Manyak mi o adam?
Bilmiyorum ya
Seksi mi gelmiyorsun acaba ona
Bilmiyorum
Seni görünce tahrik olması lazım normalde :))
bu kafadaysan başarırsın
Oral yap yaparken ağzında çevir kendini kaybeder
Nasıl
Bir hafta verme bak neler oluyor
kucak dansı
Bu fazlasıyla basit
İyi bir saks0 çek
Seksi kıyafetler al
Dekolteli giyin
bende deneme yapabilirsin:D
Kucağına otur
Bağla yatağa