Selam arkadaşalar ben yeni evliyim ve evlenmeden önce bi erkekle sevişmedim ve şu an da kocamı etkilemek istiyorum seks kıyafetlerim var ama sadece onlar yetmiyor kocamla ilişkiye girmek istiyorum ama söylemekten de kocama dokunarak beli etmekten de utaniyorum aslında nasıl yaklaşılır ve ne şekilde ona dokunmalıyım bilmiyorum o seks kıyafetlerini giydikten sonra nasıl fantezi yapacam hatlarımı nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana öğretir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında utanıp çekinmen çok hoş bir his ama evlisiniz ve bir ömür beraber kalacaksınız onuuzden kendi aranızda bu konuları konuşmanızda bence bşr sorun yok bir birinize neleri sevdiğinizi sorun bilirsin her insanın neyden zevk alacağı veya aldığı farklıdır bu yüzden aramızda devamlı iletişim olsun ki bir birinizin isteklerinden veya istemediklerinden haberdar olun.
Ayrıca giyim cinsellikte sadece bir araçtır ve o aracı iyi kullanman gerekir atıyorum sen hazırlanırsın ama eşin o gün kotudur senle olmaz tüm hevesin ve gururun kırılır bu yüzden bazı şeyleri konuşup yaprsan daha iyi olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Öncelikle çok tatlı bir düşüncen var 🤍
Kocanı baştan çıkarmak sadece kıyafetle değil,
davranışlarınla ve küçük detaylarla da olur.
• Ona beklemediği anlarda küçük dokunuşlar yap 🔥
• Fısıltıyla kulağına içten sözler söyle
• Göz teması kurarak ufak oyunlar oyna
• Gün içinde küçük mesajlarla meraklandır ✨
Kısacası, baştan çıkarmak sadece fiziksel değil,
aynı zamanda duygusal bir oyun.
Kıyafet davranış birleştiğinde etkisi katlanır. 🌸03 Yorumla
Soran3 aybu verdiğiniz 3 taktiği Nasıl yapacağımızı da söyleyebilir misiniz mesela göz teması kurarak hangi oyunları oynayabiliriz ve kulağına fısıldayarak Ne söyleyebilirim ve Mesajla nasıl merak uyandır bilirim onu da öğretir misiniz acaba
- 3 ay
Göz teması kurarken birkaç saniye bakıp hafif gülümseyip gözlerini kaçır sonra tekrar yakala Bu merak uyandırır 😊
Kulağına çok uzun şeyler değil kısa net cümleler fısılda Mesela bunu sadece eve gidince anlatırım ya da akşam sana küçük bir sürprizim var gibi ❤️
Mesajda ise her şeyi anlatma Yarım bırak Bugün aklıma senle ilgili bir şey geldi ama şimdi söylemeyeceğim gibi cümleler merak duygusunu canlı tutar 🌹
Soran3 ayTeşekkür ederim 😊
8 ayÖncelikle bazen otur nelerden zevk aldığınızı konuşun fantezileri konuşun. Ben sevgilimle aynı evde yaşadığım zamanlar yan odada iç maşaırlarını giyip yanıma gelir üstüne çıkar öpüşmeye başlardır. Sende mesela kocan içten döndüğünde onu iç çamaşırınla karşılayıp direk öpüşerek yatağa atabilirsin. Hiç beklemediği anda olcak
00 Yorumla
Jartiyer giy göğsüne masaj yap ondan sonra sırtıma vesaire derken aşağı inip elle sonra zaten elleyince adamı tamam diyecek yani olmazsa yalarsın aman bana gelebilirsin po... no izle izle ne yaptıklarına bak ben de istiyorum bak benim yanıma da gelir misin? Ne olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayseni seven baştan çıkar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKız çok kolay
Ne iş yapıyorsa eşin gidicen yanına ona yardım ediyomuş gibi yapıcan önüne geçip sürtünücen bu 👍🏻😎
Fantezi kıyafetlerinide gece uyumaya gidiyorum de giyin odadan foto at ona mesela107 Yorumla
Soran8 ayAyy bu çok iyi fikir ama ilkini yapamam çünkü inşşat ta çalışıyor ama resim fikri çok iyi teşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayHadi bakalım bol şans 😅😅
Cevap sahibi8 ayİlkinide evde olduğu zaman yaparsın
Soran8 ayÇok teşekkür ederim 😊
- 8 ay
Ama inşaata nasıl gitsin o kıyafetle kadn 🤣🤣 resimden ziyade kendini gösterse ya
- 8 ay
Ne alaka evde olunca
Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Bunu sen eşinle keşfetmelisin sizleri asla anlamıyorum...
Adamın yanına gitsen zaten içgüdü olarak sevişme sende var zamanla da keşfediceksin neyden haz alıyorsun o neyden haz alıyor vs. Biz sama online sevişme nasıl öğretelim yani60 YorumlaHer erkek farklıdır senin kocanı biz bilemeyiz. Sen onu tanıyıp ona göre hareket etmelisin zamanla bişeyler oturur zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYa kucağına otursan tamam zaten aq onudami biz diyelim
97 Yorumla- 8 ay
Bu kadar kolay cidden
- 8 ay
Ne alaka be güzel anlar yaşamak istyo
Cevap sahibi8 ayE tamam s*lakmisin knk kucağına oturunca sürtünür adam kadına dokunur kadın adama dokunur yükselip başlarlar işte
Soran8 ay@Poyrazates26 aynen
- 8 ay
Evet tahrik olmk istyo kız
Cevap sahibi8 ay@Poyrazates26 haklı olmuş olacağım ki 9 kişi beğenmiş
- 8 ay
Tamam ama birazda karsında durup bişeyleri yapan tahrik etsn sürtünmeye zaten baslar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayburada bir sürü öğretecek çıkar , ama benim tavsiyem kocanı tanımaya çalış nereleri den zevk alıyor o doğrultuda yürü, bazen kendini ona bırak bazende sen onu yönlendir , erkekler zeveriz öyle şeyleri
06 Yorumla
Soran7 ayonu yönlendir derken Neyi kastettiniz acaba onu nasıl yönlendirebilirim ne yapabilirim mesela
- 6 ay
yani yatak odasını renklendir demek istedim biraz işve cilve ve sevişme esnasında içinden geldiği gibi davranmak , burada yazmakla olmaz biraz
Soran3 ayOnu ne şekilde yönetebilirim ki
- 3 ay
yani nasıl anlatılır bilmemedim , bence biraz videolardan destek al
Soran3 ayNe şeklin videoları izleyeyim Google'dan ne yazsam çıkar
- 3 ay
erotik filmler vs , yazarsam cevap silinir ,
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHâlâ burada mısın bilmiyorum. en kolay yanı eşinin iş dönüş saati belli ise o gelmeden duşa gir, bornoz ile karşısına çık, hoş geldin diye sarıl boynundan öp. yuzune bakarak ellerin boynun da günün nasıl geçti filan de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
8 ayValla merak etme, küçük dokunuşlar ve bakışlar her şeyi değiştirir. Kıyafetin yanında doğal olman yeter, kendini zorlamadan yavaş yavaş yaklaş, gerisi gelir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKıyafeti giy ve deki selam küçük çocuk yaramazlık zamanı gelmedi mi sence de SGSGDFHDVBCDGXC
43 Yorumla
Soran8 ayÇok iyi fikir teşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayBu arada size bir tavsiye daha vereceğim internetten bazı videolar izleyebilirsiniz ne yaptıklarını mesela hikayeli oluyor bazı videolar onlara falan bakın onlar belki size ilham verebilir ayrıca sanırım çok fazla cilve o tarz şeyleri de bilmiyorsunuz onlar da böyle hani naz yaparak böyle yanına sokulacaksın şöyle bir tatlılık yapacaksın Minnoş Minnoş böyle ya aşkım bugün benimle hiç ilgilenmedin beni hiç sevmedin gibi böyle küçük bir kızmış gibi davranabilirsin minik bir kız çocuğuymuş gibi böyle tatlı tatlı davranabilirsin bence hoşuna gidebilir
Cevap sahibi8 ayAyrıca şöyle de bir şey söyleyebilirsin ben çok deneyimsizim aşkım bana bir şeyler öğretir misin mesela senin deneyimlerinde ya da senin bildiğin bazı pozisyonlar var mı falan o tarz muhabbetleri açabilirsin belki hoşuna gidebilir hem sen de bir şeyler öğrenmiş olursun onun hakkında
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu nasıl açık açık anlatalım ki böyle burdan. Yani sonuçta ozelin senin o sebeple birebir konuşmak gerek
00 YorumlaDekolteli kıyafet giy karşına geç erotik hareketler yap ya da yüz üstü yat kalça tarafını sıyır o zaman üstüne çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayBunlar utanılacak şeyler diil ki o artık senin eşin istediğin zaman sevişmek istediğini belli edebilir veya söyleyebilirsin
00 Yorumla
8 ayOnu sokulup dokunmam bile yetiyor erkeği baştan çıkarmak için
01 Yorumla
Soran8 aySokulmak nasıl oluyo onu bir bilsem
Gizli Üye(25-29)8 ayKelepçe takımı alabilirsin. Odada fotosunu çekip gönderebilirsin. Vibratör alabilirsin. Odada seks kiyafetlerini giyince fotosunu çekip atabilirsin. Kaç yaşındasınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. onu bir de afrodizyak besle, taze polen, keçi boynuzu pekmez, tarçın v. b.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayKocan ise zaten baştan çıkarmaya gerek yokki.
Yatağa yatın sevişin oda sever.
Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim diyorsun, kocan ne yapıyor başkası ilemi girdi acaba.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ayBunu buraya soruyosan muhtemelen baştan çıkaramazsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aybir bacağını kaldırıp otur evde o ikinciyi kaldırır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
8 ayCiddiysen bir erkek olarak neyin tahrik edeceğini anlatabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvli biri olarak şunu diyebilirim ki evin içinde elinden geldiği kadar seksi kıyafetler giymeye özen göster vücut hatların belli olsun. Öyle hemen kucağına oturma ufak ufak frikikler var.
00 Yorumla
8 aySen bilirsin işini akıl almana gerek yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 aybir kadın için seksi çamaşır veya kıyafet en güzel çağrıdır
00 Yorumla
8 ayBence sen kadnsın libidolu yükselt ona frikik ve acık ca söyle istiyorm seni de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kocanın yapması lazım bunları yeni evli değilmisiniz üstünden inmemesi lazım normalde
00 Yorumla
8 ayMmmm seksi iç çamaşırları. Ve mesela kazı Kazan şeklinde pozisyon posterleri var al. Trendyolssn bile sipariş verebilirsin birçok şeyin linkini atabilirim. Ve birkaç şey daha
00 YorumlaFiziğin nasıl? Etkileyici mi ona göre tavsiye vereyim
02 Yorumla
Soran8 ayÇok etkileyici
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 aybasit kocanın haz aldığı şeyleri gözlemle , ve uygula, taktik veririm ama burada banlanırım 🙃
00 Yorumla
8 ayKocan için süslen evde çık karşısına
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cok kolay değil anlatmak ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu bizi ilgilendirmez ki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seni görmesi baştan çıkması için yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
8 ayHmm arkadan sarildin mi hiç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayNeyi öğretelim kocanı tanımıyor musun?
00 Yorumla Ya sen evlisin açıkça söyle ne var oyun oynamanın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu sadec kizlara özel bir soru olmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayNasıl öğretelim? Antrenman mı yapacaksın
00 Yorumla Farkında değilmiş gibi frikik ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayAyrıntılı bilgilenmen gerekli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYardıma geleyim uygulamalı gösterelim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKocanla aran nasıl ve sekse düşkün mü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 8 ayCilve yeterli
02 Yorumla
Soran8 ayO cilve nasıl yapılır işte
- 8 ay
Bir kadın cilveyi nasıl bilmez ki
Kocan kolay bastan cikan biriyse isin kolay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yala
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Saksı cek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayKoçanı mı cikarttin mı?
00 Yorumla Salla kocanı gel bana
00 Yorumla
8 ayFiziksel nasılsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona formülü uygula etkisini görürsün
00 Yorumla
8 ayNe kadar süredir evlisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
8 ayona defile sun kucak dansı yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayİyi gyn
04 Yorumla
Soran8 ayGiyiniyorum
Cevap sahibi8 ayDans et...
Soran8 ayBen bunu yapamiyorum işte utaniyorum
Cevap sahibi8 ayUtanmaaa
Gizli Üye(30-35)8 ayCiddiysen konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYaşlar kaç knk
00 Yorumla