Bu zamanda nefse hakim olmak gerçekten zor benim gibi düşünen var mı kendini eşine saklayan ilk onun olmak isteyen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdilik oyleyim ama illaki kendimi saklamak icin degil. Daha dogru kisi cikmadi diyelim. Ben evlilikte pek dusunen bir insan degilim birlikte yasamakta olur evlilik oncesi bana gore. Simdilik kendi kendimi idare ediyorum parmakla sunla bunla. Ama seni gercekten tebrik ederim kendine hakim olman ve kendini saklamak istemen guzel bisey. Peki senin icin esinin bakire olup olmamasi onemlimi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen daha önce hiç yapmadım kimseni elini dahi tutmadım eşimin de öyle olmasinı isterim. Ama bir söz vardır kınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye o yüzden büyük konuşamam ama kendi fikrimce eşimin ilki olmak isterim kıskancım çünkü genel olarak nasıl bir eş sevgili istersin
Soran+1 yılMesajını geç gördüm kusura bakma uyumuştum o saatte😅
Soran+1 yılUyanmadin mı daha 😅😅
Soran+1 yılNereye kayboldun dert ortağım😅😅 bi cevap verden baree
Soran+1 yılHem soruyon hem cevap vermiyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYo niye yaşamayayım turşusunu yemeyeceğim sonuçta ve nefsle alakalı değil adamı seviyorsam yaparım bu kadar basit
11 Yorumla
Soran+1 yılBu zamaa kadar kaç kişiyle yaptın peki tabii senin fikrin ama eşim olacak kişinin diğer kızlardan farkının olmasını isterim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet böyle diyorum ama gerçekten zor. Okul bitmeden evleneceğim galiba
217 Yorumla
Soran+1 yılZor mu dayanıyosun seni tutan şey dini yön mü çevre baskısı mı
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda çevre baskısını düşünen yoktur bence gizli gizli millet neler yapıyor. Dini yön tabiki de
Soran+1 yılTabii gizli gizli her türlü haltı yapan vae ve yalan konuşuyolar ben de hiç yapmadim zor dayaniyorum yaş 25 bi de erkeğim anla yani daha baskın oluyo senin yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl21
Soran+1 yılPeki teklif illaki gelmiştir nasıl hayır dedin nasıl hakim oldun kendine
Cevap sahibi+1 yılNe teklifi sevgililik mi
Soran+1 yılYani sana diger türlü yaklasmak isteyen oldu mu cinsel anlamda kendini nasıl tuttun senin de libodon yüksek galiba
Cevap sahibi+1 yılYok olmadı öyle biri. Öyle bir şey kabul etmeyeceğimi biliyorlardır
Soran+1 yılHelal olsun iradene hakim olmuşsun peki ilerde evlencegin kişinin nasil olmasini istersin kişilik olsun geçmişi olsun
Soran+1 yılEğer vaktin varsa özelden yazabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılDaha önce birliktelik yaşamamış olmalı hatta sevgilisi de olmamış çünkü ben de öyleyim. Mesleği önemli okumuş iyi bir işi olan kendini geliştirmiş. Çocuk istemeyen çünkü çocuk düşünmüyorum. Sosyal, eğlenceli, ilgili. Ayrıca beni çok seven, hanımcı :)) şu an ilk aklıma gelenler bunlar ama böyle birini bulamayacağım gibi hissediyorum
Soran+1 yılBence zor bi de sevgilisi olmamıs biri diyosun hem de. Çocuj istemeyen birini bulam da zor çoğu insan baba olmak ister açıkcası
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bulana kadar bekleyeceğiz artık. Aslında var erkek çocuk istemiyor kadın istiyor boşanıyorlar bu sebepten.
Soran+1 yılFazla zamanini almam söz
Cevap sahibi+1 yılTamam olur
Soran+1 yılGizliden alsana kendini yazim sana
Soran+1 yılSorumu begenen sen miydin
bırlıktelık yasamam dıyorlar anal oral herseyı tadıyorlar ama
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapan cok var sözdr bak. reyim derler
+1 yılÖyle siyene inanan saftır 😅😅
00 Yorumla
1 yılBen.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında