Arzularınızı cinsel isteklerinizi tamamıyla sizi nasıl bir özelliğe sahip partner fehtedebilir. Fiziksel veya karakteristik olabilir. Anlatın hele. Dökün taşlarınızı😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arzularınızı cinsel isteklerinizi tamamıyla sizi nasıl bir özelliğe sahip partner fehtedebilir. Fiziksel veya karakteristik olabilir. Anlatın hele. Dökün taşlarınızı😉
Öncelikle çok güzel sorun İçin ve sorundaki enfes görsel için sana çok teşekkür ediyorum sevgili @felaketce ♥️😘
Beni benimle sıcak şekilde severek isteyerek ilgilenen, empati yaparak beni anlamaya çalışan, benim de onunla oral dahil her türlü ilişki ve pozisyonda sevenilmeme ve şebişebilmemize sınırsızca müsade eden, arzulu, şehvetli cilveli, sıcak ve rahat bir partner çok memnun eder beni. Böyle bir partner beni ancak tatmin eder ve mutlu eder. Yeri gelince benimle bu şekilde yazışmalı, konuşmalı ve reelde çekinmeden buluşmalı. Gerekirse istiyorsa o bana utanmadan çekinmeden teklif etmeli, ilk adımı benden beklemeli. Özgüveni yüksek ve ne istediğini bilen biraz olgun ve cesur bir kadın olmalı. Fantezilere açık ve zevkine düşkün, küçük donuşlardan, hatta öpüşürken bile haz alabilen mütevazilikle birlikte güçlü bir şehvete sahip olmalı. Anlayışla ve karşılıklı zevk için gayret edebilmeli. Pozitif ruhlu ve istekli olmalı. Keyifli günler. 😎🌸🍃
Ben teşekkür ederim bu güzel görüşün için🤗
fiziksel
siyah düz saçlı (kahkül severim) iri büyük badem gözlü (koyu renk veya ela) uzun kirpikli, ufak düz burunlu (benim gibi) güzel ağızlı, beyaz tenli, 160-165 civarı, büyük göğüslü (85-100 arası ideal 95) çıkık kalçalı.
karakteristik
uysal, sadık, dürüst, sakin, itaatkar (kral muamelesi yapacak türden napalım bende böyle bi kişiliğim), demiseksüel (tercihen), erkek ortamı ve geçmişi olmayan, şefkatli ve anaç ruhlu, sapkın fantezileri olmayan, bana yavru kedi dışarıya kana susamış kaplan, açgözlülük ve bencillikten uzak, sığ ve materyalist olmayan, hayvansever/çocuk sever, evcimen, sade ve minimalist, sosyal kelebek olmayan içe dönük, aklı başında ve karakter sahibi
Bikere sınırsız olmalı, sınırsızdan kastım iki kişi arasındaki cinsellik çünkü ben oral anal ve vajina arasınsa sık gezmeyi severim, cinselliğin her anından zevk almasını bilmeli çünkü acıyla zevki karıştırmayı severim, fiziki olarak bakımlı olmalıki bana göre sporda kişisel bakıma girer, son olarak enerjisi yüksek olmalı yarım saatte bir saatte pes etmemeli, kısacası cinselliği tam anlamıyla keşfetmiş olmalı, bana göre sırf yaşanmış olsun diye yaşanmamalı bazı şeyler.
Aklımı zihnimi okuyan zeki akıllı ateş ve barut misali bir partner fetheder
Cevap
50Cevap
Demiseksüelim😅😂 sadece duygusal olarak bağlı olduğum adam beni feth edebilir başka kimse değil
Demiseksüellik candır gerisi heyecan😀
En doğrusu bu ms26ms😂
Aşırı istekli ve zevklerimizin uyuştuğu bir partner
Felaketce senin gibi karizma seksi bir partner aski-şehirde alır götürür uzaklara, birlikte yıllanmış kirmizi şarapla aşkın şerbetini içip dudakdudaga tek beden olamak güzel olmazmı benim karışmam sen olabilirmisin dermişim
Çok iyi gidiyordun dermişim diyene kadar😅
Bu hesabı ilk defa görüyorum
Ben sizi bilmiyorum
Eklememe gerek yok iletişimim açık
Özgür ruhlu olacak, gezmeyi sevecek, cinsellikte sınır tanımayacak. Tarla orman ev araba heryerden yapabilmeli.
Birde orgqzm olunca durmayacak devam edebilecek.
En önemlisi bana öyle bir bakacak ki bakışları ile beni kendine aşık edecek
Bir şey daha mümkünse 1.60 altında boy ve zayıf
Dişil enerjisi yüksek bir partner; iyi sohbet edebildiğim, gülümseyen, sıcak, tutkulu, bakışları ile içimi yakabilen ortalama bir fizik ancak çokça duyulara hitap edebilen bir partner. İçinde bir miktar saygıda gerekli.
Aşık olduğum kadın benim fethimdir 🥰 her kadın değil sadece sen
Çok pis feht ederim😅
Yok valla beya temiz fetih ettin 🤣🤣 Hiç çatışma yaşanmadı
Çatışırızda sorun yok😅
Onun adına çatışma denmez 🤣🤣
Tam anlamiyla görsel özetlemiş anlatmaya gerek yok😀
Güzel bir özet dimi😀
Saçlarıda kızıl olmalı 😃
Tamam sustum😅
Şarap kızılı favorim
Ses tonu hoşuma giden, emir verici tarzda konuşan zeki biri.
Hım emır almayı sevıyosun yanı bende sekste
burcun ne senin ses tonun karşıya neler hisettirir acaba gizli
Bana özel, orta hallerde yeri geldimi baskın yeri geldimi anaç, libidosu düşük olmayan seksi bakışlı ponçik kalpli, hamarat, Özverili, bilgili ya da bilmeye meraklı bir hatun kişisi
Görselde ki gibi biri beni fethetmez ben duru masum saf güzellikten yanayım
sevdigim kız sadece digerlerinin amnakoyim dsasdsda
Uyumlu, anlayabileceğim ve birbirimizi beğendiğimiz.
fantezilere açık olmalı rahat olmalı istekli olmalı
Görsel on numara , sevgi samimi olacak kendini ifade edecek. olgunlukta olmalı. :D
Zeki, çılgın, yenilikçi, merhametli, mert, dürüst, guleryuzlu ve pozitif.. suç ortağı olmaya meyilli..
Fit, beyaz tenli, topuklu giyebilen, hareketli, tutkulu, kolay yorulmayan..
Mert, cesur , kibar , karizmatik ve libidosu yüksek olursa tadından yenmez 🤭
Ufak tefek beyaz tenli, sınır koymayan, mıymıy yapmayan, fanteziye açık, ruhunda o... rspuluk olan ve bu o... rspuluğu bana sergileyecek olan.
Bakımlı, fit, kalçaları dolgun, güzel yüzlü mis kokulu olan
Benim icin oncelikle oral yapmama izin vermesi onemli cunku yapmaya bildigin deliriyorum. Ufak memelere hastayim ve minyon candir. Zevk vermek cok hosuma gider bundan zevk aliyorum. Neticede ben o bedeni evire cevire zevk alirim 😉
Yakısıklı olgun fıt ve beli kuvvetli ama guzel guluslu
İnce bel küçük göğüs dolgun kalça 🫣 bol şehvetli bol tutkulu, sadık asıl fizigne dikkat eden kariyerine önem veren, hedefi yüksek güçlü birisi 🥹
Çekingen olmayan, açık fikirli olan, ilişki esnasında pasif değil aktif olan karakter beni fethedebilir. Bu özelliklere iyi fiziği de eklemeliyim...
Hep isteyen. Beni reddetmeyen. Bir de istediğim zaman müsait zaman oluşturabilen partnerin başımın üstünde yeri var. Gelsin sultanligini ilan etsin.
enerjisi yüksek libidosu tavan bi kadın beni fethedebilir😉
Satranç bilmesi ve hatta beni yenmesi tahrik eder
Güleç ve espritüelse eririm
Akıllı güler yüzlü
Felsfe seven kız ve iyi kalpli
Yürekten seven gözü benden başkasını görmeyen yüzü güzel gönlü güzel bi kız için ölüme gidilir
Fizikten değil. Öncesinde kendime yakın hissetmdliyim
Hiç doymasın sexe her gün çılgınlar gibi seks yapabilelim ve tabiki fantazilere acık olabilmeli kıvrak esnek olabilmeli benim gibi çılgın olabilmeli
gerçekten ama gerçekten beni doyuracak tatmin edecek bir partnerimin olmasını isterim ama bırak doyurmayı bir partnerim bile yok
Gönlümü fethetmeli sonrasında sınır yok
Vaovv kışkırtıcı
Yani
Karıcım fethetti zaten
Deli dolu giyinmesini bilen enerjisiyle saran
Kapali minyon istekli bi partner
Şuna bak kısrak gibi. Ama ben sarışıncıyıö
Resimdeki gibi birisi yani seksi olmalı
Zeki karizmatik çekici
olgun erkek iyidir
Olgunluk durumunun yaşla alakası var mı?
annem gibi bi hatuun
Seksi ama kesinlikle ZEKİ de olmalı
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı siyah uzun saçlı
İstekli ve seksi hatun cezbeder
Çıplaklığı itici buluyorum ben
Zeki, güzel, feminen.
Sınırı olmayan bir partner tercihim
keskin hatları olan güzel seksi bir kadın
Göğüsleri büyük olmalı
İlgili
Hiç düşünmedim ki
Böyle bir partner olsa alsa inmez