Nasıl bir partner cinsel anlamda seni kendine bağlar? Beklentilerin nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nasıl bir partner cinsel anlamda seni kendine bağlar? Beklentilerin nelerdir?
Göz kapaklarıma filler oturduğu anda uykularımı kaçıracak kadar heyecanlandırsin beni.. Kışın karlı yollarda beni beklerken kardanadam olsun.. Onun yanına giderken ayaklarımin altında havai fişekler patlasın.. Tutsun kolumdan bir trene binelim yollar gidelim uzunca yollar ve bu böylece gitsin o yol hiç bitmesin.. Öyle bir baksın ki bana coşkun gönlüm sessiz kalsın yanında. Anlat bakalım desin, ben konuştukça dalsin gitsin dudaklarımda.. Gözlerimin içinde yüzsun , dalsin gözlerimde. gözlerim gözlerine değsin defalarca kez..
Edebiyat yspmışın beaaa
Wow bu ne ya …Coşkun sel oldu
Soru neydi asuman neyden bahsetti..
İlk defa ciddi bir şekilde cevap vermek istiyorum. Bak her şeyi geçiyorum. Cinsel anlamda baglanabilmek bana göre bir kadına ciddi anlamda aşık olan bir adamdan geçiyor.
Ve ben eğer o adama aşıksam her şeyi göz ardı eder yataktaki performans düşüklüğünü bile görmezden gelirim. O kadar.
Tabii ki bu aşık olduğum adamın hayvanlığını fantezi adı altında eşeğin bir yerlerine şu kaçırma durumlarını da görmezden geleceğim anlamına gelmez ama zaten başa dönüyoruz gerçekten aşık olan bir adam yatakta sana açılmamış bir gonca gül gibi davranıyor ahenkle dans ediyor tatlı sert oynuyor birlikte Nirvana kelimesini tek beden gibi hissettiriyor ve yaşatıyor. Evet böyle biri olmalı bağlamak için. Böyle biri rabbim 🤭🤲
Cevap
72Cevap
Beni kendine bağlaması için yatak yeterli bir unsur değil. Sevmem gerekir, sonrasında tutku olmalı buram buram.
Dokunmasını bilen, dudağıyla eliyle ve diliyle
Cinsel ve fiziksel yönden bağlayamaz.
Duygusal olarak da bağlı olduğum birisi
Aşkı bilen ve beni kalbim için seven bir partner beni kendine bağlar. cinsellik ile beni bağlayamaz cinsellik için evlenmiyorum sonuçta cinsellik istesem evlenmeden de yaparım. ama ben aşkı bulmak sevilmek istiyorum her gün gözlerine bakmak istiyrum beni bunlar aşık eder
Tam benlik soru. Partnerim bana uymalı mesela oral yaptırmalı bana. Kendisi yapmasa da olur. fantezi sevmeli. Sadece yatakta yatmmamalı. istekli, arzulu olduğunu belli etmeki libidosunu ortaya koymalı. Sadece benim dediğimde değil onun istediğinde de yataga girmeliyiz. ya da bi anda seksi ic çamaşırlari ile gelip kucağıma oturmalı. Kısaca aktif biri olmalı..
Koç. Senin?
Herşeyin seksten ibaret olmadığını çoğu insan evlendikten sonra veya uzun ilişkide anlar. Kısaca hayatın artı ve eksilerine göre en olumlu veya ortalı ölçüde yaşamasını ve yaşatmasını bilen işin sonundada meyve tabağında seksi sunan kadın partnerim beni kendine bağlayabilir.
öncelikli aklını kullanailen hurafelere efsanelere inenmayan bilime inanan olmalı
kişisel temizlik ve bakımına önem vermeli. zaten aklını kullanan insan onurlu olur temzliğine dikkat eder pasaklı olmaz
bencil olmamalı. paylaşımcı lmalı. birlikte yaşanan ortma katkıda bulunmalı. kenara çekilip hsadece hizmet beklememeli.
Kalbi güzel olduktan sonra fiziğin zerre önemi yok.
Ben ona prensesler gibi davranırım 👍
Ama tabi olgunlük ve üslup olaylara karşı tavrı çok önemli.
Bakın zerre fiziksel özellikten bahsetmiyorum.
Çünkü en güzelininde leşlerini gördük.
Mesele tamamen zihnen olgunluk
Göğüs kafesinden omzuna kadar olan kısmın geniş olması. Oraya yatmak ve kollarıyla sarmalanmak isterim.
Woaw
Ne istediğini bilen,
Kendinden emin,
En önemlisi söylediği ile yaptığının birbirini tutan bir kadın,
Birde kalbinin güzelliği yüzüne vurmussa aman Yarabbi.
Vay canına temel içgüdüden beridir bu kadar seksist bir poz bana çekici gelmemişti. Beni hep çocuksu bir heyecan ve arzuyla karşılayan biri kendine bağlar
Öncelği yapması, bana karşı merhametinin ve sevgisinin bitmemesi, fedakar ve sadık olması.
Beynimi tatmin etmeli ilk, zor bir şey değil zaten bu
uyum saglayan biriyim o da oyleyse sorun kalmaz zaten)
Prof olmalı ne yapacağını bilmeli ve dominant olmalı
Ya hahahahaha profsun demek ya da dominantmisin
@beachgirl07 proff🤣
Hahahahaw ikisi olsa dahada iyi olurduuuu😁😁😁
Hahahahahaa gıcık😂😂. Sen geçebilecekmisin kiii😁
Kim korkar görürüz
Karşılıklı Aşkı sevgiyi saygıy cinselligi uyum içinde yaşayabileceğiniz sevecenbirlikte güzel duygulara imza atacağımız güzel biri olur
Yapmacık olmayan , doğal olan , gerektiğinde beni yönlendirmeli , sadece ben mutlu olayım diye yapmacık olarak çaba sarf etmeyen 👍🏻
Beynimin kıvrımlarında seyahat edecek, Ruhumda dans edecek, Aort damarımdan kalbime girip devre mülk edinecek, Kadın gibi Kadın
Baskıcı, iddiacı, yalancı olmayan
İşi bilen baştan çıkarabilen
Tecrübeli
Bana karşı nazik olan biri, ses tonunu beğendiğim biri beni kendine bağlayabilir.
Çok Sert olan dominant sigara kullanmayan fit uzun boylu dinamik büyük
Bana hiçbir konuda kaygı endişe yaşatmasın yeter diye düşünüyorum
Beni arzuladığını hissettiren ve sert bir partner..
Ele mutaassıp mutfakta hamarat bana istekli bir kadın 🤭
Saygılı, dürüst ve tabii eğlenceli olmalı 😜
Prof olmalı ne yapacağını bilmeli ve dominant olmamalii.
Domme kadin , kirbac kelepce sadistlik filan cinsellikte de acimasiz olcak
Zevk alan ve aldığını belli eden, istekli, koyun gibi yatmayan, bir de en az üç tane dhdjjdjdkdd
Fizik güzellik ilgi alakası mükemmel deliler gibi sevişen yatakta doyuma ulaştırmak
Ugh ben partnerden sonsuz sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Sohbetime katlanan beni seven fikrime önem veren bana dürüst olan
Vücudu zayıf olsun, saçları uzun olsun, bakımlı ve güzel koksun... Gerisi gelir. :D
Arzulu, tutkulu, erkeğinin zevkini kendinden önce düşünen..
Doyumsuz istekli olsun çok konuşmaya gerek yok yazmayla olmuyor icraat önemli
El çabukluğu olan bir dişi hulk bağlar bence
Kendisinden çok senin de düşüncelerine önem veren , sevgi ve sadakati hissetiren
Yalatmayi seven agza oturmayi ve dogyy pozisyonu seven
Hem en iyi arkadaşım olan, hem huzurum olan, hem tensel çekimim olan bir kadın.
Her zerresine tutkuyla bağlanmış olmam gerek.
Baştan çıkarabilen her salisesinde etkileyen ve etkilenmesini bilen🙂
Heyecanlı tutkulu istekli sadık hoşgörülü kitap gibi giyinen hafif balık etli.
Muhabbetinden keyif aldığım beni tatmin eden biri
Oldukça sert olan
😂motor u olan erkekler
Ilgili olcak yoksa baglanamam
Ben bağlarım. O baglamasa da olur
İlgili sevecen bakımlı saygılı vs
Anlatsana daha :)
Aşkı Ruhumda hissettiren
Doyumsuz, hep istekli olan
Sevgisini hissettiren
Sınırları olmayan iteatker
Cilveli, güzel, güçlü ve bakımlı
Sarışın sürekli darlamayan olur :)
beni iyi anlayan partnerle evlenirim
Ben istemedikce bağlayamas
hiç düşünmedim
Saygılı , anlayışli ve efendi olsun yeter.
gemici dugumu bilmesi lazim yoksa cozulur
Tapsın erkeğine, kölesi olsun😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?