Cinsel Yaşam Bir erkek cinsel ilişki dışında neyin hayalini kurar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir erkek cinsel ilişki dışında neyin hayalini kurar? Güncellemeler+1 yıl Gncl Bir erkek cinsel ilişki dışında neyin hayalini kurar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel ilşki hayali kuracak kadar aciz biri olduğumu sanmıyorum, hayal kurmam yaşarım ve yaşıyorum 1 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zengin olmanın ve güzel bir hayata sahip olmayı 2 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gelecek planı kurar, iyi bir iş kaygısı çeker. 1 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Romantizm. Tutkulu Dişi olmayı başaralabilen Kadınla çok şeyyy... 1 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir çok şeyin valla kuruyorda kuruyoruz ama hayal olarak kalıyor genelde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl *Mutlu ve huzurlu bir aile *İyi bir araba*İyi bir eş*İyi bir işA~Not: Sıralama değişiklik gösterebilir. Cinsellik hayal kurulacak bir sey değil herkes her seyi yaşiyor zaten. 1 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Hiç cinsel ilişki hayali kurmadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onun dışında dedim zaten :D Yorumla bafiabi +1 yıl Hayallerim dünyadan büyük Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. öpmeyi okşamayı yalamayı içinde olmayı. sanırım öyle biri var? 0 1 Yorumla Asude-m +1 yıl ben yanlış okumuşum :D Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiği kadınla gelecek hayali 3 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Evliligi onunla iyi vakit geçirmeyi falan 3 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Hayaller paris yaşantı somali Senin adini buldum , senin adın mokali 0 0 Yorumla
Orta_saha Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Evin içinde Seksi ve fantezi kıyafetler giyen partner 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellikle ilgili olan şeyler hariç diyorum gelmiş ne yazıyorsun ya, okuduğunu anlayamıyor musun? Yorumla Orta_saha +1 yıl Hayat boş pompala çoş Yorumla Soran +1 yıl Seviyen belli zaten konuşmaya gerek yok :D Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. sarılmanın sevdıgı kadının gögsunde uyumayı 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlilik felan mutlu ilişki para 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Araba galiba :D 3 1 Yorumla sʟʏᴛʜᴇʀɪɴs +1 yıl Aynen👍 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben güvenin sevgilin 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kurmaz 1 0 Yorumla
BayEmapti Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Erkek yorumlarına baktım da hiçbiri doğru değil 😂 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yine cinsellik ister 3 1 Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Ortamını değiştir bence Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Cinseliye doymusmuki 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç ilişkiye girmemiş ama sürekli hayallerinin yıkıldığından fala bahsediyor Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Nasil hayaleri yikilmamiski Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Hic cinselik yamamis once cinselik hayalerini yasamak ister Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil o Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Eminmisin Yorumla Soran +1 yıl Evet :D Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Ben erkeyim canim beni kandiramasinIstemeyen erkemi olur senceIstemesi icin ya sxki kalmaz ya da sorunu vardir Yorumla Soran +1 yıl Her erkek senin gibi abaza değil demek ki bazıları gönüle karşısındaki kadına değer verip sever Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Oylede canim ozaman demeki sxtiyi bir hatunu var abazayla nealakasi var bu sx kalkar canim bilmiyorsanda ogren Yorumla Soran +1 yıl Sen ilk yazmayı öğren de sonra gel bana eğitim ver hadi :D Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Tm canin gel ben sana yatakta eyitim vereyim😀 Yorumla Soran +1 yıl Acınacak haldesin :D Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Canim senin isine gelmiyorda ondan anlamak istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok ben anlayacağımı anladım merak etme sen Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😀eminmisin canim Yorumla Soran +1 yıl Boş beleş zavallının tekisin yazma hadi işim var Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😀😀ne isin varmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel ilşki hayali kuracak kadar aciz biri olduğumu sanmıyorum, hayal kurmam yaşarım ve yaşıyorum
Zengin olmanın ve güzel bir hayata sahip olmayı
Gelecek planı kurar, iyi bir iş kaygısı çeker.
Romantizm. Tutkulu Dişi olmayı başaralabilen Kadınla çok şeyyy...
Bir çok şeyin valla kuruyorda kuruyoruz ama hayal olarak kalıyor genelde
*Mutlu ve huzurlu bir aile
*İyi bir araba
*İyi bir eş
*İyi bir iş
A~Not: Sıralama değişiklik gösterebilir. Cinsellik hayal kurulacak bir sey değil herkes her seyi yaşiyor zaten.
Hiç cinsel ilişki hayali kurmadım
Onun dışında dedim zaten :D
Hayallerim dünyadan büyük
öpmeyi okşamayı yalamayı içinde olmayı.
sanırım öyle biri var?
ben yanlış okumuşum :D
Sevdiği kadınla gelecek hayali
Evliligi onunla iyi vakit geçirmeyi falan
Hayaller paris yaşantı somali
Senin adini buldum , senin adın mokali
Evin içinde Seksi ve fantezi kıyafetler giyen partner
Cinsellikle ilgili olan şeyler hariç diyorum gelmiş ne yazıyorsun ya, okuduğunu anlayamıyor musun?
Hayat boş pompala çoş
Seviyen belli zaten konuşmaya gerek yok :D
sarılmanın
sevdıgı kadının gögsunde uyumayı
Evlilik felan mutlu ilişki para
Araba galiba :D
Aynen👍
Eşiyle tatil planları
Çok içten ve uzun bir sarılmanın...
Ben güvenin sevgilin
Maddi zenginlik
Zengin olmayı djdj
gelecek hayali
Kurmaz
Erkek yorumlarına baktım da hiçbiri doğru değil 😂
İki tane cinsel iliskinin
yine cinsellik ister
Ortamını değiştir bence
O kızla sarılmak öpüşmek
Cinseliye doymusmuki
Yok hiç ilişkiye girmemiş ama sürekli hayallerinin yıkıldığından fala bahsediyor
Nasil hayaleri yikilmamiski
Hic cinselik yamamis once cinselik hayalerini yasamak ister
Öyle biri değil o
Eminmisin
Evet :D
Ben erkeyim canim beni kandiramasin
Istemeyen erkemi olur sence
Istemesi icin ya sxki kalmaz ya da sorunu vardir
Her erkek senin gibi abaza değil demek ki bazıları gönüle karşısındaki kadına değer verip sever
Oylede canim ozaman demeki sxtiyi bir hatunu var abazayla nealakasi var bu sx kalkar canim bilmiyorsanda ogren
Sen ilk yazmayı öğren de sonra gel bana eğitim ver hadi :D
Tm canin gel ben sana yatakta eyitim vereyim😀
Acınacak haldesin :D
Canim senin isine gelmiyorda ondan anlamak istemiyorsun
Yok ben anlayacağımı anladım merak etme sen
😀eminmisin canim
Boş beleş zavallının tekisin yazma hadi işim var
😀😀ne isin varmis
birlikte uyumanın
Baba olmayı.