merhaba ben 22 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hic sevgilim olmadı. İlk sevgilim oldu ve bu çocuk beni 6 7 yıldır seviyordu küçüklükten tanıyorum. 8 aydır da çıkıyoruz. Bana dokunmak istediğinde sürekli kaçıyordum. Bugün aramızda tartışma oldu telefonumu alıp vermedi. Bende inat edince telefonu aldı baksırının icine koydu. Ver dedim vermedi. En son kendim elimle içine sokup aldım. Anlatırken bile çok utanıyorum. Yaptıgım şey yanlış bişey mi. Yani cinsel organına dokunmam kötü mü. Kendimi çok suçlu hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl sevmek mk telefonu o pis donunun içine sokan bir zihniyetten birini sevebilecek potansiyeli arıyor musun hala? Seven insan sabreder, sen niye kaçıyorsun diye sorması gerekirken zoraki iş yapıyor, sen istemiyorsun demek ki ben olsam ayrılırdım. Yani böyle zorlamak olmaz, karı koca arasında bile kadın istemiyorsa cinsel ilişkiye kocası tarafından zorlanması suç lan herifin yaptığı davranışa bak hele
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi zaten çok kötü hissediyorum. Ayrılacağım
Cevap sahibi+1 yılKendini kötü hissetmekte haklısın, ama bunda kabahat senin değil ki onun. Yani telefonu sana vermeyip donuna sokan birisi, zorlamış seni başka çaren yokmuş ki. Ne yapacaktın kişisel eşyanı onun donunda mı bırakacaktın. Herkes alırdı oradan emin ol. Kötü hissetme ya da kendini suçlu görme. Seni buna mecbur bırakan, sana zorla böyle davranmana sebep olanı suçlu gör ona kız.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim biraz olsun rahat ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılDegil tabikide seni zaten ona suruklemis ki 8 ay az bi sure degil adam zaten seni kac yildir seviyormus az seyapta sevinsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz ya. Hani ne biliyim evleneceğim kişiye dokunayım diyordum
- +1 yıl
Bu peynire bakma sen, günümüzde bunun sonu yok artık. Bu işe bir kez giriştin mi devamı gelir, hadi bunu da yapalım, hadi onu da yapalım derken hiç bir şey kalmaz evliliğe. Evleneceğin kesin olunca yap yapacağını.
Soran+1 yıl@KılıçArslan08 ben zaten yapmak istememiştim. O yüzden kötü hissediyorum ya. Daha doğrusu çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
@KılıçArslan08 ne alaka kanka insanlar 8 yil içinde evlenip bosaniyolar bile
+1 yılAlırken elledin.. Senin yerinde olsam bu kareketine karşılık ayrilirdim ki sana karşı saygısı yok bnce.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl8 aydır çıkıp dokunmutosan abla senin hormonların çalışmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne alakası var ki. Sadece evlenmeye kendimi saklamak istemiştim
- +1 yıl
Saklamaya devam et ablağ
+1 yılhmmm kendini s iktirmekten niye korkuyuon hahahahah :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman tam şeytanmış ha seni ağına düşürmenin yolunu bulmuş :D
04 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla pislik🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılBu oyuna gelme derim amacı belli seni yatağa çekmek
Cevap sahibi+1 yılSana elle diyenlerin profil fotoğraflarına bak ne zihniyette olduklarını gör bozacı şıracı hesabı
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer fırsatta telefonu ic çamaşırinin icine kor alman için dokunman için zamanla
00 Yorumla
+1 yılyani bebek bile yapmaliydiniz 6 7 yil ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldokun ya ne olacak oda sana dokunsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka nede3n ya neden
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl neden
Gizli Üye(18-24)+1 yılYo değil
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya hani ne bileyim kendimi kötü bişey yapmış gibi hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil elle.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Elle hoşuna gider
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği