Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunun namusla bir alakası bana "kezban" değilsiniz ama ben bekaretimi korumaktan yanayım onu alacak kisi kocam olmalı. Ama şöyle bir şey de var sevgilim olursa dokundurtmam bana saçma geliyor sevgili abi bu tamam ilk günden yılışmam ama seviyorsam her fırsatta öper koklarım. Benim hiç sevgilim olmadı sebebiyse bu durumda kalmak istememem. Sınırlarımı gösterirsem benden soğumasından ya da uzaklaşmasından korkarım hep.. tamam öperim, sarılırım, kol kola gezerim, elini tutarım, omzunda uyurum vs.. ama fazla ileriye gitmekten yana değilim bu gün var yarın yok sonuçta. Yaşımız küçük henüz. Mesela benim hep hayalimdır sevgilimle birlikte uzanıp MK oynamak ya da tüm gece BF'de takımı trollemek ama kimseye güvenemediğim için hiç sevgilim olmadı. Zaten asosyalim bu gidişlede olmicak gibi. Neyin ne olduğunu bilemem fakat bence en güzel olanı masum bir aşk. Sana tavsiye verecek durumda değilim ama bence olduğun gibi davran kimseyi takma. Ben bunu yapamıyorum bak benden ders al yapa yalnız kaldım sdfasdf seni gerçekten seviyorsa kolay kolay soğumaz ya da sınırlarına saygı gösterir denemeden bilemzsin sonuçta :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldur biraz skins izliyim de normal gelsinslkfgjslf benim de ilk sevgilim de ayırt edemiyorum işte olması gereken bişey mi yoka değil mi diye. aman yahu ne olacaksa olsun
+1 yılBu sevgililik değil. Ancak ciddi düşündüğün insana güvenebilirsin ama bunlar bile onla evlenmeden fazla
00 Yorumla
kız ilk günden opusurse ciddi düşünemem ama aradan 6 ay 1 sene geçtikten sonra kızı sevmissem ciddi düşünürüm öpüşme de opusurum sogumam ama ilk gunden 2. 3. buluşmada direk opusurse sogurum yani sogumam ama ciddi dusunemem benden önce kaç kişi ile daha opusmustur
12 Yorumla
Soran+1 yılama kızın ilki olduğunu biliyorsun ve kız bu tür şeylere mesafeli biri normalde, seni sevdiği için yapıyor. şimdi görüşün ne olur?
- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyeceksek kadın yerine bakkal Rıfkı ile takılırım.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılağzına vermediği sürece sıkıntı yok bu olursa bitmiştir evet basit biridir.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok açık sözlüsüngsdklfgjslşfgksşfgkşfksf
- +1 yıl
Öyleyimdir asdasdasfasf
+1 yılSevgilin sana dokunmayacak da kime dokunacak? Seni öpmeyecek de beni öpecek?
Az kendinize gelin lan!10 Yorumla1 kez sevgilim oldu hiç bişey yapmadık, çünkü sınırlarını gösterirsen o kişi sana saygı duyar. Ona buna izin verirsen devamıda gelir. 😌
10 Yorumla
+1 yılböyle bişey yaparsa uzak dur emin ol böyle bir sevgi yok
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir seviyesi var öyle iyi tanımadan öpmesi yanlış önce az zaman geçmesi lazım ve ailesini tanı.
00 Yorumlasevmek önemli bence sevince kıyamazsın ona dokunamazsın helalin oluncaya kadar , ama sevmez ise kişi her şeyi yapar ona
00 Yorumlane kadar süredir birlikte olduğunuza bağlı bu.
00 Yorumla
+1 yılBundan daha normal bir sey yoktur
00 Yorumla
+1 yılBen dusunmem acikcasi
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi düşünmezsin
- +1 yıl
Evet ama uzun. Sure ciktigim felan olursa durum degisebilir
Soran+1 yılama soyle bir durum var kız başta mesafeliydi, sonradan ikna oldu. yani buluşur buluşmaz hadi öpşelim olayı olmadı
- +1 yıl
Herkes benim gibi düşünmez ama sonuçta baskasi ile de ayni durumlara gelmiş olabilirdi
Soran+1 yılkızın ilki ve o bunu biliyor
- +1 yıl
Tercih kiza kalmis:)
Yorumlar şakamı😂herkes ayrı bişey diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları yapıyorsa sevmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılNormal düşünütrüm
00 Yorumla
+1 yılçok normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri