Daha yeni evliyiz 1hafta olmadı eşim erken boşalıyor boşaldıktan sonra hiç beni düşünmeden bırakıp başka şeylerle ilgileniyor telefon vs, her seferinde tam benim zevk aldığım sırada bıraktığı için git gide ilişkiden soğumaya ondan uzaklaşmaya başladım istediğim zamanlarda söyleyemiyorum çünkü ağzını aradığımda istemediğini söylüyor, hele ilk evlendiğimiz gün insan bi sarılıp öpmek ister 1-2 öptü sarıldı daha yüzüme bakmak yok televizyon seyrediyor ne kadar kızsam da söyleyemiyorum çünkü söylesem de bir şey değişmeyecek bu durumda ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzelim ilişkinizde öpüşürken, soyunup sevisme aşamasında, fazla okşar oral yaparsan tahrik olur ilk bir iki dakikada boşalır, sen öperken cevap ver aletine dokunup uyuyan yılanı uyandırıp hemen boşalmasın, içine girince ses verip adamı tahrik etmeden aleti maksimum içinde tutmaya çalış, adam alışana kadar adamı tahrik edecek hareket yapmamaya bak birde o durumdaki performansına bak, biz erkekler iyi alet okşayan, iyi aleti emen öpen, içinde iken soktukları inleyen kadını çok sever tahrik oluruz, sen bunlardan bir süre kaçın birde öyle deneyimle, başarılar, bütün iş sana düşüyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik de bilgim pek Yok ancak şimdi bir erkek boşaldığında enerjisi bitmiş olur yani ereksiyon olması Zaman olur ikinciye olması için tıpkı kırmızı ışıkda duran araba gibi bir erkek yeri zamanı geldiğini bilmeyi öğrenmesi lazım bakir bir erkek ise biraz zaman alacak yani ancak bunun için kırmadan sakın kırma çünkü daha kötü sonuçlar doğurur ona çözüm olarak yaklaş çünkü bir erkege bu konuda kırmak çok kötü bir şey dir çözüm olarak yaklaş zaten anlar kendisi anlamalı çünkü bir kadının mutlu olması için erkeğin ereksiyon hali devam etmeli
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek ve evli çiftler için güzel bir paylaşım 👍
Erken boşalma olabilir eyw ama eşin seni mutlu edemiyor belli. Ister istemez cinsellik de önemli her kadın için. Bencil bir ilişki bir tarafı mutsuz eder. Erken boşalsa bilr seni bir şekilde tatmin etmeli, öpmeli, dokunmalı ve ikinci bir iliskiye hazır olmalı. En fazla 5 dk sonra bir erkek ikinci seks aşamasına hazır olur.
Sen haklısın ama boşalma gibi düşüncelere girme. Eşin ile oturun konuşun ve genç yaşta bunları aşacak gücünüz niyetiniz var. Mutluluklar dilerim...00 Yorumla
+1 yılbu konuda ne durumda olduğunuzu sizin ondan beklentilerinizi ve neleri yaparsa ve neleri yapmazsa daha iyi noktada olabileceğinizi açıkça belirtiniz. beklentilerinizi her karşıladığında onu bir çeşit ödüllendiriniz bu çok hoşuna gidecektir. bu ödülün ne olduğu partnerler arasında gelişen yaşanan şeyler belirler şudur budur denemez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
103Cevap
Onu eğitmen lazım. Seks rahatlama tek taraf için değildir. Erken boşalma zamanla hallolur. Seks sıklıgınız arttıkca kensini kontrol etmeyi ögrenecektir. Biraz seninde aktif olman lazım. Yakasını bırakma. Ön sevişmeyi olabildigince uzun tutun. Girmenisine işini bitirmesine müsade etme. Kontrolu eline al. Yatakta bol bol oynayın. Madem erken boşalma var ozaman önce sen rahatla. Kedinle ilgilensin. Sen tatmin olursan onun erken boşalması senin için şuanlık sorun olmayacaktır. Oda seni tatmin etmenin verdigi güvenle daha tutkulu olacaktır.
00 Yorumlaya aldatacaksın ya da boşanacaksın resmen seni kullanıyor bosalıp bırakmak nedir ya sanki sadece kendisinin cinsel istekleri var bilimsel olarak ksdınlar erkeklerden daha azgındır ondan cok senin ihritacın var herneyse boşan gitmez böyle nerden bulup evlendiysen artık
44 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar nerden daha istekli oluyor
Muhtemelen eşiniz de tecrübesiz!
Daha yeni evlisiniz, bu çok normal bunu konuşarak hal edebilirsiniz ancak.Önsevişmeyi uzun tutmanız gerekir ve eşinize mutlaka zevk almadığını anlatmanız gerekiyor!
Birbirinizi keşif edin ve zevk noktalarını ona anlat.eşin yinede erken boşalırsa, bırakma onu yönlendir. Belki o da bu durumdan rahatsız ama erken boşalma olduğu için utanıyordur ve ne yapacağını bilmiyor olabilir
20 YorumlaPsikolojik sorunları var galiba.. sadece karşılıklı cinsel paylaşım yapmamasından değil, hiçbir şey olmamış gibi davranmasından ötürü. Konuşun, olmuyorsa terapist teklif et, ona da yanaşmıyorsa beklentini sıfırla ve mutsuz olduğum için bitirmek istiyorum de. Hayırlısı olur inşallah.
10 YorumlaBence biraz zaman tanı eşine ilgisilik seni farklı yollara ite bilir cinsel ihtiyacını kendin karşılamalı sin sana yansıtmadığı şeyler olabilir eşinle güzel geçin ve onu anlamaya çalış seviyorsan ve evliliğini dusunuyirsan aldatma gibi şeyler yapma sonradan pişmanlık duyma
00 YorumlaYeni evlisin esinle ve annenlerle bu durumu konusup sorunu çözmekden ise sanalda yaziyorsun ne olcak millet ayril dicek o da olmadi aldatma yoluna doğru gidiceksin yapman gereken şey belli sorunu çözmek sanlda yazarsan bir sürü ac kurt sana yürür isim hallolsun banane onlardan kafasindalar
00 Yorumla
+1 yıl"Ağaç yaşken eğilir'' diye bir söz var. Siz, daha başından beri değişeceğine inanmıyor ve çaba göstermezseniz. Bu adam kendi kendine zor düşünür.
Bazı insanlar vardır, söyleye söyleye ya da başka türlü yöntemler ile yola getirilir.
Açıkça ve samimiyet ile konuşun. Empati yapmasını sağlayın bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErken dönemdesin evliliğinin. Farklı şeyler söylesen sabret diycektim. Ama sabredilcek durumu yok. Hani istekli olur, ilgili olur ama sadece erken boşalır. O zaman sabret derim. Seninki isteksiz, ilgisiz, sevgisiz ve erken boşalıyor. Sabretmek mantıksız. İleride aldatacağına şimdiden boşan. Seni seven tatmin eden erkek bulunur
00 Yorumla Boşa demiyoruz denemeden almayın diye ama sizin için önemli olan aşk romantizm vs sorun olmamalı bence 🙂 bu saatten sonra ya boşanacaksın ya aldatacaksın başka da çözümü yok bunun, doktora filan gidin diyecem de adam umursamıyorsa zor
00 Yorumla
+1 yılGeşmiş olsun sana da bencil öküzün biri denk gelmis. erken bosalma sorunu cok uzun vadede çözüme kavuşur ama o zaten kendini kusursuz görüyordur.
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. O yuzden bununla bir ömür gecer mi diye sor kendine. Çocuk olmadan bence buna iyi karar vermek gerek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yüzüne acik acik derdim daha bi kadini tatmin etmeyi bile beceremiyorsun ne bicim erkeksin sen diye. De bak ne oluyor. O laftan sonra da beceremiyorsa veya çaba göstermiyorsa boşa gitsin zaten böyle bi dağ ayısıyla yaşama
34 Yorumla
Soran+1 yılKırmak da istemiyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılYa bunu bile beceremeyenle ömür geçmez bencil herifin teki bence kırmalisin
Cevap sahibi+1 yıl@06sevda adamın umrunda degil farkindaysan söylesin ona göre doktora mi gidiyor yoksa devam mi ediyor kendi bilir
Hayatta hicbirsey zorla olmuyor, hele ki gönül işlerinde. Bana, aylarca uğraştıktan sonra zar zor açılan kapıların, başkalarına ne kadar kolay açıldığıni görünce, bana aylarca gelmeyen bir özürün, baskalarina nasıl basit bahanelerle gittiğini görünce, zorlamaktan vazgeçtim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbu gibi durumlarda karşılıklı konuşmak en doğrusu olur seninde bir birey olduguna seninde ihtiyaçlarının oldugunun farkına varmasını sağlamalısın yutkunup susarsan bu evlilik çekilmez her zaman önce onla konuş
00 Yorumla
+1 yılKontrolü sen al. Üstte ol. İçine girmesine müsade etme önce seviş sürtünerek zevke gel. İyice zevke geldikten sonra içine al. Zaten sen üstte olduğun için o geç boşalır
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin. Onunla yatma erken bosalma için terapi almasını işte. Terapi almazsa tedaviye gitmezse boşanma hakkin var
00 Yorumlaİlişkiye başlayınca kontrolü eline al bir güzel ağzına otur talimat vererek yönlendir oral yaptır boşal sonra içine girmesine izin ver seni boşaltmadan içine girdirme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden evlilik öncesi cinsellik yaşaman gerekirdi
20 Yorumla İlk hafta böyleyse sonra daha kötü olabilir böyle giderse ilerlemeyecğini söyle seviyorsa düzeltir kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Birde ilk hafta daha düşün
+1 yılEşiniz bencil birisi ve aranızda iletişim problemleri var iletişim yolunu denemeniz gerekiyordu bundan bir sonuç alınmaz ise ayrılmak en doğru yol
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş ya evlisin karın var al kucağına. Öp gıdıkla oynaş.. benim elim hiç rahat durmazdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Beklentilerinizi açıkça dile getirin kadın olarak. rencide olur, özgüven kaybedersiniz. Esiniz bencil davraniyo
01 Yorumla- +1 yıl
Evet yaa iletişim dimi
+1 yılBunu bir uzmana giderek çözün, sonuç elde edemezsen annene anlat o da onun annesine, anlatsın zorlasınlar Dr a gitmeye
00 Yorumla
+1 yılGaza getir sen ne biçim adamsın beni boşaltmadan gidiyorsun de sonra bırak seni parçalasın yatakta yastık gibi yatarsan ne hissettiğini anlıyamaz
00 Yorumla
+1 yılSöylesemde bir şey değişmecek lafı çok derin oyüzden rahatça söylüyorum, er ya da geç ya boşanacaksın ya aldatacaksın cinsel doyum önemli
00 Yorumla
+1 yılIşiniz var bu adamla senin. daha 1 haftada böyleyseniz fazla sürmez bu iş. umarim düzelir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBı nasıl bı bencilliktir ya daha yeni evlisin hemde. Sende biraz naz yap bi kac kez reddet bakalım ne yapacak
13 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum dediğimde dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılBelki erken boşalma sorunu vardır sana soyleyemiyordur. Benc konuş kondom kullansın biraz etkisi olur belki
- +1 yıl
Cinsel birlikteliğin üzerinden 6 ay geçmeden erken boşaltmaktan bahsedilmez
+1 yıl14yillik evlilikte yasayan cinselligi seven biriyim... ama bu konuda zindanada düşmüş kişiyim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. daha iyi tanisip evlenseydin keske. cozumu yok gibi. hemen bosansan seni kotuleyecektir kesin :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç uğraşma direk boşan şimdi hamile kalırsın çocukla boşanmak daha zor.. direk boşa evde televizyon izleyerek mutlu olsun 1 hafta böyle ise 1 sene sonra görmek lazım
00 YorumlaOna cipralex 10 mg al iliskiden 25 dk önce ver tamam senin işin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm senin için bencil bir kocanvarmis bende tam tersiyim sevdiğim kadının tatmin etmeden mutlu olamıyorum tabi cinsellik ten önce duggusal tatminda çok önemli sonra cinsel tatmin r sonrasında duygusallık devam etmeli cinsellik bitince bir koseye çekilmek hiç doğru değil cinsellik sonunda sevgin kadının gözlerinin içindeki mutluluğu görmek ne kadar güzel ve gurur verici senin için üzücüymus gercekten
00 YorumlaGeciktirici vs alın erkeğin ilk seferinden sonra birlikte olun her şeyin bir yolu var.
00 YorumlaAhshsh Türk erkeklerinin özeti.
Demek ki neymiş, test sürüşü yapmadan evlenmeyeceniz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik evliliğin yapı taşlarındandır eğer tatmin edici bir birleşim olmazsa hızla soğumaya devam eder ve tekrar düzeltmesi zor olan bir yola girersiniz tavsiyem açıkça bunları konuşman
02 Yorumla- +1 yıl
Adam odun belliki elindeki kadinin kıymetini biliyor
- +1 yıl
Süper yprun hep eaklimdakiler.. iletiism çok onemli
seni tatmin edemiyorsa soğuman çok normal. umarım değişir bu yoksa işin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Konuş anlat kocana durumu bunda utanacak bir şey yok gayet normal
00 YorumlaBu yeni evlenenler de hep bu sitede nedense. Pek inanmadım
00 Yorumla
+1 yılnasil seni dusunmek anlamadim isterdim sormak da neyse
00 Yorumla
+1 yılerkek ağzıyla yazılmış bi eli mastürbasyon yapan ağzını n suları akan harun abi sorusu daha
00 YorumlaÜzgünüm ama çok yanlış yapıyor sadece kendi karnini doyurmakla olmaz bu işler
00 YorumlaKarşına al konuş
Böyle devam edemeyeceğini söyle
Mutlu olmadığını şöyle01 YorumlaYol yakınken ayril derim... bu adam çıkmaz sokak... yazik etme kendini harcam bosA...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadaş bu hemcinslerimi bir gun böylelerini bulup tek tek dövmek gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Çocuk yapma korun mesela. Böyle dediğine göre sanırım ayrılma da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kurtarsın şimdiden ben 8 senedir kurtulamadım
22 Yorumla- +1 yıl
Neden ki?
- +1 yıl
Maalesef bir çok evlilik böyle
İyi de sen bu çocuğu evlenmeden önce tanımıyor muydun, evlenmeden önce birlikte vakit gecirmediniZ? Üstelik bir haftalık evli olacaksın ve eşinin yüzüne bakmayacaksın. Adam senle sanki zorla evlendirlmis gibi hissettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursamazlığının cezasını çeksin. İstediğini verebilirim. 19 cm ve en az 1-1 buçuk saat garantili 😏😈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni hak etmeyem insanla hayat paylasmak ne zordur ya. Dusunmek istemiyorim oysa genc kadinsin her guzelligi hak ediyorsun, yasamalisin tabi. Nerdensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evlilikte doya doya cinsellik yaşamak için bekle böyle çıksın ve hiç çaba göstermesin nasıl sinir bozuyor dimi
00 YorumlaSeni düşünmüyor ama malı mülkü kabarık cüzdanı maaşı vardır.. o yüzden sen de diğer kadınlar gibi anlaşamayacağın kişiyle evlenmeyi seçtin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bi şekilde kendini ifade etmelisin. anlat derdini. zevk almak senin de hakkın. yksa cok daha fazla üzülürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhhh canım benkm senin gibi bir gonca gül nerelerde harcanıyor böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. daha bir hafta olmayan evlilikte bunları yaşadın öylemi
00 YorumlaBekar daha iyi seks hayatın vardır mastürbasyon ile... hiç değilse beklentini kendin karşılıyordun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKardesim burada geciktiricinin onemi yok oldu bitti olayi insani sogutur ilgisizlik baslar halbuki erkek bosalsa dahi sira esine gelmelidir
00 Yorumla Seni bir eşya gibi kullanıp atıyor. Buna müsaade etme gerekirse yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl karşına herşeyi konuş eğer söylediklerine kulak asmazsa bidaha ilişkiye girme onunla.
Senin isteklerine cevap vereceğini söylerse o zaman ilişkiye girersiniz.00 Yorumla
+1 yılAslinda erken bosaldigi icin utaniyo olabilir yalandan ondan once bosalmis gibi yao mutlu olur bence
00 YorumlaBi haftada böyleyse aldatarsın sen
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik için böyle bir şey yapmam
+1 yılSevısmeyı uzun tatmalısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun tutmaya kalmadan boşalıyor zaten
- +1 yıl
Demekkı sana karsı fazla ısteklı
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsellikte beni düşünmediği için soğumaya başladım. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım