Cinsel Yaşam Oral sekste krem şanti vs kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Oral sekste krem şanti, dondurma ve kullanan var mı Oral sekste krem şanti vs kullanan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Vajina ve krem şanti ne ya midem bulandı oldu olacak yoğurt dökün azıcık hıyar doğrayın cacık niyetine Allah kahretsin sizi 1 1 Yorumla Guzeladam00 +1 yıl :D :D ahaha Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Krem şanti hakkatten iyi olur ama ha, yanlışıkla ısırırsam kötü olur xD 2 0 Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. Dondurma ne beDonduracak mısın adamın şeyini 😄 0 0 Yorumla
ümtwerty Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Ben Pastacim devamlı seks sırasında cinsel organım onları silerim partnerim de doya doya yalar 0 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fantezi olarak iyi gibi durabilir ama herkesin midesi kaldırmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimle dondurma kullandık ve mükemmel ötesi diyebilirim özellikle sevgilim bana yapınca çok güzeldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl en şahanesi sırt üstü yatan kızın göğüslerine ve vajinasına dökülen bal vajina dudaklarına dökülünce az bişi o dudaklarıdan içine akınca enfes bişi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence iğrenç 😂 buz kullanın ağzınıza alıp vücutta gezdirin bu daha iyi 🤪🤪 1 9 Yorumla İndeepth +1 yıl Ateşi olanlara iyi gelir mi diyorsun.. ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İndeepth kesinlikle Yorumla İndeepth +1 yıl Buzu kadında mı kullanacaksın. ( ilginç fantezi dikkatimi çekti. ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İndeepth her iki tarafta kullanabilir yaz günlerinde tavsiye ederm hem farklı bir fantezi hemde serin serin farklı oluyor 🤪 Yorumla İndeepth +1 yıl Test edildi onaylandı diyorsun. :D ( ama hafif alkollü olunca sanki daha bir yükseltici olur sanırım.) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İndeepth istediğin durumda deneme şansın var 🤪 Yorumla İndeepth +1 yıl İstediğin durumda derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İndeepth alkollü ya da alkolsüz 😃 Yorumla İndeepth +1 yıl Deneyimlisiniz anladım , inceliklerini anlatırsanız dinlerim..:) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözlerim kaldı şu an 😄😄 siz kullandınız mı hiç 😄 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama nimet hanım efendi nimetle olmaz günah Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Fazla p*rno izleme ve nimeti karıştırma şunlara 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. krem şanti ağır gelir ama dondurma ya da buz olur 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dondurma da üşür küçülür 😄 4 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl çukolata kullanmıştım. Daha keyifli oldu 😁 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var güzel oluyor 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok anasının gözü iğrenç abartmayın 0 0 Yorumla
BirVarmışHiçYokmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl ben derz dolgusu kullanıyorum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sarelle sürdüm dondurma birde 0 0 Yorumla
SeductiveDusky Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi tadı yetiyo 0 1 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl İşte aradığım yorum 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Vajina ve krem şanti ne ya midem bulandı oldu olacak yoğurt dökün azıcık hıyar doğrayın cacık niyetine Allah kahretsin sizi
:D :D ahaha
Krem şanti hakkatten iyi olur ama ha, yanlışıkla ısırırsam kötü olur xD
Dondurma ne be
Donduracak mısın adamın şeyini 😄
Ben Pastacim devamlı seks sırasında cinsel organım onları silerim partnerim de doya doya yalar
Fantezi olarak iyi gibi durabilir ama herkesin midesi kaldırmaz
Sevgilimle dondurma kullandık ve mükemmel ötesi diyebilirim özellikle sevgilim bana yapınca çok güzeldi
en şahanesi sırt üstü yatan kızın göğüslerine ve vajinasına dökülen bal vajina dudaklarına dökülünce az bişi o dudaklarıdan içine akınca enfes bişi
Bence iğrenç 😂 buz kullanın ağzınıza alıp vücutta gezdirin bu daha iyi 🤪🤪
Ateşi olanlara iyi gelir mi diyorsun.. ?
@İndeepth kesinlikle
Buzu kadında mı kullanacaksın. ( ilginç fantezi dikkatimi çekti. )
@İndeepth her iki tarafta kullanabilir yaz günlerinde tavsiye ederm hem farklı bir fantezi hemde serin serin farklı oluyor 🤪
Test edildi onaylandı diyorsun. :D ( ama hafif alkollü olunca sanki daha bir yükseltici olur sanırım.)
@İndeepth istediğin durumda deneme şansın var 🤪
İstediğin durumda derken?
@İndeepth alkollü ya da alkolsüz 😃
Deneyimlisiniz anladım , inceliklerini anlatırsanız dinlerim..:)
Ben bal kullanmıştım vajinanın tadına doyum olmuyordu 😊
offf sen harıka bı kızsın nerden bılıyon lan bu taktıklerı mk
Ben partnerimin vajinasına reçel sürüp oral yapmıştım
O ne be arkadaş yaaaa? Espri onlar, şaka. Amele işi.
Gözlerim kaldı şu an 😄😄 siz kullandınız mı hiç 😄
Ama nimet hanım efendi nimetle olmaz günah
Fazla p*rno izleme ve nimeti karıştırma şunlara
krem şanti ağır gelir ama dondurma ya da buz olur
Dondurma da üşür küçülür 😄
Hayır haz etmem
çukolata kullanmıştım. Daha keyifli oldu 😁
Var güzel oluyor
Onu mide almaz ya, ben şeker dökmüştüm
Cevizli baklava kullanıyoruz🙄
Yok anasının gözü iğrenç abartmayın
ben derz dolgusu kullanıyorum