Cinsel Yaşam Oral sekste tükürük kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Son zamanlarda tükürüp devam ediyor nedenini soramadım, anlamadım da? Oral sekste tükürük kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne gereksiz troll bir soru ya. Beyni olan biri bunu sormaz cidden. Kaygan olsun diye yapıyordur neden tükürsün lama değilse... 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Öncelikle troll değil. Kaygandık tamam ama zaten ağza alınınca kaygandık oluşmuyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu zahmet olmazsa yapana sorarsınız Yorumla Soran +1 yıl İlk yorumunuz gibi sert bi yorum almamak adına sormak istedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penisinizi ağzına alan kimseden sert yorum almaktan mı çekindiniz? Hobi olsun diye soru sormayın ya Yorumla Soran +1 yıl Farklı algı oluşmasından veya onun kendini rahat hissetmeyip kendini frenlemesi gibi durumlar oluşmaması için hanımefendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penisinizi ağzına alan kadın mı kendini rahat hissetmeyecek? Algı neden oluşsun ne alaka? İletişim kurmak değil de, kaygan olması için tükürdüğünü anlayamıyor olmanız frenlemesine neden olabilir Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim hanımefendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ricalar Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tükürüksüz olmaz zaten 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ne gereksiz troll bir soru ya. Beyni olan biri bunu sormaz cidden.
Kaygan olsun diye yapıyordur neden tükürsün lama değilse...
Öncelikle troll değil.
Kaygandık tamam ama zaten ağza alınınca kaygandık oluşmuyor mu?
Bunu zahmet olmazsa yapana sorarsınız
İlk yorumunuz gibi sert bi yorum almamak adına sormak istedim.
Penisinizi ağzına alan kimseden sert yorum almaktan mı çekindiniz?
Hobi olsun diye soru sormayın ya
Farklı algı oluşmasından veya onun kendini rahat hissetmeyip kendini frenlemesi gibi durumlar oluşmaması için hanımefendi
Penisinizi ağzına alan kadın mı kendini rahat hissetmeyecek?
Algı neden oluşsun ne alaka?
İletişim kurmak değil de, kaygan olması için tükürdüğünü anlayamıyor olmanız frenlemesine neden olabilir
Peki teşekkür ederim hanımefendi
Ricalar
Tükürüksüz olmaz zaten