Cinsel Yaşam Ayrılık seksi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bence ayrılık seks'i olmalı. Ayrılık seksi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ayrıldıktan sonra seks mi düşünürmüş insan.. Ayrılıyoruz, bari son kez faydamız olsun mu deniyor.. 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Son defa ve giderken bile teninde kendi izlerini dokunuşlarını bırakmak. Olumlu bakarım ama karşımdakiler zerresini dahi hakketmiyor. 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Bence bunun hak etmekle pek alakası yok ya istiyorsan yaparsın :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer o hakketmiyorsa kendimi dizginleyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Yani senin kararın ben daha yaşamadığım için bilmiyorum bakirim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey herkes bunu söylüyor. Bakir Yorumla Soran +1 yıl Herkes seks yapmıyor ya. Ben daha yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hayatta inanmam. Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ne esc gittim ne sevgilim falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede milli oluyorlar artık. seks yapmamissin ama ayrılık seks ini sorabiliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Önceden bu soruyu görmüştüm eski hesaplarda sorayım dedim Yorumla Soran +1 yıl Ve lisede de milli olmadım ve milli olmak ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende buna benzer bitane sormustum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl erkeksin milli ne diyosun Yorumla Soran +1 yıl Çok saçma bişey bence buna böyle bişey denilmesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben cikartmadim bu sözü. Bu şekilde anıldığı için ben de öyle diyorum Yorumla Soran +1 yıl Sana garezim yok ya bunu böyle bişey olarak açıklayanlara diyorum. 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma ama Yorumla Soran +1 yıl Bence de çok saçma ya. Neyse gerçekten bakirim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm Yorumla Soran +1 yıl :) görüş için teşekkürler sana sormak istediklerim var da istemezsin diye sormayacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor hadi Yorumla Soran +1 yıl Burdan değil ya dm den Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm iptal Yorumla Soran +1 yıl Yani sana saygısızlık etmem gerçekten istediğin zaman engellersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Burdan sorsam kaldırılabilir diye düşünüyorum o yüzden dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkmaz merak etme şikayet olmazsa Yorumla Soran +1 yıl Tamam. Şimdi yani ne bileyim seks yaparken nasıl hissettin karşındaki nasıl merak ettiğim bir konu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan şu an kafam oraya kaymiyo o yüzden bir şey diyemice. Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağ ol yine de :( Yorumla
Mehmetttks Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Madem ayrılıyorsunuz neden seks yapıyorsunuz. seks yapıyorsanız neden ayrılıyorsunuz? Bence saçma :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer severek ayrılınıyorsa olabilir ama diğer türlü saçmalık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani şöyle artık olmayacağını düşünüyorsunuz ve tartışmadan bitimek istiyorsunuz ikiniz de son defa istiyorsunuzdur öyle olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ya ben nedense sıcak bakmadım bu fikre. Olmasa daha iyi bence Yorumla Soran +1 yıl Yani senin kararın kimse bişey diyemez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrıldıktan sonra seks mi düşünürmüş insan.. Ayrılıyoruz, bari son kez faydamız olsun mu deniyor.. 😄
Son defa ve giderken bile teninde kendi izlerini dokunuşlarını bırakmak. Olumlu bakarım ama karşımdakiler zerresini dahi hakketmiyor.
Bence bunun hak etmekle pek alakası yok ya istiyorsan yaparsın :)
Eğer o hakketmiyorsa kendimi dizginleyebilirim
Yani senin kararın ben daha yaşamadığım için bilmiyorum bakirim 😃
Hey herkes bunu söylüyor. Bakir
Herkes seks yapmıyor ya. Ben daha yapmadım
Kaç yasindasin
22 yaşındayım
O zaman hayatta inanmam.
Ciddiyim ne esc gittim ne sevgilim falan
Lisede milli oluyorlar artık. seks yapmamissin ama ayrılık seks ini sorabiliyorsun
Önceden bu soruyu görmüştüm eski hesaplarda sorayım dedim
Ve lisede de milli olmadım ve milli olmak ne ya
Bende buna benzer bitane sormustum
Sen nasıl erkeksin milli ne diyosun
Çok saçma bişey bence buna böyle bişey denilmesi
Ben cikartmadim bu sözü. Bu şekilde anıldığı için ben de öyle diyorum
Sana garezim yok ya bunu böyle bişey olarak açıklayanlara diyorum. 😅
Saçma ama
Bence de çok saçma ya. Neyse gerçekten bakirim 😃
Tm
:) görüş için teşekkürler sana sormak istediklerim var da istemezsin diye sormayacam
Sor hadi
Burdan değil ya dm den
Dm iptal
Yani sana saygısızlık etmem gerçekten istediğin zaman engellersin
Maalesef
Burdan sorsam kaldırılabilir diye düşünüyorum o yüzden dedim
Kalkmaz merak etme şikayet olmazsa
Tamam. Şimdi yani ne bileyim seks yaparken nasıl hissettin karşındaki nasıl merak ettiğim bir konu
İnan şu an kafam oraya kaymiyo o yüzden bir şey diyemice.
Anladım sağ ol yine de :(
Madem ayrılıyorsunuz neden seks yapıyorsunuz. seks yapıyorsanız neden ayrılıyorsunuz? Bence saçma :)
Eğer severek ayrılınıyorsa olabilir ama diğer türlü saçmalık
Yani şöyle artık olmayacağını düşünüyorsunuz ve tartışmadan bitimek istiyorsunuz ikiniz de son defa istiyorsunuzdur öyle olur mu
Bilmiyorum ya ben nedense sıcak bakmadım bu fikre. Olmasa daha iyi bence
Yani senin kararın kimse bişey diyemez
Olmalı bence son nokta olarak 😊