Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımla seks esnasında? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunu ona söylemiyorum ama onu başka birisi gibi hayal ediyorum bunu ona söylesem nolur Erkek arkadaşımla seks esnasında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Mezhebi Konya ovasından hallice değilse son seksiniz olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama sadece bi hayal neyse genede ben söylemeyim Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bi dene söylemeyi ablağ agsbahah nasıl olur görürsün bu arada erkek başkasını düşünerek yaparsa olan çocuk kız vocugu oluyo ve yollu oluyo biliösel araştırma 0 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Adamın siniri karşılaştırılma yuzunden tepesine cıkar kıskanclık yuzunden ya kavga ya kan cıkar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nolacak bişey olmaz severek aşık olarak seks yapıyorsa söyledikten sonra sadece ihtiyacını gidermek için yapacak ciddi düşünüyorsa bile vaz geçecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni bir kadın cinayeti diye haberlere konu olursun, sakın söyleme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok vazgeçtim söylemicem Yorumla Soran +1 yıl Ufak bir fantezi sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi edersin, söyleme Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ayrılır ne olcak kimse istemez başkasını hayal ederek ilişkiye giren birini 0 0 Yorumla
emre074007 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl soylersen hos olmaz her fantazını anlatma icinde yasamalısın tecrube ıle sabıt :):):): 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl fantezi yapabilirsin. Kimi hayal ediyosun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Farketmiyo genelde onun arkadaşlarını Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Çok öu istiyorsun onlarla birlikte olmayı? Çağırıyım gelsin derse? Yorumla Soran +1 yıl Olur derim 😂😂😂 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Grup mu istiyosun? Yorumla Soran +1 yıl Yo öyle bi niyetim yok ama getireyim derse neden olmasın Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hiç yaptın mı 2 erkekle Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl İlk olur ;) Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Demek ki erkek arkadasin iyi beceremiyor 0 0 Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bence neden bu hayali kurduğunu sorgula önce 😉 0 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl En seksi bulduğun insandır her zaman favorin 0 0 Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Oda seni başka birisiymissin gibi su.. kr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimi hayal ediyorsun ne zamandır sevgilisiniz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 4 5 ay oldu genelde sevgilimin arkadaşlarını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedeni peki daha mı yakışıklılar yoksa fantezi mi Yorumla Soran +1 yıl Fantezi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapar mısın real de Yorumla Soran +1 yıl Yaparım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm burcun akrep mi Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Bende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Takma kafana cnms Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ne olur ki en fazla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende onun merak ediyom ağır bi tepkimi yoksa bana katılım birlikte fantezi kurarız yoksa beni kesermi onuda bilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
gilya5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bu yaptığın doğru değil ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İsteyerek yapmıyorum valla bi anda ilişki esnasında oluyo hayale dalmış oluyorum Yorumla gilya5353 +1 yıl Sevgilini seksi bulmuyor musun peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gilya5353 +1 yıl Ama bu çok saçma o zaman ki. Ne kadarlık ilişkin bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Mezhebi Konya ovasından hallice değilse son seksiniz olur
Ama sadece bi hayal neyse genede ben söylemeyim
Bi dene söylemeyi ablağ agsbahah nasıl olur görürsün bu arada erkek başkasını düşünerek yaparsa olan çocuk kız vocugu oluyo ve yollu oluyo biliösel araştırma
Adamın siniri karşılaştırılma yuzunden tepesine cıkar kıskanclık yuzunden ya kavga ya kan cıkar
Nolacak bişey olmaz severek aşık olarak seks yapıyorsa söyledikten sonra sadece ihtiyacını gidermek için yapacak ciddi düşünüyorsa bile vaz geçecek
Yeni bir kadın cinayeti diye haberlere konu olursun, sakın söyleme
Yok yok vazgeçtim söylemicem
Ufak bir fantezi sadece
İyi edersin, söyleme
❤️❤️
ayrılır ne olcak kimse istemez başkasını hayal ederek ilişkiye giren birini
soylersen hos olmaz her fantazını anlatma icinde yasamalısın tecrube ıle sabıt :):):):
fantezi yapabilirsin. Kimi hayal ediyosun
Farketmiyo genelde onun arkadaşlarını
Çok öu istiyorsun onlarla birlikte olmayı? Çağırıyım gelsin derse?
Olur derim 😂😂😂
Grup mu istiyosun?
Yo öyle bi niyetim yok ama getireyim derse neden olmasın
Hiç yaptın mı 2 erkekle
Hayır
İlk olur ;)
Ayn
Demek ki erkek arkadasin iyi beceremiyor
Bence neden bu hayali kurduğunu sorgula önce 😉
En seksi bulduğun insandır her zaman favorin
yani sgt onla ol diyebilir
Oda seni başka birisiymissin gibi su.. kr
Penisi vajinanda kırılır
Kimi hayal ediyorsun ne zamandır sevgilisiniz
4 5 ay oldu genelde sevgilimin arkadaşlarını
Nedeni peki daha mı yakışıklılar yoksa fantezi mi
Fantezi
Yapar mısın real de
Yaparım
Hımm burcun akrep mi
Bende
😂😂😂
Takma kafana cnms
Ne olur ki en fazla
Bende onun merak ediyom ağır bi tepkimi yoksa bana katılım birlikte fantezi kurarız yoksa beni kesermi onuda bilmiyor
Bilmiyorum
Bu yaptığın doğru değil ki
İsteyerek yapmıyorum valla bi anda ilişki esnasında oluyo hayale dalmış oluyorum
Sevgilini seksi bulmuyor musun peki
Evet
Ama bu çok saçma o zaman ki. Ne kadarlık ilişkin bu
Nasıl başka biri kimi peki
Sıkıntı olabilir
Kırılır
Söyleme
Ayrılır
Seni fena yapar