Cinsel Yaşam Sanal sekste çiftler birbirine fotoğraf atar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sanal sekste çiftler birbirine fotoğraf ya da ses atar mı yoksa yazışarak da zevk alınır mı? Güncellemeler+1 yıl No, bitti🥺 Sanal sekste çiftler birbirine fotoğraf atar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl isteyen atar ama karşılıksız vede istemeyen atmaz kimsede ısrarcı olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyi misin sanalda? Yoksa yetersiz geldiğin için mi fotoğraf istiyorlar 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Karşımdaki kişiler zevk aldığını söylüyor ama yüzümü sesimi ya da başka yerlerimi de atmamı istiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya çok zevk veriyorsun ya da yarım kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyler görmeden bss**lamıyorum diyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettiriyorsun demek ki, fiziğin çok mu iyi Yorumla Soran +1 yıl İyi olduğunu düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşıya öyle anlatıyorsun tabi, adam da görmek istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotograf attın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal devam ediyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf konusu yüzünden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstermedin mi Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adamı coşturdun coşturdun o da merak etti dimi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kımınle yaptıgına baglı Kımınle yapıyorsun foto attın mı? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Atmadım atmadan yapmak istiyorum. Konuştuğum herkes fotoğraf ses atmamı istiyor Cevap sahibi +1 yıl Anladım nerede yapıyorsun Soran +1 yıl Buradan Cevap sahibi +1 yıl Baska yerden konussak olur mu Sana bısey sorabilir miyim Soran +1 yıl Ne hakkında Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıksam olur mu Soran +1 yıl Olur Cevap sahibi +1 yıl Cıktım bakar mısın Soran +1 yıl Yazıyorum
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Fotoyla yazismak daha iyii daha demin attimm 0 0 Yorumla
Plaask Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Komik. Sanal seks yerine p*rno izle daha iyi. 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. İsteğe göre bence atılınca daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. çiftlerin tercihine kalmış 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. atanlar var 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hepsi olur 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Atarsa süper olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Fotoğraf önemli 🙂
isteyen atar ama karşılıksız vede istemeyen atmaz kimsede ısrarcı olmamalı
Ses ve foto pastanın çileği gibidir sanalsekste.
İyi misin sanalda? Yoksa yetersiz geldiğin için mi fotoğraf istiyorlar
Karşımdaki kişiler zevk aldığını söylüyor ama yüzümü sesimi ya da başka yerlerimi de atmamı istiyorlar
Ya çok zevk veriyorsun ya da yarım kalıyor
Bir şeyler görmeden bss**lamıyorum diyorlar
Merak ettiriyorsun demek ki, fiziğin çok mu iyi
İyi olduğunu düşünüyorum
Karşıya öyle anlatıyorsun tabi, adam da görmek istiyor
Fotograf attın mı
Hayır
Sanal devam ediyor mu
Neden
Fotoğraf konusu yüzünden
Göstermedin mi
Tabii ki hayır
Adamı coşturdun coşturdun o da merak etti dimi
Kımınle yaptıgına baglı
Kımınle yapıyorsun foto attın mı?
Atmadım atmadan yapmak istiyorum. Konuştuğum herkes fotoğraf ses atmamı istiyor
Anladım nerede yapıyorsun
Buradan
Baska yerden konussak olur mu Sana bısey sorabilir miyim
Ne hakkında
Gizliden cıksam olur mu
Olur
Cıktım bakar mısın
Yazıyorum
Isterseniz caniniz atabilirsiniz
Fotoyla yazismak daha iyii daha demin attimm
Komik. Sanal seks yerine p*rno izle daha iyi.
İsteğe göre bence atılınca daha iyi oluyor
çiftlerin tercihine kalmış
Hiç anlamadığım şeyler.
Resimsiz heyecanı olmuyor.
Ses ve fotoğraf zevkin dozunu arttırır. 😏
Atar ve bence atmak daha zevkli yapıyor
Atıttolar herhalde kanks
KADIn atar genelde
atanlar var
Hepsi olur
Atarsa süper olur
Atar