Bundan aylar önce bi anlık gafletle nude atmıştım erkek arkadaşıma o da bana attı vs sonra ben atmadım bunu bir daha istemediğimi söyledim hatta bu yüzden kavga ettik kaç defa.. bu konu sürekli tembic pilavi gibi gelip gelip ilişki zarar gördü çünkü uzak ilişki ve çok nadir bir araya geliyoruz. Sonradan daha normal fotoğraflar attim ama o şekilde atmadım. Son zamanlarda sevgilim sürekli kendini atıyor nude hatta. Benden istemeyi bıraktı bu sekilde karşılık bekliyor resmen ve 2 yıl oldu sevgili olalı ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk seni cinsel bir ihtiyaç giderme olarak görüyor demekki çünkü seven adam böyle yapmaz onu her haliyle sever benimser aşk böyle bir şey değil hayatta cinsellikten ibaret değil
011 Yorumla- +1 yıl
@useron gönlünü eğlendiriyor başka bir şey değil seven insan bir adım atar 2 yıl olmuş artık resim ata ata böyle bir on yıl geçirirler artık
- +1 yıl
@useron ben hiç bir mücadele görmüyorum bu ilişkide fotoğraf atması sevdigini mi gösterir sence bunu bütün erkekler hiç sevmediği görmediği kıza da yapıyor
Soran+1 yılAyrı ülke sartlar bu yuzden daha da zor duzene oturtmaya calisiyorduk
- +1 yıl
@r_engarenkyollar senin tezini de soran arkadaş çürüttü zaten
- +1 yıl
@soran seni anlıyorum fakat böyle resim atmakla bir arpa boy yol alamazsınız bu ilişki bir müddet sonra kabak tadı verir sıkılırsınız ikiniz hir çaba gösterin madem seviyoruz diyorsunuz sevgi emek ister sen resim atmadın diye senle kavga edip küsüyorsa ikinci defa böyle birşeyi dile getirdiğinde o ilişki sallantiya girer zaten iki yıl az bir zaman değil resimden öteye geçememişsiniz
Soran+1 yılBu durumdan dolayi tartisiyoruz sadece baska bir sey degil ama bu durum cok can sıkıcı oldu ve artık öyle atiyor arada neden yapiyor anlamiyorum
- +1 yıl
@useron valla çürüyen benim tezim olsin yeterki onlar mutlu olsun ama ben siz gibi hayel dünyasında yaşamıyorum olaya mantıksal yaklaşıyorum sen kalkimis bana diyorsun ki bunun neresi çıkar ilişkisi iki yıldan bahsediyoruz az bir zaman değil bu birşeylerin yerine oturması gerekiyordu resimden öteye gidememisler ne kadar sürecek bu böyle üç yıl mi beş yılını on yilmi zaman su gibi akıp gidiyor ya boşa kürek sallıyorlarsa giden zaman kaybı geri gelir mi sence çocuğun biraz bu konuda mucade etmesi gerekiyor çaba sarf etmesi gerekiyor kusura bakma yattigin yerden bilmem neyinin fotoğrafini atmak bana göre sevgi değildir zaman gecirmektir
Soran+1 yılBence ikinizde haklisiniz 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen atmam istemem de
01 Yorumla
Soran+1 yılHic istemeyip atmasa olmuyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe nude atılması dinen zinaya ve ahlaka aykırıdır. Nude üzerinden tehdit edilmek de cabası tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen o dusunceden dolayi sonradan atmak istemedim rahatsiz oldum bunuda dile getirdim
Soran+1 yılBir sure sonra tekrar konu buna geldi
- +1 yıl
Attın mı
Soran+1 yılSoruda yazdim ya bundan aylar once bi atmistim sonradan bunun yanlış oldugunu deyip belirttim deidm
- +1 yıl
Yapma be şu devirde hiç mi temiz kız kalmadı
Nude atmalısın bence gafletlik bişey yok anladığım kadarıyla muhafazakarsın ancak diğer tarafta da 2 yıllık ilişkin var
02 Yorumla
Soran+1 yılAttiktan sonra pisman oldum bu hos degil dedim sonra istekler dogrultusunda attim ama nude degil
2 yılda nude bile atacak kadar bana güvenmeyen bir kadına 5 dakika daha ayırmazdım. Sabırlı adammış
00 YorumlaNormal ama güven çok önemli ben mesela güvenmiyorum kimseye artık o yüzden dikkat etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak mesafe ilişkisi diye bir ilişki türü yoktur 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe vardir
+1 yılSevgilimle başlar'da nude paylaşmıştık fakat kısa bi ayrılık yaşadık ve beni tehtit etti ve tekrar'dan birlikte olmak zorun'da kaldım fakat iyi ki'de olmuşum çünkü mutluyuz
02 Yorumla
Soran+1 yılTehdit vs olmadı onun atmasini da istemiyorum cunku sonra sen neden atmiyorsun oluyor
- +1 yıl
Yok bizde ayrıldığım için oldu ve tehtit etmesiyle zorla tekrardan birlikte olduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir nude attın direkt bacak arasını mı yoksa transparan gecelik vs mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske hic atmasaydin. neyse ben istemiyorum de ve iletisimi kes. cevap verme. biraz geri cekil bakalm sana sevgisi varsa bir dha istemez ve ozur diler
011 Yorumla
Soran+1 yılAynısı oldu zaten sonradan diyorum ya boşluğuma geldi bir anda atmış bulundum :/
Cevap sahibi+1 yılBen degildim mi desen
Soran+1 yılAylar geçti üstünden ya
Cevap sahibi+1 yılOzaman rahatiz oldugunu soyle ve kaybol
Soran+1 yılşu an aynen onu yapıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBiraz ugrassin. sonra cevap verirsin
Soran+1 yılBacım bu dediğin yollardan geçtiğimiz aylarda geçtim :) Bunu yaptım döndü yapmıycam diye sonra yine aynı mevzuya geldi bu erkekler genel olarak bu yani anlamıyor algılayamıyor napalım
Cevap sahibi+1 yılSozlerden anlamiyorlar davranislardan anliyorlar. demek ki az surunmus
Soran+1 yılEvet ya seviyordum fazla duramadım cevap verdim amann hayırlısı buymuş diyorum şimdide aynen sözden anlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBenim eski sevgilim de ozur diledi bir daha yapmycm diye. cabuk affedince yine ayni seyi yapti. bunlarin kopek gibi yalvarmasi ulumasi lazim ki ozaman tamam oluyorlar
Soran+1 yılBu şekilde yapanda yapmasın yani illa bunu mu görmesi lazım
+1 yılSaygı duymalı zorlamalı
10 Yorumla
+1 yılseninle olmaz bu iş, çocuğun sıkılması yakındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende sıkıldım tek o degil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin başka kızlardan istesin o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılHic istemeyip atmasa olmuyormu
+1 yılYani karışık bir hal bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBende karistim
- +1 yıl
2 yıllık sevgilin güven oluşmuştur illa ki ama ne ilişkiler gördüm bu olaylar sonrasında tehditle sonuç buluyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yine tehdit etmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan atmazsn nude
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kez attim diye tekrar tekrar isteniyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal güven çevresinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayrıl bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAylık kankayids duyduguma gore tamam 😂
Gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılTemcit
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki olmaz
00 Yorumla Çok normal
00 Yorumla
+1 yılEvlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atan kız basitlesir
02 Yorumla
Soran+1 yılNude atan erkek?
Cevap sahibi+1 yılİkiniz de aynisiniz. Bana erkek atmadığı için kadını soyledim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapıştır gitsin
00 Yorumla
+1 yılNormal bence