Sert bir cinsellik ya da farklı pozisyonlardan dolayı vajinaya hava dolabiliyor ve bu hava sanki gaz çıkarıyor gibi bir sesle dışarı aktarılıyor.
Peki bu olağan, normal durum erkeği rahatsız eder mi?

Sert bir cinsellik ya da farklı pozisyonlardan dolayı vajinaya hava dolabiliyor ve bu hava sanki gaz çıkarıyor gibi bir sesle dışarı aktarılıyor.
Peki bu olağan, normal durum erkeği rahatsız eder mi?
Genişleme ve daralma sonrası içeriye dolan hava'nın vadi'nin iç kenarlarını yalamasıyla oluşan seslerdir. Çok rahatsız etmez malum kişi çok rahatsız oluyorsa, kulağına kulaklık takıp slow müzik eşliğinde hard savaş sahnelerinde yerini alabilir.
vajinadan hava çıkışına bağlı ses gelmesi, genelde vajinanın genişliği ve aşırı ıslanma ile ilişkilidir. Cinsel ilişkide vajinadan gaz kaçırma ve ses çıkması olur , normaldir.
hani bir deyim var 40 yaşından buyuk arkadaslar bilir , osurta osurta silkeledim diye , burada tabir edilen durum ise Flatus vaginalis yanı ses cıkması vajinal rüzgardır.
Jenital bölgeler bellidir. Biri yuva biride misafir diyelim. Misafir kendi havası ile ağırlandığı yere sık sık gidip geldiğinde havasınıda beraberinde yuvaya dolduracaktır. Bunu iğrenç gibi gören insanlar vardır illaki. Cahilliklerine vermek lazım :)
Rahatsız olcak bir durum değil. Olabilir böyle şeyler gayet doğal. Ayrıca iki kişinin arasında hava biyerde sıkışırsa yine ses çıkarıyor vajinaya özel bir durum da değil sadece :)
Cevap
51Cevap
Bazı kadınlar bu durumdan utandığını belirtiyorlar ama bu doğal bir olay ve böyle hissetmemeleri gerekiyor
Beni daha çok güldürüyor bu. Hatta partnerimle beraber gülüyoruz o ses
Beni rahatsız etmez
bir kuvvet ve baski olayı var bu gayet normal birdurum...
Hava sıkışmasi girince pejus cartt çurkk vs ses cezbedici bence
Bu elimizde olan bisey degil pozisyon degistirirken ozellikle doggy pozisyonunda girip cikarken hava giriyor ve cok utaniyorum o ses cikinca
Bu iyi basmakla alakalı değil ki içime tamamen çıkartıp tekrar girdiğinde içime hava da giriyor o yüzden
Eşim
O ne anlar basmaktan falan ya
Değil
of of
Bu konuda tecrübeli bir erkek bunun gayet doğal bi durum olduğunu bilir ve umursamaz 😉 o kadar güzel başka seslere odaklanmak varken takılmamak lazım bunlara😊
Tıp dilinde Vajinal Fart denen olay.
Gaz değil sizin dediğiniz gibi hava dolmasıdır.
Çok oluyor ve doğal karşılıyorum.
Hayir rahatsz etmez. Dusuncelilik icin teşekkür ederim.(tum kızlar adina sordugunu varsayiyorum) Hicbir erkegi rahatsiz etmez bence.
Hiç bir kadınla birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum ama olsaydım eğer rahatsız etmezdi sanırım çünkü nereden geldiği belli sonuçta.
Hiç rahatsız olmam devam ederim, hava basınca bir yerden çıkacak bol Süleyman çıkmasına ayrı bir keyif
İlk duyduğumda garibime gitmişti ama sonra sorun olmadı hiç. Temizse, hijyen sorunu yoksa rahatsız etmiyor. Zaten bir anlık olan bir şey.
Beni etmez... Bu olağan bi durum... her ilişkide yaşıyoruz bunu🙏🙏💙
Osurta Osurta dediğimiz durum yani.. Diyorum bende bu ne 🤣🤣
Hosumuza gidiyor derler ya o. surta o. surta sktim diye böyle olur işte 😅
İlk başlarda tuhaf gelse de artık normal bşey geliyor ve gayet tahrik ediciii
Tecrübeli olan zaten bilir ve rahatsız olmaz
Neden etsin ki pozisyonla ilgili bir durum sıkışan hava çıkıyor.. :D
Hayır, güldürür 😅 Ne olacak ya normal bişi yani
Anal seks sırasında neler neler oluyor yine devam ediyoruz :D
bilinçli bir erkek ise rahatsız olmaz sertliğin veya farklı posizyonların varlığı eğlenceli olur.
genelde doggyde daha çok çıkıyo ama rahatsız etmiyo
Tam tersi.. heyecanlandırıyor
Saçlarin rengi dudakların ile cok hoş görünüyorlar bu arada )))
Etmez neden etsin cidden gaz çıkarmadığı sürece sorun yok
seks esnasinda osurtma dedigimiz birsey hoslanan lar var elbette olaya ayri bir zevk katiyor
Sağlam basicaz bu hayatta
sana sağlam basıyorlar mı
@whereismymindamk bu basiyo bana
Kız değil mi o
erkegim basarim
@whereismymindamk ne olduğun belli değil
top mu duran topmu gay mi
Benim ki kadar yoktur
Gel bak dm ye
kızmaz döverim onu
Ben onu bi sigerim
Daha sokmadım kız
Ayca
Gel bak ne var
@umutsuz6407 umutsuz seni bi sigerimmm kendi s2n icine kacar acidab
@whereismymindamk gel kimi sigecek bakalım
senin de rondomuna başlarım
Etmez pozisyon gereği gelen bşey
Okdar nasır degıl
erkek guzel basar ise yatakta o gaz doluyo bence tempolu sekılde olunca kacınılmaz
Bunlar gayet olabilir
Bunu duyarsa namerdim ckdkaja
Ermez doğal bir durum
Valla ben gülüyorum 🤣🤣
Apla hürmetler
Hayır neden rahatsız olalım ki ☺️☺️
Hayır etmez. Peki kadınlar böyle bir durumda utanıyor mu? merak ediyorum.
O durumda her şey olabilir sorun değil
Kadının rahatsız olması ürkütücü
Sert vurunca oluyor bazen
Havagazıysa bişe olmaz 😀
Neden geldiğini biliyor ise etmez.
Açıkçası beni rahatsız ediyor
Hiç sorun yapmam hatta güzel olabilir
tam aksine hoşuma gider
onun aldıgı zevk ve içindeki o baoluk yeter
Rahatsiz etmedi hic
Etmez
Beni rahatsız etmez.