Cinsel Yaşam Birini cinselliğe nasıl ikna edebilirim, bu konu nasıl açılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Not: bunu xper puanı yetmediği için başkası adına soruyorum Birini cinselliğe nasıl ikna edebilirim, bu konu nasıl açılır? Cevapla Puan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Direk söyleyebilirsin zaten istemiyorsa yapacak bir şey yok karşılıklı istek olmalı 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Direk konuyu cinsellik olarak acıp ihtiyaclarını konuşarak acabilirsin 0 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Erkekle yapacağına göre ikna etmene gerek yok sadece öp yeter gaysa falan yapmaz 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Arzulamıyorsa hiç uğraşılmamalı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. ikna edilmesi gereken bi durum değil. doğal sonuç. yok ise istek yoktur oda problem zaten 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ima falan etmiyorum artik direk soyluyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir arkadaş mı soruyor djsjsk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Xper puani yetmeyen kişilerin yerine sorabilirim, aynı şeyi burada yeni olduğumda bende yaşadım soru sormak istedim xper puanim yetmedi o yüzden bazılarına yardım etmem normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin ol champ bir şey demedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Foto sana aitse eğer çok zorlanmazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başkasının sorusu xper puanı yetmediği için ben sordum mesaj atmıştı kim olduğunu bilmiyorum Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kim o şanslı erkek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum 🤷🏻♀️ Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ben talibim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Direk söyleyebilirsin zaten istemiyorsa yapacak bir şey yok karşılıklı istek olmalı
Direk konuyu cinsellik olarak acıp ihtiyaclarını konuşarak acabilirsin
Erkekle yapacağına göre ikna etmene gerek yok sadece öp yeter gaysa falan yapmaz
Arzulamıyorsa hiç uğraşılmamalı.
Aynen
ikna edilmesi gereken bi durum değil. doğal sonuç. yok ise istek yoktur oda problem zaten
Küçük frikikler azdırıcı bakışlar 😏
Ben ima falan etmiyorum artik direk soyluyorum
Seks yapmak istediğini söyleyecek.
Bir arkadaş mı soruyor djsjsk
Xper puani yetmeyen kişilerin yerine sorabilirim, aynı şeyi burada yeni olduğumda bende yaşadım soru sormak istedim xper puanim yetmedi o yüzden bazılarına yardım etmem normal
Sakin ol champ bir şey demedim
Foto sana aitse eğer çok zorlanmazsın
Başkasının sorusu xper puanı yetmediği için ben sordum mesaj atmıştı kim olduğunu bilmiyorum
Kim o şanslı erkek
Tanımıyorum 🤷🏻♀️
Ben talibim