6 aydir beraberiz yan yanayken cok guzeldik beraber geziyorduk tiyatroya sinemeya gidiyorduk dizi izleyip kitap okuyorduk seks de yapiyorduk ama tatil girip ikimizde kendi memleketimize donunce tuhaflasti surekli konuyu cinsellige getiriyor surekli fotograf istiyor neden bu kadar degisti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle aynı anda en az üç kişi ile konuşup takılmıyorsa ben de bir şey demiyorum. yani bunları istemesi hoş değil nasıl bir sevgi ki böyle basitleşiyor karakteri ortaya çıkmış hala inanıyor musun sen bu abazaya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılRahatsiz mi oldun noldu esegin aklina karpuz kabugu sokarsan boyle olur zaten hu tipler boyle devam ederse bir sure sonra tacize orada da durulmadi tecavuze yoneliyor hayir demeyi ogrenmediginiz surece boyle tiplerle yuz goz olmaya devam edeceksiniz seni cinsel obje olarak gormeye devam edecek daha ust asamasi yok iliskinin baska bir sey dusunmesini mi bekliyordun hayirdir lan gunumuz iliskileri size hic mi ibret olmuyor akilsizlik belese degil ya hahah
00 Yorumla
+1 yılSevdiği şeyin 'sen' mi yoksa 'senin bedenin' mi olduğuna dikkat et. Baya koyar biliyorum ama seni daha fazla kırmasından iyidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adam aç, aç.. Erkekleri anlamamak için bu kadar ısrar niye?
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam anliyim da napabilirim ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesafeden dolayı libidosu artmis ondan dolayı da sürekli kendisine mastürbasyon yapacak malzeme arıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet surekli beni görüntülü arıyor çıplak
Cevap sahibi+1 yılKendisi mi çıplak sonrasında da mastürbasyon yapıyor değil mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnladım seni bildigin obje olarak kullanıyor istegi olunca vajinani gorup mastürbasyon yapıyor sonrasında da rahatladıktan sonrada isi bitiyor
Soran+1 yılBeni sadece bir obje olarak mi goruyor yani
Cevap sahibi+1 yılCinsellik dışında sana vakit ayırıyor mu peki
Soran+1 yılEvet ayırıyor hergun konusuyoruz yanyanayken cogu seyi beraber yapiyorduk zaten
Cevap sahibi+1 yılŞimdi nasıl peki cogu cinsellikle mi geçiyor
Cevap sahibi+1 yılIstersen biraz cinsellige ara ver sana tavırları aynı mi olacak yoksa değişecek mi
Soran+1 yılŞimdide bana vakit ayırıyor surekli baglanti halindayiz mesajlasiyoruz sadece cinsellik degil yani ama cok fazla düskünleşti cinsellige
Cevap sahibi+1 yılAnladım umarım fazlasıyla sever seni ama cinsellik daha on planda gibi bence
Soran+1 yılVerdim zaten cinsellige ara basindan beri zaten cok israr ediyor sonra kabul ediyordum ama pazar gününden beri hic istemedim degisen bir tavri yok simdilik
Nerede bir angut var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
Tencere kapak misali00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. adam haklı dışarıda çil çil kızlarr adamın canı çekiyorr yolla aplaa yolla bir iki ses kaydı att..
01 Yorumla- +1 yıl
ya sabır ya sabır 😠
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana seks için bağlanmıs olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAma yan yanayken böyle degildi
Cevap sahibi+1 yılDoyuruyordun diye öyle değildi şimdi bu ona yetmiyor
Soran+1 yılAnladimm dogru soyluyorsun sen baya anliyorsun napmam lazim benim
Cevap sahibi+1 yılBakireyim yanlıs anlama sadece gözlemlediğimi söylüyorum sana. Yapman gereken belli ona istediğini verip ilgi göstereceksin uzakta olduğu için kafası başkasına kaymasın, olabilir çünkü senden almış alacağını
+1 yılÖzlüyor seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız mı oluyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli bu konudan bahsedince rahatsiz oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNapmayi düşünüyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum tamamen terslemek istemiyorum çünkü guzel bir iliskimiz var ama ben istemedikce o da bana bozuluyor kafam karisti
Cevap sahibi+1 yılSenle biz bi konuşalım yaaa mutlaka sana instaa versem yazar mısın
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılNaturalbiri1
Soran+1 yılHesabın fake ama kim oldugunu bilmeden kendi hesabimdan yazamam
Cevap sahibi+1 yılFake hesabın falan varsa yazz yoksa kalsin
+1 yılUniv mi okuyirdun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri