Cinsel Yaşam Vajinaya neden çok düşkünsünüz erkekler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Birde beyaz vajina olunca Güncellemeler+1 yıl Yalamaya neden meraklısınız Vajinaya neden çok düşkünsünüz erkekler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Neden öyle söylüyorsun. Sanki kadınlar tek vajinadan ibaretmiş gibi oluyor 1 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yok ben kara seviyorum. Bir gün zenci ile sevisicem içi pembe oluyor p*rno 1 1 Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl p*rno Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sizi cinselliğe hazırlamak adına ön sevişmede önemi ön plana çıkıyor 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. göğüs toto varken vajinayada düşkün olmak ne biliyim :) 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Seviyoruz aşığız ninet Çünkü kolesi bile oluruz 🥵🥵 0 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Neden söyleyin erkekler 🤣🤣🤣öyle bir sormuş ki erkek olsam korkarım 0 10 Yorumla Çılgınbirman +1 yıl 😆😆😃 👏👏aynen. Korkudan yazmıyoz Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahhaha Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Erkekleri anlayan kızların olması ne güzl 😃 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Dimi ama. Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Di 🤪😃diiii Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Vakvakları severız onun için 😁 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahhaha yaa tamam anladık ,😜 Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Hele zeki vakvakları 😃😃ayrı sevilir Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sevilirrr Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Tabiiiiki 😌☺😁 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkelerin en zayif noktasi olduğu icin o vajina cok büyük basarilar sergileyebiliyor jsjksdjdm 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yalamak ve sokmak için düşkünler başka ne için olacak. evcilik oynayacak değiller ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok düşkünüm ama daha ne görmek ne girmek ne ellemek ne de okşamak nasip oldu, evlenmeden istemiyorum zaten 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizde penise düşkünsünüz bu nasıl soru sizdeki vajina bizdeki penis olmasa nasıl zevklerimizi yaşıycaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çıktığımız yeri sevmemiz doğal bir duygu :D ben hala ordan nasıl çıktım şaşıyorum :D :D 0 0 Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yok bee pembe olsun bide şu benim ki büyük oldu için sırf 8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vajinanız var diye bu kadar önemsemeyin kendinizi banyoda elimi s.. ker yinede size minnet eylemem 0 0 Yorumla
Hakansancak3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Dunyanın en tatlı şeyidir. Ayrica renginin bi önemi yok. İsterse zenci olsun. Vajina tatlıdır 0 0 Yorumla
tricolor3 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl uğruna ne savaşlar verildi onun için tarih boyunca 0 0 Yorumla
FakirSu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Beyaz vajinaya bende düşünüm 3 1 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Bayilirm 🤩 Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl çükleri var çünkü niye olacak:) 3 1 Yorumla Kuşadali88 +1 yıl 😆😆😆 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yalamaya meraklı değiliz l. an artis 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yoooo benim ıcın gecerlı degıl bu 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yooo ben göğüs düşkünüyüm 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. beyaz değil pembe istiyorum ben adfgdf 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. En mutlu olduğum yer orası 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şahsen değilim meme ve bacak seviyirum 0 0 Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 2 saat yalarım 0 0 Yorumla
EvliSarışın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl aletleri zevk alıyor 1 1 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Evet ruhen ve bedenen Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Sorma ya. 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Onsuz hayat olmaz ki 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşam kaynağı çünkü 0 1 Yorumla Orcnnn +1 yıl Bir kadının dilinin ucunda kıvranması, inlemesi, kendinden geçmesi müthiş haz veriyor. Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onun yeri ayrı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Neden öyle söylüyorsun. Sanki kadınlar tek vajinadan ibaretmiş gibi oluyor
Yok ben kara seviyorum. Bir gün zenci ile sevisicem içi pembe oluyor p*rno
p*rno
Sizi cinselliğe hazırlamak adına ön sevişmede önemi ön plana çıkıyor
göğüs toto varken vajinayada düşkün olmak ne biliyim :)
Seviyoruz aşığız ninet Çünkü kolesi bile oluruz 🥵🥵
Neden söyleyin erkekler 🤣🤣🤣öyle bir sormuş ki erkek olsam korkarım
😆😆😃 👏👏aynen.
Korkudan yazmıyoz
Hahhaha
Erkekleri anlayan kızların olması ne güzl 😃
Dimi ama.
Di 🤪😃diiii
Vakvakları severız onun için 😁
Hahhaha yaa tamam anladık ,😜
Hele zeki vakvakları 😃😃ayrı sevilir
Sevilirrr
Tabiiiiki 😌☺😁
Erkelerin en zayif noktasi olduğu icin o vajina cok büyük basarilar sergileyebiliyor jsjksdjdm
yalamak ve sokmak için düşkünler başka ne için olacak. evcilik oynayacak değiller ya
Çok düşkünüm ama daha ne görmek ne girmek ne ellemek ne de okşamak nasip oldu, evlenmeden istemiyorum zaten 😂
Sizde penise düşkünsünüz bu nasıl soru sizdeki vajina bizdeki penis olmasa nasıl zevklerimizi yaşıycaz
çıktığımız yeri sevmemiz doğal bir duygu :D ben hala ordan nasıl çıktım şaşıyorum :D :D
Yok bee pembe olsun
bide şu benim ki büyük oldu için sırf 8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz
Evli olanlar bile aç cinselliğe
Vajinanız var diye bu kadar önemsemeyin kendinizi banyoda elimi s.. ker yinede size minnet eylemem
Dunyanın en tatlı şeyidir. Ayrica renginin bi önemi yok. İsterse zenci olsun. Vajina tatlıdır
uğruna ne savaşlar verildi onun için tarih boyunca
Beyaz vajinaya bende düşünüm
Bayilirm 🤩
çükleri var çünkü niye olacak:)
😆😆😆
Yalamaya meraklı değiliz l. an artis
yoooo benim ıcın gecerlı degıl bu
Yooo ben göğüs düşkünüyüm
beyaz değil pembe istiyorum ben adfgdf
Cinselliğin Afrikası çünkü Türkiye
Neden çocul konuşuyosun knk
En mutlu olduğum yer orası
Kulağınız o kadar zevk vermiyor
Şahsen değilim meme ve bacak seviyirum
rengi değilki benim için önemli olan
İlaç gibi bağımlılık yapıyor
2 saat yalarım
aletleri zevk alıyor
Evet ruhen ve bedenen
hayat vajinadadir
Gel konuşalım
Sorma ya.
kim. diuor bunu
Çok çekici geliyor bilmiyorum
Düşkün değilim
Değilim
Onsuz hayat olmaz ki
severimmmm
Bana vajina olsun ya
Yaşam kaynağı çünkü
Bir kadının dilinin ucunda kıvranması, inlemesi, kendinden geçmesi müthiş haz veriyor.
Siyah daha iyi
Yenur omg5
Zevkli
Onun yeri ayrı