Sevgilimle bir kaç ay oldu ve onu çok istiyorum. İlk tanıştığımızda olayımız seks idi ve acayip sert ve tutkulu bir iliskimiz oluyordu harika bişey ama şimdi ilişki farklı bir boyut aldı tutturmuş birşeylerin büyüsünün kaçmasından korkuyorum ben seninle sırf cinsellik İçin beraber degilim vs vs evlilik falan diyor ya neden anın tadını çıkarmıyoruz bazende istediğimde geri tutuyor kendini ben potansiyelide biliyorum tutsun beni nefesimi kessin sabaha kadar uyumayalım istiyorum son olarak tartıştık bana kullanıp atacağın birini bul dedi amacı ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde önce seks ile başlayan sonra romantik yöne ilerleyen sizin gibi bir ilişkim vardı. Partnerim işin aşka dönüşmeye başladığını farkedince bitirmek istedi. Sorunu okuyunca anılarım canlandı. Çok tutkulu ve sert yapmayı severdi. Bak fena oldum 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki o halde söyle bana. Aşık olduğunuzda neden daha yumuşaksınız olayınız ne 😏
- +1 yıl
Ben aşık olunca sevdiğime bebek gibi davranmaya başlarım. Daha bi korumacı yanım ortaya çıkıyor. Ama tabi sevişirken hakkını veriyorum sonrasında bi romantikleşme birlikte sarılıp uyuma evreleri. Aslında onunda hoşuna gidiyordu. İlk defa bu kadar sevildiğini hissettiğini söylemişti ama yinede bitirmek durumunda kaldık
En İyi Cevaplar
Adam ateşli dikişler bunalmış, normalde haftada bir yapıyorsanız ateşli dikiş olması gerekir, adam evlenelim diyorsa sevdiğini sert dikmek istememiş, ben olsam üzerinden inmem ama bu biraz değişiklik inşallah umduğunu bulursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Biz niye böyle adamlar bulamıyoru sen diyorsun ki ben napıcam garipp
21 Yorumla
Soran+1 yılYa deliler gibi seviselim hayata bir kez geliyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kadin bulan degerini bilmez arayanda senin gibi kadini bulamaz ulkemizde yok denecek kadar az olan kadinin degerini bilmiyor yapacak birsey yok
00 Yorumla Şöyle kadın benim gibi sadist birine denk gelmiyor ki altında ezerken beli ağrısın, kalçaları kızarsın saçını çekmekten boynu ağrısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kişinin sadece tek derdi var...
Seni kaybetmek
00 YorumlaEvlilik düşünüyor adam sen hayatın tadını çıkarmak istiyorsun o da uzaklaşmış artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen daha ilk tanışmada düşünüyorum bununla evlilik yürür mü eş olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum olmayacaksa da uzaklaşıyorum eminim o da ben gibi düşünmüştür
00 Yorumla
+1 yılEe daha ne istiyor ki? Şansını kullanmayı bilmeyen birçok erkek var maalesef. 😄
00 YorumlaBazı erkekler böyle duygusal olabiliyor. Ama senin aradığın tarzda birini bulman çok da zor değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardan önce evlilik düşünen erkekte hiç çekilmiyor sen erkeksin kendine gel hshsjsjj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur öyle şeyler, küsün küsün barışın 😃 fazla takma sorduğun soru gereğinden fazla sıkıntı içeriyor. Evlenmek istiyorsa evlenin boşanırsınız olmazsa 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem evliliği bekliyordu büyüsü kaçmasın diyor bunu düşünecek kadar mantıklı birisi en başta niye yaptı ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta ilişkimiz cinsellikti... Şimdi durumlar farklı kaptırdık gidiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir sevgili bulmuşsun daha ne istiyorsun s**kip atsınmı
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutkuyu kaybetmiş devam ederseniz seka arkadaşı olacaksınız
00 Yorumla
+1 yılBu kadınları anlamak denizin suyunu boşaltmaya benzer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. sana aşık olmuş herhalde ciddi düşünüyor bağlanmış gibi duygusal yapısı varmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya o seni gerçekten istiyor ama sen sanki onu kullanıp atacakmış gibi görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kızın kıymetini bilememis boş ver daha iyileini bulursun bende senin gibi isteiyim ama bu isteğim yüzünden sorun oluyor hep keşke senin gibi istekli bir sevgilim olsada sabahlar veaksamlar olmasaydi
00 Yorumla
+1 yılYa ilk önce ama zeksti sonradan aşık olmuş.
Şey bu hani sevdiğim kadına dokunmam tarzı 😅00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Amacı açık. Evlenmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni kullanıp atabilirsin 😅😅😅😅
00 Yorumla Yapmıyorsa ayril kendisi demiş zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne enayiler var bu dünyada ya.. :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle merhametli erkeklerde var demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde edince soğumuştur gerisi bahane
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam evlilik diyor çocuk diyor..
Cevap sahibi+1 yılCinsel anlamda diyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bi çocuğa denk gelmişsin bunu ker kız bulamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni kullan ve at bebeğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsıkıldım diyor kısacası sfsdd
00 Yorumla seni artık beğenmiyor olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa ciddi bir ilişki istemez herhalde. Sadece bir adam aşık olj'ca sanırım şevkatlı yanı beliriyor
Soran+1 yılYa şey kafasında şu an sevdiğim kadına böyle davranamam
Senin onu terke etmenden korkuyor sevgilin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa neden terk edeyim aşık olduğum adamı istiyorum hepsi bu. Konusabilelim ikimiz de mutlu olalım mutlu edelim istiyorum
+1 yılPısırık mı ne yA
00 Yorumla
+1 yılTamm şöyle ağzını burnunu tutsun
01 Yorumla
+1 yılTam benim kiliterlerim dayana bilirmisn
00 YorumlaYardımcı olurdum
00 Yorumla
+1 yılO kişi benim.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHem hırçın bi şekilde seviselim hem duygusal olabilelim istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKanka niyeti ne acaba eger böyle biri olsun istiyorsan ayarlarız kolay yani
Soran+1 yılYaa artık farklı bi boyut aldı. Evlenelim istiyor falan sanırım erkeklerde bu var değer verdikleri kadını hunharca düt
Cevap sahibi+1 yılBi konuşalm senle yaa sana instaami versem yazar mısın bana kanka
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne