Eskı sevgılımdi arada gorusuyoruz vakıt gecırıp beraber oluyoruz korunmadıgımı biliyor ama içime boşalıyor sonucta risk almıyormu neden boşalıyordur? Sız olsanız istemedıgınız bırının ıcıne boşalıp risk alır mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBundan sadece aslında erkekler değil kadınlar da zevk alır çünkü aslında onu dışarı çıkartıp dışarda bir yere gitmesi boşalması zevki neredeyse yarısından tamamını çöpe atmak gibi bir şey içine boşaldıktan sonra sanki böyle içine bir şeyler dolmuş gibi olması ve tuvalete koşup küçük tuvaletini yapmanın verdiği zevki hiçbir şey vermez bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kardeşim o korunmuyorsa sen korun iyi misin? Adamın eline bırakıyorsun da kadın kendini daha çok kollamak zorunda kusura bakma çünkü hamile kalan biziz onlar değil. Hamile kalsan bak bakalım yanında oluyor mu, yanında olmasını geçtim kürtaja bile gelmez böyleleri sen yapayalnız kalırsın ortada.
15 Yorumla
Soran+1 yılCanım benım zaten cocugum olmuyor kac yıl korunmasız ılıskı yasadım olmadı o bunu bılmıyor ama yınede neden rısk alıyor anlamadım
- +1 yıl
Hmmm yani yine de kesin mi ki bu benim doktorların çocuğun olmaz mümkün değil diyip hamile kalan tanıdığım oldu. Bir anda değil tabi yine uzun bir zamanda beklemiyorlardı çocuğu olmayacak diye düşündüğü için. O bunu bilmeden içine boşalıyorsa bence klasik erkek bencilliğinden başka bir şey değil. Daha çok zevk almanın peşinde ve bunun sonucunda hamilelik olursa da umrumda olmaz aldırır gibi düşünüyordur.
Soran+1 yılAma aldırmassam bosuna sorun yasamak ıstemeyıp tedbırlı davranması gerekmezmı? Canım senelerdır olmuyor ondan olmıcagını tahmın edıyorum
- +1 yıl
Yani bazı nadir erkekler var açıkçası bu konuda hassas davranan, çocuk istemedikleri için dikkatli davranan ama daha büyük çoğunluk anlık zevkinin kurbanı. Çıkartıp dışarıya boşaldığında ya da prezervatifle yaptıklarında zevki çok öldürüyormuş aman aman ne önemliyse. Sanki onun zevki korunmaktan önemliymiş gibi.
Soran+1 yılEvwt ama banada korun demedı hıc ondan sasırdım
+1 yılNe riski alacamki hic bir bagim yok icine boşalmadigin seks erkek icin yarim zevk demektir hamile kalsanda evlenmez senle ya aldir ya da dogurursan bakarsin der asil riski sen aliyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAma senınde cocugun olacak
- +1 yıl
Okadar dusunceli olan evlenmedrn baskasiyla iliskiye girmez hemde ohhh ceke ceke icine bisalacak kadar rahat ve dusuncesiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyi istemiyor her türlü işini görmüş oluyor umrunda değilsin.
İçine boşalmasının tek sebebi hamile kalmanı istiyor ondan sonra seni terk edip ortada bırakacak16 Yorumla
Soran+1 yılNıye boyle bırsey ıstıyorkı derdı ne
Cevap sahibi+1 yılDerdi seni hamile bırakıp ortada bırakması başka bir derdi yok nasıl olsa ciddi düşündüğü biri değilsin
Soran+1 yılE cocuk onunda olcak ama
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın?
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılBu yaşına göre kendini neden kullandırtıyorsun yaşın 18 felan sandım.
Cahille cahil olma seni seven birini bulmak varken kendini bilmez hadsiz birine kullandırtıyorsun kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yılErkekler hep korunmazlar. Bunu da risk saymazlar. Çocuğun olmadığına üzüldüm ama zevk meselesiyse rahatına bak bence
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ıstemedıgı bırıyse demez mı hamıle kalmasın basım agrımasın dıye
- +1 yıl
Onu bazıları düşünür bazıları düşünmez maalesef
- +1 yıl
Hem kendi sağlıklarını da hep riske atarlar
+1 yılZekanız magma tabakasında. Umarım çocuğunuz olmaz bu dünyaya sizin gibi insanlar lazım değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
Ne demek ne alaka la? Sen hamile kalmaktan korkuyorsan önlem aldıracaksın önlem almıyorsa ilişkiye girmiceksin. Hamile kalmaktan korkmuyorsan da bu soruyu neden soruyorsun? Beyin terk.
Soran+1 yılBen önlem alıyorum zaten ama o bilmiyor ve neden boyle yqpıyor onu anlamadım sadece
- +1 yıl
Zeka yine yeniden yerlerde. Neden bunu yaptığı gayet açık bunu anlamaman çok saçma. Zevkinden başka bir şeyi umursamıyor. Sorumsuz bir öküz işte. Prezervatif kullanmak aldığı zevki azaltacağı için kullanmıyor. Boşalıyor geçiyor işte. Hamile kalırsan riski sana ona değil.
Soran+1 yılGerı cekılme yaparak korunabılır ama
- +1 yıl
Zekan yine yerlerde. Yine yine yine yerlerde. Geri çekilme yöntemi yüzde yüz garantili bir yöntem değildir. Onda da hamilelik riski vardır. Bu kadar cahil olmak için çok mu çaba gösteriyorsunuz anlamıyorum ki. Aç iki tane doktor sitesine gir konunun uzmanları bunları yazıyor zaten zahmet edip okusan öğrenebilirsin.
+1 yılbakın mal geldiniz diye mal gitmek zorunda değilsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Seni saf bulmuş yapıyor işte.. yakında arkadaşlarını da getirecek senin tadına baktırmaya
14 Yorumla
Soran+1 yılNıye önlem almadıgını merak edıyorum sadece
Soran+1 yılTamam da hamıle kalsa nolcak demıyormu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorumsuzluk...
Çocuk olacaksa da olsun ne demek ya...11 Yorumla
Soran+1 yılOyle demedı yanlus yazdım yanı demek ıstedım sevgılıde dıılız cocuk olursa olsun desın amacı ne anlamadm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir de hamile kaldığında söyleyeceği bahaneleri duy 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gıbı
- +1 yıl
Ne bileyim abla :)
Sadece şu an lafta hamile kalsan da sorun olmadığını söylüyor diye söylüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet ne hayatlar yaşıyor ne kızlar buluyor beee kıskanıldı. Yaşınız varsa eğer hamile kalmanı istiyo olabilir gerçekten
17 Yorumla
Soran+1 yılAma sevmıyor benı
Cevap sahibi+1 yılfb işte ne güzel, ben eski sevgilimle yapmaya kalksam ohooo 10 kez barışırım eş mahkum
Cevap sahibi+1 yılel mahkum
Soran+1 yılNasıl yanı anlamadım
Cevap sahibi+1 yılben ayrıldıktan sonra cinsellik isteyince tekrar sevgili olalım o zaman diyorlar
Soran+1 yılHmm yok benım amacım kafa dagıtmak zaman gecırmek ıcıyoz falan
Cevap sahibi+1 yılyinede kıskandım keşke benim eski sevgilim olsan 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de çocuk olmasından rahatsız değilsin ki önlem al lafını karşıdan bekliyorsun herhalde?
21 Yorumla
Soran+1 yılBen hap kullanıyorum zaten ama o bunu bılmıyor ve kullan demedı hıc ondan merak ettım
+1 yılseni sevdigi için mecbur kalır benle evlenmeye diye düsünüyo olabilir ya da sana kötülük yapcak biridir bilemiyorumki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunuz olursa seninle evlenebilir.
Belki seni evliliğe mecbur bırakmak için içine boşalıyordur11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum oyle sevgılı degılız zaten ve benı sevmıyor o kadar ara sıra gorusup zaman gecırıyoruz sadece
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. büyük risk tabi ki de ama sen neden korunmuyorsun ki
14 Yorumla
Soran+1 yılBenım olmuyor coxugum
Soran+1 yılHayır ama hıc korunmadım olmadı
Sen neden içine boşaltıyorsun peki sen korkmuyor musun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmuyor cunku ama o bılmıyor
Risk değil bence seni kendine muhtaç etmeye çalışıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenkı
Soran+1 yılAma sevmıyor kı benı o kadar
Erken geliyordur, istemsiz boşalıyordur.
Altında başka maksat arama yavrum07 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bana korun der o zaman onuda demıyor
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNıye yapoyor sence boyle
Soran+1 yılBende bısey anlamadım
+1 yılbenim spermlerim çok az. içine boşalsam da hamile kalınmaz
00 Yorumlaalla hallaaaaaaaaa ne kadar tuhaf cidden. acaba niye b*şalıyor içine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmek istiyor hamile kalmanı istiyor
110 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgılı bıle degılız ara sıra zaman gecırdıgım bırı
Cevap sahibi+1 yılsevgili değilsen zevke gelip içine boşalıyor riske girme ertesi gün hapı ya da spiral taktır
Cevap sahibi+1 yılben partnerimi anlık zevk için riske sokmazdım dudaklara boşalırdım
Soran+1 yılİçime bosalıyor ama hıcmı korkmaz hamıle kalırsa ya dıye
Cevap sahibi+1 yılher durumda hamile kalırsın adet döneminden önce iliskiye gir
Cevap sahibi+1 yılveya önlemini kendin al
Cevap sahibi+1 yılben olsam evlilik planım yoksa korkardım boşalırken izin isterdim
Soran+1 yılEvet iste korksa demez mı önlem al dıye ama demıyor
Cevap sahibi+1 yılkorkmuyor ya da seni hamile bırakıp kaçmayımı planlıyor
Cevap sahibi+1 yılerkek olarak bende anlayamadım niyetini seni sevse düşünse riske atmazdı kürtaj kolay bişey değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibisinin içine bende boşalırım
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAdama izin veriyorsun
Bana da versen bende boşalırım içine
Soran+1 yılE tamam ızın verıyorum ama hamıle kalsam ne olacak nıye rısk alıyor kı
Cevap sahibi+1 yılAdamın umranda değil demekki zevkine bakıyor
Ayrıl geç ne saçma şey öyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenme niyetim yoksa bosalmam
10 Yorumla
+1 yıladamlık gördün walla
sen cennetliksin02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
oı kadar jesti senden başkası zorr yapar
Gizli Üye(25-29)+1 yılrisk almazdım seni hamile bırakıp kaçıçak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide seni eblenmeye mecbur birakmak istiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu sanmam baska nedenı olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılO zaman ice bosalmak daha haz verici ondandir.
Soran+1 yılAma korkmaz mı hamıle kalmamdan
Cevap sahibi+1 yılHeycan yasiyo iste risk alip. Zaten aldirir yoksa kendi bilir modundaysa
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. aga hamıle kalırsın
10 Yorumla
+1 yılya şey olsa
11 Yorumla- +1 yıl
nikahsız doğan evlat için ne deniyor bilirsin
ve islam inancına göre cennet onlara haram dır..
Almam
10 Yorumlaİzin verme o zaman
22 Yorumla
Soran+1 yılOnun dusuncesını merak ettım
kendini koru tehlikeli iş
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugum olmuyor zaten ama o bılmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan diyir
20 YorumlaGüzel oluyor çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama korkmuyor mu hamıle kalırsa dıye sen olsan rısk alır mıydın mesela
Soran+1 yılErkekler ıcınmı?
Soran+1 yılBenım cocugum olmuyor zaten ama o bılmıyor
Soran+1 yılBunla cok olmadı 6 7 ay falan ama
Soran+1 yılDegılmıkı
Soran+1 yılCok sık degıl
Hamile bırakmak
07 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan rısk almaz mıydın
Soran+1 yılAma sevmedıgın bırıyse
Soran+1 yılYanı baba olmak ıstıyosanda yaparsın olemı
Soran+1 yılEvet ıstıyor ama baskasından ıster heralde sevdıgı bırınden
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİzmir neden
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBuluşalım mı diyecektim
+1 yılSenin sucun
04 Yorumla
Soran+1 yılNıye
- +1 yıl
İçine izin vermen hata. Eski sevgili ile yatman en büyük hata
Soran+1 yılNeden ıcıme bosalmasına ızın vermem hata benım cocugum olmuyor zaten ama o bunu bılmıyor
- +1 yıl
Peki niye eski sevgili ile ystiyin.. erkfk mi yok. İhtiyacı olan bi erkek yatalim dese maddi destek olayım dese bin laf ederdiniz yok bacım.. muyum yok du yok bum
Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sen risk aldin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam