tek amaç cinsellik te olmayabilir arada güzel zaman geçirebileceğiniz. kafa dağıtabileceğiniz derdinizi dinleyen yanında dinlenebileceğiniz.

tek amaç cinsellik te olmayabilir arada güzel zaman geçirebileceğiniz. kafa dağıtabileceğiniz derdinizi dinleyen yanında dinlenebileceğiniz.

Evet, kankam Yeliz var, çok yakın dostum bir gün bir saçmalık yaptık inanılmaz bir şey yaptık inanınanamadık bu yaptığınıza birlikte olduk ve sonra birbirlerinlze baktık gülüştük, yanlıştı bu biliyoruz ama böyle bir hata yaptık bu durum ikizinizin arasında bir sır olarak kaldı. Hiçbir bu konuyu konuşmadık.
burdan okuyunca sevimli geldi bak :D
Yok ya gereksiz masraf zaman geçireceğimiz kişi ev eğlencesine razıysa çiğköfte yoğurma, film dizi izleme oyunlar oynama, tost, lahmacun gömme, sabaha kadar çay içmeye varsa okeyiz de dışarıda park bahçe turlama dışında mekansal takılacaksak pahalı olur yoksa.
evde o yazdıkların beleş mi :D adres vrsene gelelim
Kanka evde limit yok en azından tıkın tıkınma bildiğin kadar. Kafede 2 çay, kola, dondurma içsen evlat acısı gibi içine oturur hesap. Ev ortamı eğlencesi gibi var mı?
benim de tercihim ev tabiki ama kadınlar haklı olarak çok tercih etmiyor
Valla kadınları ev eğlencesine çekmenin yolu da hediyeden geçiyor beğendiği elbise, ayakkabı veya takı böyle olunca da yine pahalıya patlıyor. Eğer o kızla bişe yoksa arada kanka veya arkadaşsa gerek yok o kadar masrafa.
yoo valla kötü amacım olmadı hiç. tacizci gibi hissederim ulan şunu bi eve çekeyimde sonra bilmem ne olur demek bana göre bi tavır değil zaten
Ona ne şüphe kanka seni bilmiyormuyuz ksnin en nezih üyesisin kıymetin bilinmiyor işte.
eyvallh hacım eksik olma ;)
😊👍 Sende 👑
Merhaba..
Ben hiç bi insana sadece cinsellik için bakmadım veya arkadaşlık kurmadım. Benim cinsellik konuştuğum insanda benim için özeldir ve bunu anlamıyorsa da uzatmam. Ara sıra takılmak için konuşmak gibi bir niyetimde olmadı hiç..
bu bir arkadaşlık ilişkisi de olabilir cinsellik harici hafif flörtleşme tarzı maksat size iyi gelen biri nlamında
Aynen
Cevap
3Cevap
Evet oluyor
Takılmalık ne ya
Birini ya seversn ya sevmezsn
Bunun ötesi yok
Böyle psikolojiden anlayan bir rehber edinmek gerçekten güzel bir fikir.
Seni seçtim arasıra senle takılcam 😂
Kayipsin bu aralar
Arasıra giriyorum.
Hesabi kim ödeyecek 🤪
ne alınıp ne verildiğine göre değişir :D
İyi olurdu. Neyse ki boş vaktim yok
senin daha çok ihtiyacın var demek ki. belki de olmadığı için bütün vaktini dolduruyorsun
En mantıklısı bu zaten. Sevgi bağlılık olmadan eğlenceli vakit geçirmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?