Kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum ama hiç istekli biri değil ben zar zor ikna ediyorum ilişki için. Seni beğenmiyordur demeyin öyle bir ihtimal yok ben ilgili bir eşim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi şöyle sen ilgili olabilirsin ama belki de görsel olarak iyi değilsin ya da istediği gibi davranmıyorsun olabilir sana değil ama başkasını arzuluyor olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu yapcam ya evlenince ilgşlenmicem o zaman daha da ilgili oluyonuz bak tribe düşüyonuz shsbahshbs 😃 ama ben 3-4 gün yapmazsam sıkıntı yaşarım
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkat et boynuzlanma bu taktikle 😂
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar boynuzlanmadım beni boynuzlayacak kiiinin akıl saglıgı yerinde degildir ben çok ileri versiyon degişik leveldeyim karılar benden ayrılmak istemez hiçbir zaman 😏
+1 yılEvet özellikle bu tipler kendini kusursuz gördüğü için disarida kendilerini aslan zannediyor ve egosunu tatmin etmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılerkek performan kotuyse degıl partnerı kotuyse aldatır
01 Yorumla- +1 yıl
ılıglı erkekden daha cok kork
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlgili bir eş olmak başka çekici olmak fantazilere uymak başka demekki beklentilerini karsilamiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu isteklendirmek için İnan’ın elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu yaptıklarımın yarısı başka bir erkeğe yapsam deli olmuştu
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama fiziksel olarak istemiyordur
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni doyuramayan yetmeyen başkasına nasil yetsin ki tabi seni doyurmak zor değilse benimde eşim soğuktur istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin aklında illaki bir kadın vardır ilgi gösteren cilve yapan
020 Yorumla
Soran+1 yılBen yeterince ilgili ve cilveliyim hayatıma ona adadım resmen
Cevap sahibi+1 yılbu kadar iyi bi kadını hiç birşeye değişmem eşin ilgisizse ilgisini çeken işyerinde bayan varsa sorunun cevabı bu yoksa bi erkek cinsel olarak doyuyosa dışarı bakmaz asla
Soran+1 yılBu durumda bile o üzülmesin diye uğraşıyorum aslında doymayan benim. Başka kadın olsa yüzüne bakmaz
Cevap sahibi+1 yılbizdede ben senın gibiyim eşim ruhsuz maalesef onun tatmin olması için elimden gelen herşeyi yapyıorum ama onda ilgi alaka 0 yani bu insanları haketmiyoruz şu an sanada üzülüyorum yani bi erkek karısının istekli olmasını ister sen isteklsn bu sefer kocanın gözü dışarda evindeki karını doyursana be adam eş değiştirme olsada benımkini senin kocan alsn senide ben :)) herkes mutlu olur
Soran+1 yılAh maalesef doğanın kanunu bu herhalde bizimde şansımıza bunlar düşmüş 🙃
Cevap sahibi+1 yılYa böyle olunca hakikaten üzülüyorum :) değişim hakkımız harcanıyosun seninle ilgilenmiyor ya ben burada kafayı yiyorum ya istekli kadın her zaman hayata 1-0 önde başlar seni kıskandım şu an
Soran+1 yılAldatıyor musun peki
Cevap sahibi+1 yılşuana kadar hiç yapmadım sen :)
Soran+1 yılYok bende yapamam ne olursa olsun ömür boyu böyle devam herhalde 😂
Cevap sahibi+1 yılarada bi :) insan böyle bi kaçamak yapmak istiyo aslındada eşiniz sizle ilgilenmiyo da kendi boşalıp gdiyomu sizin orgazm olmanız için ugraşmıyomu hiç?
Soran+1 yılÖyle maalesef
Cevap sahibi+1 yıldostça sohbet edebilirz sizin içinde uygun olursa tabi takip edin
Cevap sahibi+1 yılİşiniz var sanırım 🙃
Soran+1 yılKonuşabiliriz yazacağım daha sonra
Cevap sahibi+1 yıltamam buraya yaz haberleşelim 🤗
Soran+1 yılGizliden çıkar mısın
Soran+1 yılSeni bekliyorummm
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim geldim geldim :) burdamsn
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılaçtım Şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikten kaçan erkek? Dediğin gibi birisi olabilir duştayken ya da uyurken telefonuna bak
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bakarım telefonuna son zamanlarda bir şey saklıyor gibi. Ama yıllardır cinsellikten kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılYa başkası ile birlikte olup cinsel ihtiyacını karşılıyor ya da seni sevmiyor yıllardır cinsellikten kaçılmazki
Gizli Üye(36-45)+1 yılperformansı iyi değilse eğer sen nasıl tahammül ediyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılTahammül edemiyorum desem daha doğru olur. Ama mecbur bunun için boşanaman
Cevap sahibi+1 yılTamam boşan demiyorum zaten. Ama senin daha istekli olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim nasıl tatmin oluyorsun.
Soran+1 yılmastürbasyon ile. İstekliyim ama keşke olmasaymışım baş edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSanal partnerin olabilirim istersen.
Soran+1 yılSanal zevkli gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki. Nasıl istersen. Sadece sohbet de edebilirdik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni beğenmiyor ne dersen de başkası açıklaması yok kabul et bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi ben anlamıyorum ya. Vura vura zikeceksin karıyı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sevilmez mi be
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ahh
- +1 yıl
Bana boyle bir kadın gerek işte
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPerformansı olmayan biri aldatmaz 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum bilmiyorum
- +1 yıl
İş performansa gelince yine gelecek sana zaten
+1 yılYok ya. En fazla p*rno izliyordur
00 Yorumla
+1 yılBelki de başkasıyla yapıyordur bilemeyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatma ihtimali çok yüksek ilişkiden kaçıyorsa.
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadan önce de ilişkiden kaçıyordu
Soran+1 yılBu sorunlar var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide seni aldattığı için sana kalmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı olayı varsa yenidir. Ama bu adam yıllardır böyle:(
Cevap sahibi+1 yılYa yıllardır farkında değilsindir ya da sen bazı konularda yeterince iyi değilsindir ya da onun aleti yetmiyor olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adamın performansı iyi değilse aldatmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyasak her zaman çekicidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım