- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu gerçekten ben de bilmiyorum birazcık zeka gerekiyor birazcık dış görünüş birazcıkta gerçekten yani tamamen bana kalmış benim hissettiklerimi kalmış ilk önce duygusal olarak bir şeyler beslemen gerekiyor daha sonra öyle arzuluyorum ki
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yıl1) uçak kullanabilir olması
2) zekası
3) ortanın oldukça üstünde bana yakın gelir sahibi olması benden daha fazlaysa daha iyi olur. Kendimden alttaysa dikkatimi çekmez
4) farklı bir yakışıklılığa sahip olması
5) benim kadar pislik olduğunu sanması fakat pisliklikte beni asla geçememesi
6) verdiği cevaplarla arada benim üstün zekamı alt edebilecek kıvraklığa sahip olması kısacası konuşurken mal gibi bakmaması yapılan esprileri anlama istidatına sahip olup paslaşabilmesi
7) kıskançlık krizlerine girdiğinde bunu içine sokmaya çalışırken saçmasapan dışarı yansıtması komik ve seksi.
8) diğer tüm kuş beyinli erkeklerden farklı olduğunu kesinlikle kendi içimde fark edişim…00 Yorumla
+1 yılİlk olarak irade. İradeli bir erkek inanılmaz seksi geliyor bana. Sonrasında belli konuları aşmış ve belli olgunluğa ulaşmış kendinin ve etrafındakilerin değerinin farkında olan, kadını okuyabilen bir erkek de seksidir. Sonra da tavırları… Bir de sigara içişi bana çok seksi gelir karşımdaki erkeğin. Güzel eller, geniş omuzlar ve kalıplı bir vücutta bana seksi gelen şeylerdendir.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
😊
+1 yılKesinlikle bakışları bakışları ile beni yatağa çekebilir. Herşeyi yaptırabilir. Çekici ve anlamli bakışlarını kölesiyim..
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel kokmasi
Bana verdigi deger
Beni guzel, seksi, kadin gibi ve guvende hissettirmesi
Araba kullanmasi (bazi erkekler bence cok karizmatik araba kullaniyor. Bazılarının o direksiyon çevirişlerine hastayım)
Guzel derin, anlamli bakabilmesi
Beni dinlemesi, dertlerimi, sorunlarimi ya da mutluluklarimi paylasabilmesi, her konuda destek olmasi
Aklima gelenler bunlar. Fiziksel olarakta seksi yapan detaylar var ama daha cok karakter olarak yazdim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sk4nkhunt tatlım arabam var benim. Diger yazdigim özelliklere bir sey demeyip buna demen de ironik. Önce insan olsun, duygulari olsun gerekirse ben sag koltuga atar gezdiririm onu. Zira erkek cok var piyasada ama "adam" yok. Önce insan, adam olsun, kadınına deger versin maddi isleri hallederiz.
3 gun önce hastanede disarda annemi beklerken 25 yaslarindaki bir erkek yanindaki erkege kadinlarin cinselligi olmasa bir halta yaramazlar dedi. Diger erkeklerde boyle düşünüyorsa gercekten rezillik. Kadini insan yerine koymama, duygularini hiçe sayma olduktan sonra neye yarar?
Yazdiklarim arasindan tek maddi olarak arabaydi onu da yanlış anlamışsın. Fiziksel ozelliklerinden bile bahsetmedim dikkat edersen. Ona da senin gibi laf eden olurdu. Siz kadinin ayak numarasina kadar şöyle olsun, boyle olsun diyorsunuz gogus ölçüsü tarzi isteklerinizi saymiyorum bile.
Bir kadin erkegin araba surmesine bir sey deyince atliyorsunuz hemen. Biz sizin 90-60-90 isteklerinize, cilveli olsun, poposu soyle olsun, iyi yemek yapsin vs gibi tonla isteginize bir sey diyor muyuz?
Sizin bunca isteginiz varken, cogunuz kadini sadece cinsellikten ibaret gorurken, bizleri insan yerine bile koymazken kadinlarin istekleri bir zahmet batmasın.
+1 yıl45 derecelik 😁 yakıcı bakış 😂😂😂 geniş omuzlar güçlü kollar güzel boyun. Buram buram eril enerji. 🤭
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiyelim bi erkek beni korudu kahramanım olup kurtardı yani ona oracıkta veresim gelir
65 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha kahkaha attım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim oyle. Bide sey var. Ben mesela derdimi anlatıyorum ona o bana duygusal olarak destek oluyo. Konusma bitince ise benim direkt veresim geliyor. Ne guzel dinledi beni hic de girmedi cinsel konulara yani hak etti diyerek
- +1 yıl
İyiymiş herkesin mumla aradığı tip 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya hepsi abazanlık yapıyor kimse abazanı seksi bulmaz ki
- +1 yıl
Abazanlık yapmak başka bişey desteklemek başka bişey bunu her yerde söyleme desteklemek ayağına götürü verirler haberin olsun benden sana tavsiye
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir fizik, güzel giyiniş, bakışlar, normal zeka seviyesinin altında olmaması ve benim egomu tatmin etmesi...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İbrkk çok var😏
+1 yılParalı erkeklerin hepsi kadınlara seksi gelir 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKokusu beni çok etkiler ve ağırbaşlı duruşu, sigara içişi mesela, bakışları
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakterli olması saçları bakımlı olması ve güzel süper bakması 😀😌
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Zeka, karakter, espri yeteneği. Kadın için ysxdım 😊
00 YorumlaOlgun olmasi
100 YorumlaTip, centilmenlik, kültür
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNefes alabilmesi
21 Yorumla- +1 yıl
hahahahaha
bu iyiydi
Beyler iyi ezberleyin 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılSaç göz boy vücut giyiniş her şey
00 Yorumla
+1 yılZekâ, güzel koku.