Köyun birinde Mehmet diye saf bir çocuk varmış, kızlar beğenmiyorsun, mehmedin babasi oğlum evlenme vaktin geldi seni cemileyle evlendirelim diyor ve evleniyor, Mehmet gerdekte kızın kutuyu açıyor kutuya beş kere vuruyor, kızlar camilere soruyor kız kaç vurdu bu saf oğlan cemilede 5 vurdu diyor kızlar a saf memet 5 posta atmış köy çalkalanıyor, bir gün cemilenin işi muhtara düşüyor muhtarlık boşmuş camileyi punduna düşürüp bir güzel dikiyor, cemile o kadar mutlu oluyorum muhtarın dikişinden ağzı kulaklarında o gün Mehmet hergunkü gibi 5 kere vurmak için kutuyu açıyor, cemilede Mehmet vuracaksın muhtar gibi vur onun gibi vurmaya aksan kalsın diyor. Demekki seni muhtar gibi dikecek biri lazım, seninkide tip adammış öylesine ömür geçmez senin gibi istekli birini duşa götürüp birlikte duş alıp ten teması olarak birbirimize sürtünme yaparak dudak dudağa düşman sonra havluya sarıp kucağa alıp yatağa uzatıp dudak, yanak, gidik, gerdan memeler emerek göbeğe, oradan kutuya dudaklarını öpüp çektirip emip dinleyip iyice sulandirip içine girip 2 saat emek çekerek dikilmedik yer kalmayasiya en az 5 kere bosalmanı sağlamak gerekir. Bu işin yavanı tat vermez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç seçenek var önünüzde.
İlk olarak beraber p*rno film izleyip oradaki posizyonları ve teknikleri uygulamak için filmi bir etkileşim aracı olarak kullanmayı deneyebilirsin. Ama Brazzers, Naughty America ve Reality Kings gibi aşırı basit kurgular üzerine çekilen filmler olmasın. Joe D'amato, Herve Bodilis, Marc Dorcel gibi kaliteli yönetmenlerin filmlerinden bahsediyorum.
İkincisi sekste yönetimi kendi eline alıp onu tahrik edecek seksi kıyafetler, seks oyunları, fanteziler gibi şeyleri sen uygulayıp onun sana ayak uydurmasını sağlayacak şekilde yönetip yönlendirmeye çalışabilirsin.
Üçüncüsü eğer bir değişme emaresi görmüyorsan ve çocuğunuz yoksa boşanma senaryosunu önüne sürebilirsin. Ya sekste kendini düzeltirsin ya da boşanırız şeklinde. Hatta bu aşamada bir vibratör veya vibratör alıp senin yapamadığın şeyi bu yapıyor diye biraz da damarına basacak bir adım atma seçeneğini de kullanabilirsin.
Dördüncü seçenek de bu konuları hiç kafana takmayıp onu kendi haline bırakıp kendine FB ya da FWB tarzında bir seks partneri bulup cinsel arzularını onunla karşılamak olabilir. Yemeyenin malını yiyecek birileri çıkar mutlaka.
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff kendisi benşm için uğraşmayınca bende hiç uğraşmak istemiyorum bazen çünkü yeterince çaba gösterdğmi düşünüyorum o dediklerinden sadece p*rno izlemeyi denemedim onu da istmez bence uygulayalım derim diye
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Belki de iyi ama size kötü geliyor olabilir mi? Bu durumu açığa kavuşturmak için öncelikle sorunun ne olduğunu daha iyi anlatmanız gerekiyor. Seks dediğiniz geniş bir alandır. Oral sekste mi, ön sevişmede mi acaba nelerde kötü. Bunu bilerek konuşur ve o yönde ilerlerseniz daha iyi olur. Konuştuğunuzda size verdiği tepki nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara yazdım çok titiz öpüşmeyecek nerdeyse oral yapmıyor yaptırmıyor
Soran+1 yılAynı zamanda çok kısa sürüyor erken boşalıyor
- +1 yıl
Yeteneksiz. şansın yok oysaki her hüreye hükm etmeli tırnaktan saça kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sanırım eşiniz çok fazla titiz ve yatakta bile olsa bu huyundan vazgeçemiyor. Aslında tedavisi var psikiyatri uzmanı bunun için ilaç ve konuşma ile destek verecektir. Erken boşalması da muhtemelen bu rahatsızlığı ile alakalı o anda farklı bir his ile bulunduğu durumdan biran önce kurtulmak istiyordur. Eşinizin bu durumdan rahatsız olması gerekiyor öncelikle ben böyleyim diye bir bencillik yok. Psikolojik destek gerçekten işe yarayacaktır konuşun kabul ettsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmam kabul edeceğini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olarak bahsettiğin şeyler neler?
Kendi zevkini mi ön planda tutuyor?
Senin isteklerin konusunda yetersiz mi kalıyor?
Sekse çok fazla düşkünlüğü yok mu?
Erken boşalma sorunu mu oluyor?
Ön sevişmede yetersiz yahut direkt es mi geçiyor?
Ee bunlar önemli tabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman kontrolü sen ele al kendini istediğin gibi yaptır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı değiştiremiyorsan, kocanı değiştireceksin..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu heyecanlandır. Fantezilerini zenginleştir. Yetişkin oyuncakları al. Hoşlandığı tahtik edici kıyafetler giy, makyaj 💄 ını abart biraz, temizlik ve bakımını değiştir mesela oradaki alıştığı görüntüde bir değişiklik yap tarzını değiştir caxipleşyşr, biraz üstünde bırak uzun kalsın ama kenarlarını düzelterek şekil ver özel bölgene, mis gibi ama farklı koku kullan tüm vücudunda her yerin ayrı güzel koksun, gece mum ışığı gibi loş ılık, tütsü, baştan çıkarıcı özel müzik bul, veee tabiki cilveli hareketler şuh sesler ateşli fısıldanalar, tahtik edici sıcak uçuk dokunuşlar, ayrıca artık bu işlerde klasik ilişki anlayışını bırakın, kırmızı çizgilerinizi aşağı daha aşağı çekin, esneyin biraz, gemleri azıya almayın gevşetin bırak sana istediğini yapsın… Her şey daha güzel olacak… Keyifli günler. 🔥🌸😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Esim hana da sürekli kotusun dese ister istemez onu memnun edememekten korkarak daha kotuye gidebilirdim. Bunun yerine esim bakimsizsa bakimina daha fok dikkat edip. Bana kendimi daha cok erkek hissettiricek seyler yaparsa da onu memnun etmek icin daha cok sevklenirdim. Yani detayını bilmem ama esinize erkek gibi hissettirmebizi osensisseniz kendinize osen gostermenizi kullanmiyosaniz fantezi kiyafetleri ve aletleri kullanmanizi on sevismeyide uzun uzun tutmanizi oneririm.
Benim mesela dayanamadigim bi kelime vardir onu partnerim seks sirasinda soylerse kafayi yiyorum. Soylerse doruklara çıkıyorum 😂 partnerinize bu gibi sihirli seyler bulun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlarda ilişkinin kalitesini beğenmemek kadar normal bir şey yok. burada Nuri Alço gibi meselenin ustası gibi konuşanlara kulak asma. Bu konu sürekli kendini geliştirmeyi gerektirir. Memnun kalmadıysan, bunu eşinle konuşman lazım. 1 kereden anlamadıysa 2 kere 3 kere söylemen lazım, çekinme.
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru
+1 yılMerhaba..
Kocana bunu tepkil şekilde söylersen daha da soğuyacaktır ve geri çekilecektir çekinip. Daha güzel bir dille konuşup mesela tecrübelerinden bahset. Şöyle yapalım mesela gibisinden konuş. Zamanla yoluna girecektir..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sorunuzu öyle bir sormuşsunuz ki hiçbir detay vermemişsiniz. Karate hocasına bana bir karate yap demek gibi bir şey. Neresinden tutacağımı bilemedim 🤗
00 Yorumla
+1 yılKonuştun değiştirmeye çalıştın olmadı, bu demektirki önünde 2 seçenek kalıyor ya ayrılacaksın ya da eninde sonunda aldatacaksın sakın ikisinide yapmam deme cinsellik tatmin öyle bişeyki yokluğunda bütün hayatına yansır, senin durumunu yaşıyan çok arkadaşım var
00 Yorumla
+1 yılIste sorguluyorsun, çözüm arıyorsun, ama tek taraflı mücadele ile olmuyor. Sonra insan evde bulamadığını ister istemez disarida arıyor. çünkü sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Böyle bencil, düzelmek için caba harcamayan birisi bence aldatilmayi hak ediyor. Seni mutlu edecek birini bul00 YorumlaBu yorumlarda “git kocanı aldat, başkasıyla yap” diyenler var. İnşallah onlar da aldatılır. Bu kadar iğrençliği nasıl önerebiliyorlar hayret. İğrenç zihniyettekiler kendi pisliklerinde boğulsun.
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun arkadaş işte olması gereken bu ben gerçekten bu insanların Türk ve Müslüman dahi olduklarına inanmıyorum bukadar ahlaksızlığı nasıl kendi bünyelerinde kusatiyorlar
- +1 yıl
@Excalibur7007 değiller zaten hocam azıcık vicdanı bırak Allah korkusunu azıcık vicdanı olan adam bunu şaka olarak bile söyleyemez zaten bunların hepsi sorsan pipisini attan emanet almış bütün gece durmadan devam eden bir sürü evli kadını baştan çıkarmış gerçekte ufak aletli, erken boşalan, hayatlarında belki seks bile yapmamış bunun aşağılık kompleksini de kendilerini burada evli kadınların bile eşlerini bırakıp koynuna girdiği adam olarak göstermeye çalışarak kapatmaya çalışan ezik dejenere zavallılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla oturup açık konuşacaksın.. şunu bunu istiyorum diye.
Kötü olan şeyleri ayri ayrı sınıfla
Hepsini teker teker beraber çözmeye çalışacaksınız.
Bunu şimdiden yapmazsaniz ileride daha zor olacak.. problemleri biriktirip hepsi ayni anda açılınca durum patlar yani.00 YorumlaBunu buraya yazana kadar eksiklerini araştırıp bulsan da çaresine baksan olmaz mıydı millet nerden bilsin senin kocanın fantezi lerini ya da p*nisini 😡belki de sende eksiklik var olamaz mı
10 Yorumla
+1 yılBana senin gibi istekli birisini bulmalısın 🤣 yani ne anlda kötü nasıl oluyor ne yapıyor kimse bilmedigi ve anlamadığı için direk çift terapistine gitmelisiniz
00 Yorumlaİşte o yüzden denemeden almayın diyoruz anlamıyor kimse. Güreş tutabilirsiniz değişiklik olur 🙂
00 Yorumla
+1 yılUmarım çocuğunuz yoktur, çocuk işleri daha da zorlaştırır çünkü
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o değişmiyor ise geriye boşanmak kalıyor. bu durumda hem dinen hem hukuken senin boşanma hakkın doğmuş
10 Yorumla
+1 yılAyrıl olmuyorsa birbrinizin tamamı değilsiniz demekki saygı çerçevesinde iki tarafta kendi tercihlerine göre hayatını oluştursun.
00 Yorumla
+1 yılBöyle hayat geçmez. Mutlu olmak herkesin hakkı. Önce kendini düşüneceksin. Çocuk falan yoksa yol ver gitsin.
00 YorumlaVardı bi çaresi ya yazık adama. Aynı şey senin başına gelse
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılpff azcık nazlı ol fantezi yap ah kızlar her bku kocalarınızdan beklemeniz yok mu
süslen püslen bunudamı biz söyleyelim?
bakımlı ol seksi giyin bak nsı istiyor
35 Yorumla- +1 yıl
Helal sana beee
Soran+1 yıl@kmlaslnmkrlink yapmadığımı ne biliyorsun
Soran+1 yılSen yazdıklarımı iyi oku onunla alakası mı var
- +1 yıl
Ben yapmadin demedimmki helal sana cok guzel aciklamissin durumu dedim
Soran+1 yıl@kmlaslnmkrlink yok ben snaa değil o gizli üyeye vermiştim cevabı yanlışlık olmuş
Konuşarak değişmez ki bu...
Keşke biraz tanıyıp öyle evlenseydin...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Benim için seks hayatın en önemli parçalarından biri. Ya onu biraz geliştirmeye çalışırdım ya da boşanırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeden evlenerek hatayı başta yapmışsınız zaten. Cinsel terapist, olmadı ayrılığa kadar götür
00 Yorumla Karısını iyi beceremeyen erkeğin aldatılma ihtimali yüksektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılher şey yaptın, gördün işte hiç bir şey değişmedi
Boşan
00 Yorumla
+1 yılO bu saatten sonra değişmezki. Evlenmeden önce deneme sürüşüne çıkmadınız mı
00 Yorumla
+1 yılNasıl kötü seks te sertmi yoksa erken boşalma mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin zevkinden cok kendi zevkini dusunuyor demekki
01 Yorumla- +1 yıl
Belli ki gecmiste cok doymus biri bu genelde oluyor bakire kizlarda hep tecrubeli olsun beni iyi doyurur gozuyle bakıyorlar ama oyle olmuyor bakir erkek iste ne bilecek benim zevklerimi derdine dusuyorlar oyle dusunmek dogru degil
Seks film izleyin bol. bol gorselli yapın ilaç kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapılacak çok şey var eşini biraz mahrum bırak köpek gibi beklesin ögrenene kadar kıymetini bilsin millet kadın bulamaz bulanda kıymet bilmez harcanıyosun canım
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebi tazminat falan aç hemen bekleme yarın açççç
01 Yorumla- +1 yıl
bu yuzden bosanilmaz tedavi gorur
eee papaz hergün pilav yemez mantığı ile farklı şeyler düşünebilirsin :D nerde yaşıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılYönlendirmeyi dene birde kadınlar ne ister filmini izlet...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. klişe yorum ama iki ihtimal var ya eline mahkumsun bu konuda vibratör vs tarzı bişiyle
ya da fuc-kbuddy bulcan00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol değişmesi çok zor.. ya ayrılacaksın ya da mutluysan sadece tatmin olmak için aldatacaksın.. bunlar önerim değil sana, karşılaşacağın durumlar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİsterim demedim zaten.. aldatta demedim. Herkesin ahlakı karşısındaki yaralamayacağı ölçüde kendisini ilgilendirir.. Herşeyi denedim demiş, tüm yollar bittikten sonra yaşayacağı iki seçim var sadece.. Ahlaksız birsey söylediğimi düşünmüyorum. Her yoruma gelmene gerek yok
Cevap sahibi+1 yılTabi ki öyle... önermediği söyledim zaten.. kendi seçimi kendi kararı
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken mi boşalıyor yoksa ten uyumunuz mu Yok
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOral sevilmez mi ya 😡😡😡
Soran+1 yılYapmak istediğimde geri çekiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBenimki de istemiyor 😡
Cevap sahibi+1 yılErkenden boşalıyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Cilve yapacan üstünlüğü sen ele alacaksın sekste sen yonlendireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşimde öyle oral falan yok pozisyon yok ben biriyle görüşüyorum aldatacam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste kötü olan kovan değişmiyorsa tek alternatif koçanı degistireceksin başka kocayla :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından tensel aldanmamak açısından sanaldan denedin mi hic
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
Soruna saygım sonsuz ama bence burdakilerin senin eşine seks yeteneği katacaklarını zannetmiyorum yaşam koçlarına danışın bence
07 Yorumla
Soran+1 yılFikşr veren olur brlki
Soran+1 yılPsikiyatrist ne yapacak seks hayatımız ilaç verir gönderir
Soran+1 yılSağol ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece şunu biliyorum birine gerçekten aşık olunca ben böyleyim diye birsey kalmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılneler kötü neleri yapmıyor tıbbi destek alın
01 Yorumla- +1 yıl
çok kötü hep yarım kalacaksın ya mastürbasyon ya da oyuncaklarla idare edeceksin yaşlarınız kaç
+1 yılYa su evlileri anlamiyorum yaaa abi elinin altinda heran sevisebilecegin bi hatun ya nadil bos birakirsin yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Peki boyle giderse bosanacagini soyledinmi ona
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce yasamadiniz mi bisey
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İşte evlenmeden olmaz demenin zararlari
Kocanı değiştiremiyorsan kocayı değiştir.
00 Yorumla
+1 yılOyuncu değişikliği yap bebeğim
00 YorumlaNe yapmıyor eksiği ne
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yap kendine
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka birini dene bence
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bırak onu sekste bu kadar sınır olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYedek partner edin...
01 Yorumla- +1 yıl
Niye surat astınki... herkesin yaptığı birsey...
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. @gülbenx ayrılsın mı ustAM
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKontrolü siz ele alın yani üstte olun.
00 Yorumla
+1 yılBaştan çıkar bakımlı ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılneler yapıyor ya da yapamıyor
01 Yorumla- +1 yıl
sana da titizi denk gelmiş. üzüldüm.
+1 yılCinsel terapiye gidin
00 Yorumla
+1 yılfarklı pozisyonlar dene sende
00 Yorumla
+1 yılmahallenin tüpçüsü
bakkalı
elektrikçisi?00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat