Arkadaşlar bıraktım ama çoğu zaman aklıma geliyor, pişmanım. Kapalıyım hakkıyla yerine getiremedim. Lütfen yadırgamayın nefsime yenik düştüm. Kalbim daha çok İslama yönelse de belki bana dokunmadı kimse ama bedenimi kirli hissettim. Ne kadar su dökersem dökeyim, ne güller menekşeler içinde yatayım o kirin gitmediğini hissettim. Gitse bile ruhumu daha çok kirletmiş olsa ki ta gece yarıları düşünüp ağladım. Bunu ileriki eşime söylemeli miyim? Yoksa beni bakire, temiz bir kız sanacak. Fakat bedenim ne kadar temiz olursa olsun, ruhum kirlendi bi kere benim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim bu günahsa senin günahın yasaksa senin yasağın ayıpsa senin ayıbın kimseyi ilgilendirmez sana net bir şey söylemek isterim geçmişte ne oldu ne yaşadıysan bunu eş adayına sevgiline kimseye söyleme bilirsin erkekleri hemen sana tüüü kaka derlerler sen bırakıp bir daha yapmak istemiyorsan tövbe et ve yeni bir sayfa aç kendine eskiden yaşanan ne varsa erkeklerin hoşuna hiç gitmez bunu hepimiz biliyoruz eğer eskiden yaşadığın bu hadiseyi anlatırsan senden soğur ve kötü düşünür ve başa dönersin sonra iyi tarafından bak olaya ya gidip bir sürü adam ile yatsaydın ne olacaktı sanırım daha beter psikolojin bozulacaktı geçmişte olmuş ve bitmiş şeyleri şimdi birine anlatmak yersiz ve gereksiz bir durum bence görüşüm bu onu eski yaşantına derdine ortak edemezsin çünkü yeni tanışacağım erkek o zaman yoktu sen vardın bu seni ilgilendirir vijdanım deme sakın pişman olursun sonra anlattığına sana dip not buda çok önemli eskiden iletişim kurduğun hiç bir kimse ile irtibatın kalmasın ve herşeyini sosyal medya dahil sıfırla abi beni kimse aramaz sormaz deme erkekler arar sorar yazar üstelik evli olduğunu bilse bile düşün eşin yanında ve birinden bir mesaj geldi gördü ortam ne olur yazmayayım hiç istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten her şeyi sildim çoktan. Ama aklıma geliyor sürekli
Cevap sahibi+1 yılZaman herşeyin ilacı kardeş zamanla düzelir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa sakin ol emin ol insanlar bunları defalarca yaşıyor. Yaşamayan yoktur söylersen senin için iyi olur da derecesi ne kadar bunun önemi onun için olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDerecesi 8-9 kişi
- +1 yıl
Hayır o açıdan demedim ya nude falan mı attın yoksa sadece sanal konuşma mı yaptın. Ki ikiside olsa geçmiş bitmiş de önemli olabilir.
Teknoloji ve iletişim araçlarının bu kadar geliştiği çağda temiz kalmak mümkün değil söyleme keyfine bak, çünkü oda bu teknolojilerden nasibini almamıştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni maalesef ki o kadar iyi anlıyorum ki.
Görüştüğüm biri yok ancak mezun oldum ve birileri olacak illaki.
Daha evvel sanal ilişkilerim oldu ancak yüzümü bile göstermedim lakin çok pişman ve huzursuzum.
Sence söylenmeli mi?
Kimisi karşıdaki sormazsa söylemeyin diyor çok kararsızım03 Yorumla
Soran+1 yılBen söylemek isterim ama onun yüzüme vurmasından korkuyorum tekrar yapmayacağımı biliyorum fakat onu kandırmış gibi olur diye sanki ben hiç erkek görmemişim hiç cinsellik bilmez masum bi kız olmak gözükmek bu yalan güzel değil gibi ama yüzüme vurmasından ve o da önceden yapmış zaten diye aynılarını yapmasından korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu erkek görmüşlük olur mu sence?
Ben kız görmüş mü oluyorum sence ya da?
Bundan emin de olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılVe evet yüze maalesef vurulabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla söylemeyeceksiniz tabi ki, ruhunuzda ve kalbinizde taşıdığınız pişmanlık sayesinde bir daha asla yapmayacaksınız tövbe-i nasuh ile hem Rabbim sizi affedecek inşallah, hemde mutlu bir yuvanız olacak.
HANGİMİZ HATA YAPMADIK Kİ! LÜTFEN YARGI DAĞITANLAR BİRDE KENDİ YÜZÜNÜZE SORUN AYNADA ÇOK MU DÜRÜSTÜZ? ÖNEMLİ OLAN BİR DAHA AYNI HATAYA DÜŞMEMEK.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım bu ür şeyleri anlatmayın. bunlar sizin özel anlarınız mahreminiz. anlatmak zorunda değilsiniz. ayrıca adamı kuşkuya düşürürsün kafasını karıştırırsın. duruk yere evliliğini bozarsın. sus otur oturduğun yerde.
11 Yorumla- +1 yıl
sana bir de dinin sahibi allahın sözlerinden bir ayet yazayım. rahatla.
zümer suresi 53. ayet
" Kul yâ ‘ibâdiye-lleżîne esrafû ‘alâ enfusihim lâ taknetû min rahmeti (A) llâh (i) inna (A) llâhe yaġfiru-żżunûbe cemî’â (an) innehu huve-lġafûru-rrahîm (u) "
mealen şudur
"De ki: “(Allah şöyle buyuruyor:) Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah’ın merhametinden ümit kesmeyin! [*] Şüphesiz ki Allah bütün günahları bağışlayabilir. Şüphesiz ki O çok bağışlayandır, çok merhametlidir. "
Bu ayet Yüce Allah’ın merhamet ve bağışlama sıfatlarının engin oluşunu ve O’ndan ümitsiz olmamak gerektiğini içerir. Çünkü hiçbir günah Allah’ın rahmetinden büyük değildir. Yeter ki tevbe edilmiş olsun. Benzer mesajlar: Yûsuf 12:87; Hicr 15:56.
+1 yılsöylemen şart madem müslümansın şunu bil bilmezse de onu kandırırsan bu kul hakkına girer onu belki de kabul etmeyeceği bir şeye karanlıkta bırakıp özgür iradesine müdahele edersen
01 Yorumla- +1 yıl
herkes te söyleme demiş daha günahını bilmeden söylemezsen daha büyük günah olur
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Söylersen koz olarak kullanır bazı zamanlarda. Hangimiz tam temiziz ki sıkma canını. Yaşanması gereken şeyler yaşanır ve ders katar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hep mükemmele ulaşmaya çalıştım. Hep en iyisi, en temizi olsun istedim. Fazla kastım. Her konuda da zararını görmekten başka bir şey elime geçmedi.
+1 yılSoylemek soylemek onemli olan sen bu yaptiklarini uaşadin bitti sil gecmisi ye i hayatina yeni verdigin kara bak...
00 YorumlaSöyleyip mide bulandırmanın anlamı yok. Unut gitsin işte... Her insan hata yapar ki bu yaptığın hata bile değil... Sıkma canını.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu ne yazmışsın.. Saçmalıyorsun. Senşn geçmişin kimseyi ilgilendirmez. Sen önce kendini affet. Gereksiz yere psikolojini bozuyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunlar normal prno izledigini de dicekmisin oda prno giib işte
00 Yorumla
+1 yılTövbe et bir daha yapma Allah günahını örter tövbenden sonra. Ne yaptın ki?
00 YorumlaNe yaptın çıplak fotopraflarını mı attın?
Söyleme sakın
00 YorumlaNe abartmışsın sende be sanki evlendiğin adam sütten çıkmış ak kaşık olacak kafaya bak
00 Yorumla
+1 yılARRRAPP sabunuyla yıkanmayı dene. Just kidding söyleme tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme tabi sonra ilk tartışmada yüzüne vurur sen or*spusun der ne ayıp der
00 Yorumla
+1 yılSexting günah tamam ama fiziksel zina gibi değil tabiki de tövbe edip dönmedi isen hiç işlememiş gibi oluyorsun
00 YorumlaSöyleme hayır günahını bilmek zorunda değil
11 Yorumla- +1 yıl
tamam da söylemezse kul hakkına girmiş olur eğer eşi olacak kişi bunları önemsiyorsa
+1 yılboş ver oda senin ufak sırrın olarak kalsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım dewam etmezsin🙄🙄🙄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Reel olmayan şeyleri deme. Masum bir durum
00 YorumlaSize güven kalmamış kızlar
00 Yorumla
+1 yılGreek yok pişman oldun tekrarlama kalsin sende
00 Yorumla
+1 yılSöyleme evliliğin biter
00 YorumlaOlabilir böyle şeyler çok takılmayın
00 YorumlaSöyleme, Allah biliyor yeter işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değil misin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyleme. Tövbe et bir daha yapma
00 Yorumla
+1 yılBence anlatma
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var
00 YorumlaYani tavsiye etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yaptın sanalda
00 Yorumla
+1 yılAsla söyleme
00 YorumlaGerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 YorumlaNeler yapıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılSelam neden ki
00 Yorumla